Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Georgiana, cred ca nu vrei sa-ti spunem noi acum in vazul tuturor, cat de moale sau de tare ne place!

Vivela, La multi ani baietilor tai si in special lui Damian, care a ajuns la importanta etate de 1 an! sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi atat cat trebuie si voi sa va mutati cat mai curand la casuta voastra, la liniste si relaxare!

am facut si eu gem de capsuni, nu dulceata, ca-i prea dulce. am taiat fructele si la 2 kg de capsuni am pus 1 kg de zahar si 1 plic de gelfix si au ramas fructele cam cum erau la inceput. foarte buna!

eu nu mai stiu ce sa fac felul 2. am niste pastai acum si niste ciupercute, aseara am facut cartofi noi prajiti (naspa rau ). noroc de legumele astea si de cash/telemea ca ma mai salveaza, dar pe sot nu-l satisfac.

stiti vreun site mai sigur pentru starea vremii? ca v-am zis, accuweather ma face sa plang. si apropo de mare, ca de asta intrebam, oare ce mai face Carla&burtica?

am editat ca am uitat de Ines sa-i spun La multi ani! ce amintiri frumoase imi starnesc primii sarbatoriti din strumfarie, ce emotii acum 4 ani!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

critina, gand la gand, si eu sunt in pana de idei ptr gatit felul doi.cu supele/ciorbele este mai usor, Luca mananca orice si mai ales este fan supa cu galuste si bors curcan. am facut mazare, am avut varza prospata si mancare de ciuperci proaspete.as manca si o ciulama, si un ostropel cu mult usturoi, si fasole pastai cu usturoi, si baietii imi cer pilaf sarbesc.

la mare, este f cald acum, iar in week-end apa a fost f cald, cel putin asa au sustinut baietii mei, eu nu am intrat din motive tehnice
cica de vineri ploua, mama lor......

iote ca sunt si happy, mai ...ce sefa am... a simtit oare ca o balacaresc in ultimele zile?
M-a chemat sa ma felicite ptr activitatea mea din urma, de cand a venit ea(5 luni)...si sa ma anunte ca va adauga si ceva la salariu, hahaha, deci e cazul sa o balacaresc la ceva vreme, poate chair trimestrial

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979
.......... dar pe sot nu-l satisfac.

nasol.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

critina, gand la gand, si eu sunt in pana de idei ptr gatit felul doi.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

vara nu se gateste se prepara salate in fel si chip la care se adauga un steak, gratar sau fasii de pipet de pui marinat trase la tigaie.
Noi azi avem in meniu steak cu salata de mere+telina si morcov ras+nuci+cateva stafide cu dressing din iaurt,lamaie si ulei de masline si poate o lingurita de miere sau sirop de artar.

Salta vedeta a verii asteia este cea de pere, roucola, nuci, capsune si dressingul d emai sus. Papa fetele mele de numa, mai ales ca merge foarte fain cu steakul un piiic sarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hai sa-ncep frumos si eu: deci........a-nceput pregatirea pentru mutarea de la strumfi...hm....la multi ani puilor damian si iris!!!! bine, damian nu contribuie la mutare, dar ne arata cat de repede creste al doilea rand de strmficei. Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa fim fericiti cu toii!

sunflower, ma uimesti precum tico! si zi asheaa....nu ne dam in fapt de fata cu toata lumea in legatura cu textura si structura
mychy, la tine ma asteptam, deci tine-o tot asa, ba chiar si mai rau ca mie-mi place!
vivela, sa-ti traiasca puii si sa creasca mari si frumosi si destepti!
Multa sanatate puisorilor bolnaviori, sa se faca bine repede ca acus vin zilele lor de nastere!

Mai, apropo de mancare am o mare problema in ultima vreme, jur ca e adevarat: nu-mi mai suport propria mancare. Indiferent cata dragoste pun cand o fac (si chiar pun, ca-mi place de nu mai pot!), indiferent cat de variat gatesc parca are acelasi gust ABSOLUT TOATA mancarea mea! Exista asa, ceva, un pattern, un ingredient special care e comun tuturor mancarurilor, intelegeti??? Pe bune ca n-am innebunit, dar mi-e pofta de orice mancare facuta de altcineva. Asa as savura cea mai saraca mancare nu conteaza, doar s-o faca altcineva!
Ce ma fac??? Am observat, defapt, ca asta cu patternu' e valabila la mai toata lumea: si la mama si la soacra si la altii, dar nu stiu ce sa mai fac
Ce ziceti de chestia asta??????? Cine-mi trimite si mie o oala de ciorba?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Timi, tu ai perfecta dreptate, dar...eu traiesc numa si numa' cu salate si gratar, o perioada...de ex azi efectiv cred ca turbam daca nu mancam ceva cald, gatit, la pranz dupa 2 saptamani de salate, gratare, etc, si drept urmare am mancat la cantina mamaliga cu branza si smantana.mi-am satisfacut pofta, sunt linistita inca o perioada.
Luca mananca peste facut gratar sau la steamer cu legume la aburi de 3 ori/saptamana seara, dar sotul?! pe el e musai sa il satisfac ii trebuie ceva cald, zice ca este satul de uscaturile de peste zi, la birou nu are posibilitatea unui pranz cald

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu nu pot sa sar peste ciorba zilnica, andrei e fan. cu felul 2 e mai nasol. aseara am facut paste, azi am o pulpa de curcan si ma tot gandesc ce sa fac cu ea. in orice caz ceva tocat, ca al meu nu mesteca carnea, o scuipa toata, asa ca cu grataru e mai nasol.ceva idei?
o sa fac o supa de rosii........
vio, eu cred ca te-ai saturat de facut mancare si de aici toata tarasenia cu "pattern-ul" ala

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

mychy, paseaza carnea de la animal, si amesteca cu multe legume(dovlecel crud, ras si stors, morcov ras, cartof ras, usturoi, ceapa, mara, patrunjel, etc), fa niste chftelute mici si plate si baga-le la cuptor intr-o tava pe hartie de copt cu cateva cubulete de unt deasupra sau stropite cu ulei de masline.

eu fac si snitele la cuptor.

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

[/quote]

vara nu se gateste se prepara salate in fel si chip la care se adauga un steak, gratar sau fasii de pipet de pui marinat trase la tigaie.
Noi azi avem in meniu steak cu salata de mere+telina si morcov ras+nuci+cateva stafide cu dressing din iaurt,lamaie si ulei de masline si poate o lingurita de miere sau sirop de artar.

Salta vedeta a verii asteia este cea de pere, roucola, nuci, capsune si dressingul d emai sus. Papa fetele mele de numa, mai ales ca merge foarte fain cu steakul un piiic sarat.

Timi, leutza si berbecutza.

[/quote]
Doamne ce combinatii ciudate si interesante! nush' daca as manca asa ceva, cu atat mai mult sa ii dau sotului. ce-mi place ca sunteti asa indrazneti in bucatarie!

Micky.... razi de mine, ha?

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
dar sotul?! pe el e musai sa il satisfac ii trebuie ceva cald

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

So, you are not hot enough? Eu zic ca-ti trebuie doar o sesiune de shopping sa-ti reinprospatezi garderoba intima
gata nu mai zic nimic ca doar buruieni debitez...

Mergi la inceput