Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai, eu zic ca nu se poate compara nici ca dimensiune, nici ca profunzime o epizio cu o ceza..
eu nu simt nici cel mai mic disconfort si de, sunt la a doua.
hai cristina, ca nu e nimic, puiule. s-a cusut, s-a prins la loc, nu se mai rupe..hai ca si zambesc acu, ca ma gandesc la prostii..gandeste-te si tu ce circumferinta are capul lui bb..umerii..si compara..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

asta cam asa este

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai, eu zic ca nu se poate compara nici ca dimensiune, nici ca profunzime o epizio cu o ceza..
eu nu simt nici cel mai mic disconfort si de, sunt la a doua.
hai cristina, ca nu e nimic, puiule. s-a cusut, s-a prins la loc, nu se mai rupe..hai ca si zambesc acu, ca ma gandesc la prostii..gandeste-te si tu ce circumferinta are capul lui bb..umerii..si compara..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Asta m-a convins sa ac cezariana. ce fricoasa sunt !!!!

asta cam asa este

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Am avut cel mai ciudat program azi.
Trezire la 1.30 si stat de vorba + tras de par vreo 2 ore, supt, adormit, trezire la 7, supt, mancare la 8-9(210) am vrut sa o duc in herastrau dar a adormit in masina, ne-am intors si a dormit in curte pana la 12:30, mancare (cam 250), joaca pana la 14.10. , somn pana la 15.30, joaca, nu a vrut sa pape la 17 nimic, joaca si maraiala, adormit la san la 19!!!! Fara baita, fara nimic. Ma pregatesc iar de tras de par la noapte .

Mergi la inceput

Rody - leac babesc pentru limax - sa imprastie cenusa pe pamant cica nu le place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

no tu fete, nicicum nu e bine!!! o ora intreaga am cantat (de mi s-a uscat gatul), am dansat, am plimbat-o in brate, am pus-o in pat/patut, am leganat-o pe burta si pe picioare, nimic n-a dat rezultat s-o adorm pe Isa... m-am pus si pe lacrimat putin, ca sa n-o agit si mai tare si apoi mi-am zis ca daca e sa stam toata ziua in dormitor sa ne chinuim una pe alta, pai asta o sa facem. si cand i-am spus si ei , a inceput sa urle ca din gura de sarpe . dar in 5 minute a adormit. deci, de la 14.30, si inca doarme ... la noapte oare cum o fi?!?!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

no tu fete, nicicum nu e bine!!! o ora intreaga am cantat (de mi s-a uscat gatul), am dansat, am plimbat-o in brate, am pus-o in pat/patut, am leganat-o pe burta si pe picioare, nimic n-a dat rezultat s-o adorm pe Isa... m-am pus si pe lacrimat putin, ca sa n-o agit si mai tare si apoi mi-am zis ca daca e sa stam toata ziua in dormitor sa ne chinuim una pe alta, pai asta o sa facem. si cand i-am spus si ei , a inceput sa urle ca din gura de sarpe . dar in 5 minute a adormit. deci, de la 14.30, si inca doarme ... la noapte oare cum o fi?!?!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

wow...5 ore????...Sper pentru voi sa mai doarma si la noapte....Daca nu,...o tii langa tine si forumiti impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Am fost la plaja, a fost ok, nu f. cald, cand am plecat erau 27 de grade, cand ne-am intors 24. Stefi a stat in body cu maneca scurta, s-a jucat pe cearsaf cu jucariile, a ras cu o domnisoara care facea topless. Apoi s-a tarat pe nisip unde a tot incercat sa-l prinda cu degetelele si s-a jucat cu papucii. N-a bagat in gurita deloc nisip, dar il arunca in sus si mi-a fost putin teama sa nu-si dea in ochisori. Apa marii destul de buna pt. adulti, Radu s-a balacit frumos. Inainte sa plecam mi-am facut pofta cu niste hamsie prajita ca mirosea f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Am fost la plaja, a fost ok, nu f. cald, cand am plecat erau 27 de grade, cand ne-am intors 24. Stefi a stat in body cu maneca scurta, s-a jucat pe cearsaf cu jucariile, a ras cu o domnisoara care facea topless. Apoi s-a tarat pe nisip unde a tot incercat sa-l prinda cu degetelele si s-a jucat cu papucii. N-a bagat in gurita deloc nisip, dar il arunca in sus si mi-a fost putin teama sa nu-si dea in ochisori. Apa marii destul de buna pt. adulti, Radu s-a balacit frumos. Inainte sa plecam mi-am facut pofta cu niste hamsie prajita ca mirosea f. bine.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

hihi ne faci tu in ciuda mey dar in 2 saptamani sosim si noi la mare..la nisip, plaja si hamsii...ce muult imi plac hamsiile cu usturoi...uffffff anul trecut n-am fost la mare.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

S-a trezit la 8. I-am dat sa manance, i-am facut baita, masaj ... Sa vedem cand mai adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, doarme bine Isa, nu se incurca. Dar ce nuinteleg eu, de ce insisti tu asa mult sa o culci? Eu am renuntat demult, sa ma chinui cu Raul sa-l adorm, daca el nu vrea. Pe langa faptul ca ma enervez ff tare, si eu si el, tot nu-mi reuseste. Asa am ajuns la o solutie de compromis, care deja ne tine de mai bine de o luna. Mai are un singur somnic peste zi, de la 12 la 2. Adoarme f repede si seara , cel tarziu la 9, e la somn.
Lauri_ca, imi adancesti depresia.Spune si tu, ca e urat la mare, ca apa marii e tare rece, e frig, nu se poate face plaja si din astea...
Stiti la ce ma gandeam acum? Ce tort as putea sa-i fac lui Raul de ziua lui, sa poata manca si el , macar un pic? Aveti vreo idee?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput