Pufi alintati de ian-feb 2010(24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

MP, Sorina v-ati schimabat look-ul. Felicitari... va sade foarte bine

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Intru si eu sa salut, mi-e si ca n-am mai apucat sa dezbat subiectele zilei sau sa raspund individual. Sorry!

Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. multumim de felicitari fetelor!

Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. Pleaseeeeeeeeeeeee!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Felicitari pt stelute MP si Sorina!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noi azi am dormit pana pe la 9 si ceva... e adevarat ca a carait ceva mai devreme, dar nu l-am bagat in seama si adormit la loc (in fiecare dimineata se trezeste pe la un 6, daca e prea devreme ne culcam inapoi, daca e deja 7 atunci scularea... azi insa ne-am scapat cu somnul pana la 9, o raritate, Ela si sotul zigur au intarziat la scoala/servici...

Eu stau si-mi fac griji de pe-acum, oare cum va fi cand voi iesi la servici? Nu cred ca voi putea munci 8 ore, sigur voi avea nevoie de un program mai lejer, sigur vom avea zile in care vom sta acasa si nu putine... sigur imi trebuie alt job... vreau sa fiu cat mai mult timp cu puiul meu...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Bravo Kay ca ai dormit cu mami pana la 9... baiat mare

Eu am marele noroc ca nu stau foarte multe ore legate la serv, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut. Ma duc de dimineata 2-3 ore maxim, vin acasa, poate plec iar cat dorm ei inca 2 ore, sau poate sunt zile cand nu ma duc deloc... Tare greu cred ca mi-ar fi fost sa stau 8 ore la serv fara ei.

Da, asa e, Nyny...mare noroc ai, cu serviciul..

Eu sunt cam in panica, tocmai din cauza asta...
Tipa care imi tine locul la birou este insarcinata, si urmeaza sa nasca prin octombrie, cred. De unde rezulta ca eu tb. sa ma intorc la munca undeva prin august, sa pot prelua.

In concluzie...nu stiu deloc ce sa fac cu iris...tot caut bona, si nu se arata nimic...
Ma gandeam chiar si la cresa, insa...la cum face ea acum...cred ca iese din start din discutie optiunea asta...Tot stau si ma framant, caut solutii....

Sorina, mami de Diana si Iris

Aoleu... nasol. Ce s-or face mamicile care au nascut anul asta? Sa nu uit ...eu mai am si norocul unei soacre de nota 10... ca degeaba aveam eu program de voie la servici, daca nu aveam cu cine sa las copilul in alea 2-3 ore. V-am mai zis ca sunt o norocoasa ...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

MP, Sorina v-ati schimabat look-ul. Felicitari... va sade foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Felicitari pt stelute MP si Sorina!

Felicitari pentru dintzisooori!
Go, Mara, go!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Intru si eu sa salut, mi-e si ca n-am mai apucat sa dezbat subiectele zilei sau sa raspund individual. Sorry!

Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. multumim de felicitari fetelor!

Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. Pleaseeeeeeeeeeeee!

_

1 iunie e miercuri! Cum sa vin???!!!! Ca vreau....

Pe 1 iunie 2009 am aflat ca sunt insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

_

Excelenta propunere! Sustin!

sa spunem undeva unde pot ajunge mai multi pufuleti. Ce ziceti fetelor?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

_

1 iunie e miercuri! Cum sa vin???!!!! Ca vreau....

Pe 1 iunie 2009 am aflat ca sunt insarcinata.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

pai poate pleci mai devreme de la birou, asa ca de 1 Iunie . Trebuie sa ii obisnuiesti pe angajatori pentru anii viitori cand o sa trebuiasca sa mergi la gradi la serbare . N-am brodit-o bine? Si ne vedem pe la un 4 asa ca stiu eu cateva mamici participante nu prea matinale, apoi pufii dorm so...un 4-5 e ok zic eu.

Ce zici?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Si uite asa o sa ne mai cumparam o electronica...adica DVD portabil, ca din asta nu aveam...dar ce nu facem noi pentru linistea noastra si a odorului.....
Numai sa ii zic sotului, si imediat cumpara un DVD....e bolnav cu electronicele, "jucarii de oameni mari" cum le zic eu.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

bolnav, zici?

sa ma apuc io sa insitui toate kk pe care le am....toate FORTE UTILE...puse bine la naftalina...
cred k printre ultimile achizitii avem si un..ete k nu stiu ce e...e ca un gps...un fel de tv...dvd..habar n-am dar,...ffoooorte util

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput