Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MITSU BISHU, asa mami, ca te pierdusem! Bine-ai revenit!

DOLORESS, vreau si eu la gratar!

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

'Neata!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neataaaa!
Azi dau eu din campul muncii!
Gabi, bb a ramas cu mama mea acasa...
Sper sa nu ma apuce depresiile.
O zi super va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!
Sar'mana de cafa!!

Simo, ma bagi in boale, fato!! Da un semn!

Fata mea doarme de rupe...ieri 4 ore legate dimineata, apoi juma de ora dupa-amiaza, iar la 8 a adormit si s-a trezit la 12 jumate sa pape, adormit la loc, sculat la 4 sa pape, adormit la loc, sculat la 7 jumate sa pape...Acu e fresh...Bine, ca s-a trezit la 7 din cauza vecinilor care au flexuri, ciocane, bormasini, etc...asta e alta poveste!

Cald, cald, ce bine!! A venit varrrraaa!!!

O zi superba va doresc!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Sunteti frumosi Carmen!Ce bine ca Andrei a fost cuminte!

Simis, chiar ma gandeam la munca de dimineata.

Eu m-am interesat de cresa, pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor. Exista una singura in oras. Primesc copii doar de la 1 an si jumatate, asa ca o juma de an suntem descoperiti. Spun ca nu au personal calificat pt copii mai mici si posturile sunt blocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

carmen ce familie tanara si frumoasa!!!

roxx, semne pot fi: kk moale, agitatie, baluteeee la greu (dar astea pot dura ceva), rosul agitat a tot ce prind (initial pumnuletul dar si asta poate dura ceva timp),putina temperatura (nu e obligatoriu!), gingiuta umflata.
noi la bb1 , am avut ca si semne doar baluteeee si rosul insisstent si nervos a tot ce prindea. a inceput de pe la 2-3 luni si la 4 luni si ceva au iesit primii 2 dintisori deodata!! nu a facut febra, nu a fost maraita....intr-o zi doar am vazut dintisorii
acum la bb2, tot de la 2 luni au inceput baluteleeee la greuuu, rosul insistent si nervos a pumnuletului, aproape toata ziua asta face si vad putin umflata gingiuta acolo si ceva alb.

pupici

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Simo hai la tare, neagra si fara zahar!
Ca ne panicam toate daca nu apare duamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dragi bebe unu
Vreau sa va spun ca ar trebui sa stiti cat sunteti de norocosi! Voi puteti sa va treziti la ora 10 daca vreti, nu va trezeste nimeni la ora 7, voi puteti sa va jucati singuri pe covoras, fara sa va luati niste coate in cap, puteti dormi cat si cand voiti...nu mai zic de monopolul pe mami si tati. Da, recunosc si eu sunt o norocoasa, ca fratiorul meu ma iubeste, ma mangaie (chiar daca prea tare uneori), imi vorbeste si imi gangureste...da, da, sunt foarte norocoasa, am zis vorbele de sus la nervi, caci sunt foarte obosi...ta..aa..

Neata...pana au plecat baietii s-o gatat

Deci...Irinuka ai inceput in forta??Cum asa? L-ai simtit pregatit, sta in fund??? Ai inceput cu brocoli? Cu morcov...ia vezi mata ca fiind prima intr-ale autodive (ca si la nastere) vrem un mic jurnal asa, poze, filme, ce si cum, poti direct pe BLOG. Nu ma lua in seama daca nu ai chef, sunt eu "excited" pt voi!!

Roxx ca isi baga mainile, ca baleste, ca maraie..nu le consider neaparat semne ale eruptiei...dintii oricum cresc acolo sub gingie, deci nu e un semn ca erup "zielle astea"; cel mai clar semn e cand gingia e umflata fix in dreptul unde va sparge; ex: la Robert au iesit prima data 2 dinti jos, la distanta f mic ain timp unul de celalalt, cu putine zile inainte am vazut gingia umflata la cei doi dinti, zici ca avea 2 boabe de fasole acolo in gingia. Pt mine ala e cel mai clar semn..atunci zic eu ca doare si daca plange il pot ajuta cu un mic gel...Robert nu a plans la dinti, doar la canini, dar nu ceva de speriat.

Si apropo de dinti si alaptare alapatare before dinti e super, mie asa dor imi era dupa ce a devenit coltzos, sa-i simt gingiutele alea moi si goale pe san; cand i-a iesit primul dinte lui Robert prima data poc, l-a infipt in sfarc...bon, am retras sanul, am stat un pic si i-am dat...nu stiu daca s-a mai intamplat a dopua oara in toata povestea alaptarii lui, cu toate masele, canini..nu m-a mai muscat niciodata. Dar tare dor imi era mereu de perioada in care nu-i simteam coltzii acolo, pe piele.

Ralu kara ti-am admirat printesa pe FB

Doloress da, e normal sa fie tare gingia, dintii lor cresc inca din burtica (la unii chiar erup acolo)... eu sunt documentata de pe vremea cand aveam frica cu Robert si tetraciclina luata d emine.

Duamna Shine o fi avut sio ea vreo zi la iarba verde, in natura, vreo iesire..nu o trecem absenta.

La multe lunite bebe Gruia!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mitzu bine ai revenit! Super ca poti organiza asa un botez!
Mai, pentru pozele alea cu tortul (super btw!! sa dai o reteta aici)...ar trebui sa fii pusa la zid si batuta cu pietre!!!! Eu sunt la "cura de proba" adica pana vine mama miercuri, cand se alege praful, ca urmeaza orgii cu sarmale si cine stie ce cozonaci...pana vine ea testez cura mea fara zahar, fara carbohidrati... cica urmeaza "sugar rush-ul" sau cum s-o numi..adica un fel de sevraj...
Deci incerc sa tin pana miercuri, apoi vad ce nu a fost bine stabilit in "planul meu de haleala" si remediem.

Merg acu pe contul comun sa vad tabel d efragrant sa ne apucam de treaba; contul 2, da?

Am o propunere haideti sa abandomam contul 1, sa ramana asa cum e, poze, mail...si sa folosim doar contul 2, ca innebunesc logandu-ma si delogandu-ma...3 conturi (ca am si eu tot pe picasa poze).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lorich da' tu ce vrei sa mai slabesti??? din cate imi amintesc, cand ai aparut la tv, in sarcina, erai asa slabutaaaaa (sper ca nu confund )...

eu acum sunt cu o punga mareeee de napo cu cioco JOE

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput