Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La somnul de seara a durat o ora sa il adorm, dar azi am incercat sa il adorm stand langa el in pat si asteptand sa adoarma, ca prea rau ma dor spatele... aaa, i-am luat papucei copilului. de piele, 27 lei. am vrut sa ii iau sandalute www.hainedecopii.ro/baieti/incaltaminte/sanda-hokide-piele-19-24-276000/" target="_blank">modelul asta, dar nu aveau marimea 18, si zicea doamna ca nu aduce, ca nu ii trec, pt ca ii aluneca copilului piciorul /degetele afara. si mi-a rec www.hainedecopii.ro/baieti/incaltaminte/sandale-melania-piele-17-24--811100/" target="_blank">ceva de genul asta si asa am si luat. dar tot imi trebuie ceva pt cloceala din iulie, ca doar nu va umbla descult (daca va umbla in iulie). eu zic ca peste vreo 4 luni va umbla, adica la un an si 2 luni, cel mai devreme. Il vad ca nu e stabil pe picioare, eu il tin de la subrat, dar se clatina de numa. Daca e pe spate nu se stie ridica in fund, ajutat de maini sau antebrate. In genunchi la jucarii nu sta. Victo, ia mai zi-mi, copilul vecinei cum e? tot lenes?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput