Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna si de la noi!

Azi sunt somnoroasa...Mi-e somn continuu dar n-am loc de intors asa ca ma uit la piscot cum ciupeste cate jumate de ora.

Vazut poze superbe de Lavinia...wow curajos sotul...eu nici sa ma uit nu eram in stare...nu mai zic sa trec pe pasarele si dedesupt sa vad haul...brrrrr...despre buni...nota 10...si noi vrem dar cum nu e loc, ne multumim cu ce avem....de cadou ce sa mai zic...supeeeeeeeer...de slabit...ce vrei sa mai dai jos?????????????????????????????????????

Simo - ai grija de tine TRE sa fie bine.

Pupez fetele si va urz o zi splendida si o plimbare pe masura...dupa ce apune soarele...noi asa intentionam...poate ajungem in IOR de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Buna ziua

Irinuka, bravo pt curaj si pt inceputul cu succes al diversificarii. Eu sunt de acord cu datul parolei lui Piscotel.

Simo, mami ce problema ai tu la inimioara? E legata de tighi? E noua, e veche?
Fragrant sa stii ca si eu as face ce a facut sotul tau. Super tare. Cred ca ai o senzatie...N-am treaba cu inaltimile. Mie mi-e rau de la leganat, adica nu pot sa ma dau cu leaganul si nici in linghispir (asa se scrie?) deci si de la invartit. Nu mi-a placut niciodata.

Eu fac o ciorba taraneasca si deja fierb la ea de vreo ora. Mata (a se citi pisica) doarme. Iesim mai tarziu putin.

Voi folositi maieu - body si pe sub tricouri? Ca e asa de cald...dar mi se pare ciudat sa-i dau doar tricou simplu pe pielea goala: se mai ridica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Adri, eu ieri si azi am scos-o doar in body si pantalonas subtire...e cald rau, si daca eu ma coc in tricou pe ea cum s-o scot cu 2 randuri??

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adry nuu, e mult prea mult, gata, e caaallddd transpita!! Azi i-am pus si eu o bluza -tricou, bine cu maneca mai lunga un pic, dar fara body pe dedesubt...se ridica ca naiba. Body-urile sunt sfinte, vezi de fetite sunt delicioase; deci se da start la body cu bretele, cu volanase, cu de toate!!!! Si copane goale (ca si catalina ieri) si palariute de soare (sau batic, ca noi).

Puteti crede ca am vazut in parc copii marisori, de aia de se joaca singuri, nisip, tobogane, cu caciulite? Nu de alea de soare/sepci, ci caciulite de se lega sub barba....iar mamele/bunile/bonele cu tricou-maieu...pai, duamna, da de ce nu-ti pui si-o caciula pe cap?

N-am nicio problema cu piscotel si aprola Spor la gimnastica si slabit.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata (asa mai pe la pranz)

noi am avut un weekend obositor. Am fost nasi, cununie civila sambata, duminica nunta. Am stat mai mult prin camera cu bebe cu poalele in cap ca sa ii dau tzatza.Ieri am fost terminata de oboseala, noroc cu tati.
M-am procopsit si cu o infectie urinara am niste dureri si usturimi de zici ca nu-i adevarat.Sper sa mi se prescrie ceva care sa mearga cu alaptatul ca dupa cat m-am chinuit sa scap de biberon

si eu ma gandesc cateodata ca bebe nu stie sa adoarma..cu toate ca seara imi adoarme singurel in patut si cu caruselul. Poate sa incerc si ziua faza.Ziua decat la tztza mai doarme.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Si noi doar in tricou si in pantalonasi subtiri. acum i-am spalat si pantalonii scurti. Eu i-am luat vreo 4 body-uri cu maneca scurta care's tare dragalase, arata ca niste tricouri si pe alea o sa i le dau afara cu pantaloni scurti. Si i-am mai luat si niste chestii cu totul, au pantalon scurt si sus maneca scurta.

uitati piticul meu cum se balaceste:
http://www.youtube.com/watch?v=9Vu-VNrh8Xc

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

mi-am pus piticul in patut la el, sa vad ce efect va avea.(adevarul e ca ziua nu prea il pun mai deloc in patut)

apropo de slabit, azinoapte la 5 dimineata mancam inghetata.slabism si eu vreo 2-3 kile dar cred ca le-am pus la loc cu nunta asta. Sala de aerobic e chiar pe sebastian, aproape de razoare.

eu il scot doar in body afara (asta de vreo saptamana-doua) si u sapca pr cap binenteles. L-am lasat chiar si in pampers vreo 10 minute (pt vitaminaD asa ne-a recomandat pediatra)

Mergi la inceput

da..si eu am mai vazut copii cu caciuli pe cap si cu hanorace/pulovare. fiecare face cum crede ca este mai bine.si eu am cateva tricouri(adica Darius) si mi-am dar seama ca nu prea o sa le utilizam. tot mai practice sunt bodyurile si sunt unele f dragute , gen tricou polo in partea de sus

Mergi la inceput

hmm..au trecut 10 minute si deja a inceput sa miaune..nici vorba deadormit singur

noi i-am facut rotarixul, asa ne-au recomandat toti doctorii cu care am intrat in contact. am mai intrebat si in stanga si in dreapta etc.
a avut efecte secundare la noi..diaree cateva zile bune, a scazut in greutate vreo 200g. La 5 luni urmeaza doza a doua, am emotii mari dar macar acum stim la ce sa ne asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai ma termina cand aud ca pe caldurile alea, copii au hanorace, plovere si caciuli! Asta e abuz dupa parerea mea. NU e nici o diferenta intre a chinui un copil lasandu-l sa moara de foame de exemplu si a-l chinui lasandu-l sa moara de caldura. Parerea mea. Iar ma enervez!

SHINES- sanatate multa! Nu te juca cu inimioara, ia-o si tu mai incet!

Da... deci incepem in forta dieta. SI sper si exercitiile.

Mergi la inceput