Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
Damian are un an????????? parca mai ieri alergai cu burta la gura pe la autoritati sa rezolvi probleme .....
La multi ani, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!!!!!!!
neatza fetele!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
La multi ani , Ines!!!



decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Vivela spune:
multumesc 


ioana, da-mi si mie, te rog, reteta de la siropul de capsuni, ma tenteaza si pe mine. si daca stii si cum fac dulceata, pls lumineaza-ma si pe mine. ca eu am incercat si anii trecuti, dar iesea un terci acolo, numai dulceata nu se putea numi, nu ramanea niciun fruct intreg.
mychydutza spune:
apropos de mancare, ieri am facut asta http://www.e-retete.ro/retete/paste-cu-crema-de-dovlecei . foarte usor de facut si gustos! a mancat si andrei si el nu mananca de obicei paste![]()
reteta de dulceatza vreau si eu
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Timi07 spune:
Vivela se face si dulceata de capsune cu rubarba.
Dulceata de agrise verzi ati incercat? Am vazut de cateva ori in magazin dar nu era momentul sa cumpar si acum mi-ar place sa incerc dar nu mai gasesc...
ioanaiub spune:
Vivela, nu am o reteta anume, oala face totul ![]()
adica in cea de jos pun apa si in oala de sus pun fructele cu zahar ... aburul urca printr-o palnie pana la fructe si sucul se strange in oala din mijloc si curge pe furtunas ![]()
anul asta am pus cam 750 grame de zahar la kg de fructe
noi la dulceata punem 1 kg de zahar la 1 kg de fructe, dar poti pune si mai putin zahar
... pun zaharul peste capsuni si le las asa pana se topeste zaharul si lasa suc. apoi fierb la foc mic, si nu amestec prea mult, ca sa nu zdrobesc fructele, mai adun din cand in cand spuma ![]()
edit: poti sa faci dulceata si cu gelfix, pentru dulceturi rapide
, se reduce timpul de fierbere
lulu77 spune:
vivela, eu fac dulceata, de orice fel in Masina de Paine, are program special. e adevarat ca fructele nu raman intregi, dar ....economisesc timp, nu stau lipita de ragaz si de oala.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
musso17 spune:
neatza
gabi,eu ieri am facut dulceata de capsuni,am pus 1 kg capsuni, 1 kg zahar si o lamaie stoarsa si le-am lasat la frigider 3 ore apoi le-am fiert la foc mic cam doua ore si la foc iute vreo juma de ora,am spumat si la sfarsit ca sa stiu de este gata am picurat pe o farfurie si am lasat sa se raceasca..aici depinde de fiecare cat de tare sau moale o prefera.

