Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

paula, tb sa existe in Tg mures o cofetarie care face torturi pt bebelasi. la noi e cel putin una, se cheama friandisse. diversitatea nu e f mare. in genere fac cu crema de branza/iaurt.dar nu stiu cum sunteti voi cu alergia ce ar putea el sa manance.

cristina..stai ca nu am iesit bine..ziceam sa compari...a sotului cu bb..deci nu are ce sa rupa :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, merci mult. Chiar ma duc sa caut si la noi o cofetarie din asta. Pai am scapat de alergie. Nu mai face bubite. I-a dat mama lapte batut, facut din lapte in casa, i-am dat si unt, si branza de vaci si nu i-au mai iesit bubite. Atunci ii fac 2 torturi, unul pt noi, astia mari si unul mic, mic pt copii care vin.
Azi am trecut din nou la Nan. Nu ma mai descurcam cu Hipp 3. E ff vascos, si nu putea bea Raul. Se enerva, plangea, iar Nan 3 e mult mai lichid si l-a baut bine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Rody, doarme bine Isa, nu se incurca. Dar ce nuinteleg eu, de ce insisti tu asa mult sa o culci? Eu am renuntat demult, sa ma chinui cu Raul sa-l adorm, daca el nu vrea. Pe langa faptul ca ma enervez ff tare, si eu si el, tot nu-mi reuseste. Asa am ajuns la o solutie de compromis, care deja ne tine de mai bine de o luna. Mai are un singur somnic peste zi, de la 12 la 2. Adoarme f repede si seara , cel tarziu la 9, e la somn.

paula, Isa are un singur somn pe zi, cam de o luna si-a format asa programul. daca nu doarme macar 2 ore, nu am cu cine ma intelege apoi, maraie intruna. ca daca ar fi vesela si cu bateriile pline, n-as culca-o. iar seara ora de culcare a fetelor e 22.30, mai tarziu e prea tarziu si mai devreme nu prea am cum. tati ajunge acasa la 8, pana mancam sau mai fugim la un prieten, o cumparatura, baita si dusul nostru, e deja ora de culcare. asa ca TREBUIE SA DOARMA!! eu nu aveam treaba inainte cu ea, o puneam in patut, se intorcea singura pe-o parte, mai povestea cine stie cu cine/ce si adormea singurica. acum e haos la culcare, dar si dupa ce adoarme isi face plinul (in jur de 3 ore, de obicei; azi au fost 4 jumate...), asta de vreo cateva zile doar. o fi caldura de vina?

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

paula, tb sa existe in Tg mures o cofetarie care face torturi pt bebelasi. la noi e cel putin una, se cheama friandisse. diversitatea nu e f mare. in genere fac cu crema de branza/iaurt.dar nu stiu cum sunteti voi cu alergia ce ar putea el sa manance.

cristina..stai ca nu am iesit bine..ziceam sa compari...a sotului cu bb..deci nu are ce sa rupa :)

asa da!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, da ce te mai chinuie Isa cu somnul... si dimineata la cat se trezeste? oare o fi prea obosita si de asta nu se da batuta? sa incerci un pic mai repede somnicul?

eu am facut iar febra, dar deja a si trecut ca am luat paracetamol. Si ma doare spatele foarte tare, la cat leagan copilul asta. poate de acolo si febra, frisoane.

Ziua copilului (17) pica duminica, dar o sa i-o tin sambata, la amiaza, de la 17, numai bine ca atunci se trezeste si el , si nepotul cu un somn de amiaza, si nu va fi asa cald. petrecerea pana la 9 seara, cand il culc. apoi adultii nu au decat sa stea cat vor. Si duminica vom fi doar in fam, cu buncii si cumnata&co.no, bine ca am decis.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu ma gandeam sa ii fac o tarta mica cu fructe (diametru 5-6cm - blat simplu de tot, gen biscuit si umplutura fructe delicioase) care sa o pun pe tort si in care sa fie lumanarica. Dar mai e pana in august. Ma inspir de la torturile voastre.

Are genunchii rosii de la atata patrulat in 4 labe si tot nu sta locului. Ea ca ea, dar ii am si eu ca doar ma tin dupa ea ( inca e camicaze). Adio fuste o vreme .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui Victo

asa da!

io-s curioasa ce-ai inteles tu, cris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, da ce te mai chinuie Isa cu somnul... si dimineata la cat se trezeste? oare o fi prea obosita si de asta nu se da batuta? sa incerci un pic mai repede somnicul?

pai la 9.30-10 se trezeste. ca inainte! mananca la 10, apoi la 13, si la 13.30 incepem razboiul. eu o culcam inainte pe la 14.30, dar mai avea un somn de o ora de pe la 12.30-13. acuma dupa mancare deja isi freaca ochisorii. chestia e ca pica de somn, i se inchid ochii, dar se zbate ea sa nu doarma... si cum in brate nu e invatata, cand o iau mai tare se enerveaza, asa ca acum probez toate variantele. prea multe n-avem: jucarii preferate nu, suzeta nu, titi nu, leganat in brate nu... doar masaj pe spate si sticluta cu apa/lapte/supa. paturica roz am parasit-o ca e prea cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu daca depaseste mara juma de ora la adormit ma apuca niste nervi... ies din camera si merge marius la ea. bineinteles ca nu adoarme cu el, dar macar ma calmez eu. apoi o luam de la capat. dar slava domnului asta se intampla rar.

noi azi am sarit peste parc, in primul rand ca am vazut ca s'a innorat, si apoi a venit soacramea la noi. m'a auzit ca trebuie sa ii cumpar haine marei ca nu prea mai are de vara si bineinteles ca a venit cu de toate. tricouri, pantalonasi, palarie, sosetele, body... tre sa mai ajung sa ii cumpar si eu rochite si sandalute

si eu ca si diana, astept sa ma inspir de la voi cu zilele de nastere. mai ales ca noi suntem printre ultimele

ar fi cazul sa imi schimb semnatura, nu rodi?

cristina, esti tare amuzanta eu va admir, pe toate care ati nasct natural. eu m'am gandit cu groaza la asta si totusi am insistat pt nastere naturala. acum ma gandesc ca a fost bine cu cezariana

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eeeii..eu am nascut cu epi, care a prins f bine de data asta..plus fiind a doua nastere..am nascut ca din zbor,am avut sa zic vreo 10 min. de contractii, la inceput.
puteam sta sa beau si cafea pe masa de nastere, dc voiam. deci nu am ce sa regret.a fost f usor.:)
mai grea a fost recuperarea :)

Mergi la inceput