Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 10
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Avem 3 dinti, fara mari maraieli iesiti ultimii doi. Imi place sa zic ca ne-am triplat nr de dinti in 24 de ore. ![]() Lansez o propunere, am tot vrut sa va zic dar m-am luat cu una, alta. Nu vreti sa facem o intalnire cu pufuletii de 1 iunie? Sa-i scoatem undeva intr-un parc cu iarba, sa se joace pe paturici, sa alerge, sa guste iarba. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
3 dintzoci!!! wow! sa va fie de bine! si sa scapati usor de suparari!

1 iunie. interesant. vedem si noi ce si cum, poate reusim.

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/127-set-alice-negru.html" target="_blank">Set "Alice" negru" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/128-set-floare-albastra.html" target="_blank">Set "Floare albastra" (
Miri pt ca mi-am amintit sa pun si setul asta)Magazinul meu
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza pai poate pleci mai devreme de la birou, asa ca de 1 Iunie Ce zici? de Yannis |
Daca ai stii de cate ori plec eu mai devreme de la birou!!! ahaaaa..noroc ca n-am sefi in romania.
sa vedem....dar ca sa ajung la 4-5 in parc trebuie sa plec de la birou la 2.30...mai bine nu mai vin deloc
mai vorbim, ca am mult de lucru sapt asta....
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui decenuela bolnav, zici? sa ma apuc io sa insitui toate kk pe care le am....toate FORTE UTILE...puse bine la naftalina... cred k printre ultimile achizitii avem si un..ete k nu stiu ce e...e ca un gps...un fel de tv...dvd..habar n-am dar,...ffoooorte util Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Sa inteleg ca toti barbatii sunt bolnavi dupa rahatisuri din astea scumpe, mici si in marea lor majoritate nefolositoare?

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Sa inteleg ca toti barbatii sunt bolnavi dupa rahatisuri din astea scumpe, mici si in marea lor majoritate nefolositoare? ![]() |

Al meu e ...incurabil bolnav...fix cum ai zis!
Edit: cum zicea si Dece, avem o gramada de chestii foooarte utile, cu muulte ecrane, telecomenzi, care habar n-am ce fac, si, dupa parerea lui, foooarte WF(wife-friendly
bubu_bu spune:
alexutzzza ce frumos ati petrecut.......foarte frumoase pozele
oaiii ce de chestii isi iau sotii vostri
al meu nu are boala decat pe calculatoare.....dadeam faliment de mult daca era pasionat de dinastea
ce fain ca va intalniti de 1 iunie.....anul asta fac si eu ceva special cu copilul meu drag....sa vedem daca ne lasa vremea
eu am terminat curatenia......si o tai la sala...pupici
ana_g spune:
de 1 iunie ma gandeam si eu la o intalneala, doar ca...pica miercuri...cam nasol...iar de decalat pe sambata urmatoare parca n-ar mai fi la fel......vedeti...majoritatea decide, minoritatea se adapteaza :D
barbatii sunt niste copii mari, asta se stie......si al meu cu gangeturile lui....l-am mai ponderat eu, mi-a scos pe ochi 1 an de zile ca nu am fost de acord cu niste boxe....
......as putea improviza un talcioc in fata casei cu toate kktzishurile adunate in timp, folosite juma de an apoi trecute in categoria "depasite".......si as scoate si bani!
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
miremia, felicitari pt dintisori!!! tot asa usor sa iasa toti!!
_
mama lui Stefan, pui scump
decenuela spune:
1 iunie...sigur ca da...io vin...daca toate bune si frumoase...
mire..tre sa sarbatorim...cine are..are...
mara
noi suntem jalnici...mi-e groaza sa ma gandesc ca incep vremurile grele pt noi....e deja marait...cu temperatura...38.4...nasul curge..asa non stop..apos....si are stari contradicorii...ba rade ..ba plange...cred ca ma asteapta o alta noapte siecsi...cred ca e ceva pe tzeava...canin...asta e ..ce sa facem...
noapte buna , dragelor..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
| citat din mesajul lui ana_g miremia, felicitari pt dintisori!!! tot asa usor sa iasa toti!! _ mama lui Stefan, pui scump |

mult, asa sa iasa la toti pufuletii...pe silent.Eu una sunt deschisa la propuneri pt 1 iunie, propunerile alexutzei mi se par super ok. Alte idei?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
![]() ![]() mult, asa sa iasa la toti pufuletii...pe silent.Eu una sunt deschisa la propuneri pt 1 iunie, propunerile alexutzei mi se par super ok. Alte idei? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Eu propun sa ne intalnim in parcul mare din Calarasi
...ah, ce va invidiez

Mamica fericita de Mara si de David