Pufi alintati de ian-feb 2010(24)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Bacul nu este la ore fixe. De obicei nu se asteapta mult, mai ales vara... traverseaza si daca nu este full.... chiar sunt 2 care ruleaza non-stop (sper sa nu ma insel). Am trecut de cateva ori cu el in drum spre mare... peisajele sunt super, soseaua e foarte libera in comparatie cu drumul vechi Cernavoda-Medgidia... si pe drum sunt doua manastiri foarte importante : Dervent si Sf. Andrei- ocrotitorul tarii noastre. Noi am fi foarte aproape de Bulgaria ... am tranzitat-o de 3 ori in drum spre Grecia, dar spre rusinea noastra n-am ajuns niciodata pe litoralul lor cu toate ca il lauda toti prietenii nostrii . Da m-ai bagat la ideei rau de tot Alexutza ... ma duc sa-i sar in cap barbatului. V-ati scos parleala de Paste cu mini-vacantza asta.Mamica fericita de Mara si de David |

merci de informatii.Daaa, chiar ca ne-am scos parleala de Pasti, in sfarsit am simtit si noi ca ne-am relaxat!

Am pus poze pe contul comun sa convingi sotul

de
Yannis
ana_g spune:
BF, noi am plecat cu trenul pana la viena anul trecut, cu stefan de 7 luni...bine, atunci statea, voia doar sa manance....dar nu va faceti prea multe probleme...
ruxi, de ce nu cu avionul? dac anu va e frica, bineinteles, ca noi tot de asta am plecat cu trenul 16 ore pana la viena....dar s-a spart geata, a zburat sotu pana in franta, nu e dracu atat de negru, deci avem liber la dat cu avionu![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Na, ca citisem si nu aveam timp sa raspund. Dar cum am vazut cat de bine a petrecut Yannis, nu am mai rezistat si am intrat sa va urez sa va fie de bine si evident, sa va invidiez ca aveti curaj sa plecati atat de departe cu copilul. Noi ne facem planuri peste planuri sa mergem la mare cu mai multi amici, toti cu copii mici, ar fi 4 in total cu tot cu Dani, daca ne-am hotari sa mergem....in iunie, dar ne e frica de Dani, cum va reactiona in masina, ce ne facem cu el acolo, alergam dupa el, ca in carut nu sta....cred ca ne facem mai multe probleme decat ar fi de fapt. Mie sincer mi-e frica in Bulgaria. Aia nu stiu engleza si singura mea idee fixa este ca ne opresc hotii si ne fura masina. :) Sa stiti ca am citit din urma dar n-am timp nici de mancat, darmite de raspuns. lasa, ca mai intru eu. va pup. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Daaa asta cu masina e si frica noastra la bulgari!
Cu Dani...dificil de stat mult intr-un loc, dar de calatorit nu cred.
gaseste el ceva de facut sau poate doarme. Sau poate o jucarie? Poate un DVD portabil daca are ceva filme desene preferate
In bulgaria nu stiu engleza asa bine cum stiu ROMANA! so...ptr noi e ok, ne intelegem
de
Yannis
alexutzzza spune:
Ana_g
merci de confirmare cu bacul. WOW astia da oameni curajosi! sa plece cu copilu cu trenul! atatea ore! Bravo! la mai multe calatorii linistite si frumoase!
Sorina OUCH! 

august? e musai? 
se pare ca e musai.... offff si micutza noastra mallista? Daca se da pe brazda fara mami? ce bob de mazare mai avem noi in grup? ![]()
![]()

de
Yannis
sorina_bz spune:
BF...daaa, Alexutzzza are dreptate, poate un dvd portabil si jucarii sa va fie de folos....pana si iris a stat cuminte in masina buzau-bucuresti-retur, cu un dvd portabil si muulte jucarii.

Alexutzzza...vazut poze...
...superbe locuri, si superbi si voi, veseli si relaxati!
Sa va fie de bine mini-vacanta bine-meritata!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Sorina OUCH! ![]() ![]() august? e musai? ![]() se pare ca e musai.... offff si micutza noastra mallista? Daca se da pe brazda fara mami? ce bob de mazare mai avem noi in grup? ![]() ![]() |

Ai fost super-tare!

Unde n-ar da DD, sa se dea pe brazda!
Mie imi e frica de alte alea...cum ar fi..sa nu gasesc pe nimeni sa stea cu.."fitzoshica"! Ca vad ca nu se inghesuie lumea sa fie bona...
blue_flower spune:
Si uite asa o sa ne mai cumparam o electronica...adica DVD portabil, ca din asta nu aveam...dar ce nu facem noi pentru linistea noastra si a odorului.....
Numai sa ii zic sotului, si imediat cumpara un DVD....e bolnav cu electronicele, "jucarii de oameni mari" cum le zic eu.
ale1212xa spune:
proba de semnatura si fug ca s-a trezit Dragos
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Si uite asa o sa ne mai cumparam o electronica...adica DVD portabil, ca din asta nu aveam...dar ce nu facem noi pentru linistea noastra si a odorului..... Numai sa ii zic sotului, si imediat cumpara un DVD....e bolnav cu electronicele, "jucarii de oameni mari" cum le zic eu. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Pai nu? Al meu la fel! Desi Yannis a fost cumintel (mai ales avand in vedere ca intoarcerea a insemnat de stat in masina de la 16:30 la 23:30)
S-a gandit bine al meu ca nu ar strica un DVD si al meu vrea ...ce DVD portabil, vrea sistem din ala de se pune in masina si ai ecranul pe tetiera scaunuli din fatza

deh...baietii si jucariile lor...oricum, cred ca ne rezumam la DVD portabil (daca e musai). Mi se pare mai practic ptr ca il poti folosi si la un restaurant sau ceva de genu. Plus ca ptr Yannis e la marele fix, el si asa e indragostit de Winnie the Pooh si mai sunt si zeci de filme cu Winnie
. Vorba sotului: "Ajungem si-n America asa!" 

By the way, stiti ca DVD/TV nu e cel mai recomandat mod in care un copil sa-si petreaca timplul, nu? pentru ca duce la izolare sociala, indepartare de realitate, etc

stiti si voi povestea.Dar deh, in cazuri de nevoie sunt intr-adevar solutii confortabile pentru parinti si viabile pentru copii.
de
Yannis
nyny spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() merci de informatii.Daaa, chiar ca ne-am scos parleala de Pasti, in sfarsit am simtit si noi ca ne-am relaxat! ![]() ![]() ![]() Am pus poze pe contul comun sa convingi sotul ![]() de Yannis |

Drumul de la Silistra la Balcic nu stiu cum e prin Bulgaria, dar mie mi-a placut foarte mult prin Dobrogea noastra pana la Vama Veche, cumva paralel cu granitza lor. Soseaua nu e cine stie ce, cam vechi drumul, dar merge... fata de drumurile lor e parfum (eu am o parere foarte proasta despre DN- urile lor)
Mamica fericita de Mara si de David