Strumfi de iul-aug 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si noi suntem in clubul bolnavilor. tocmai ce ma laudam ca david nu s-a mai imbolnavit anul asta si ca n-a mai facut febra de mult, iaca duminica dimineata s-a trezit cam fierbinte si cu muci f nasoi, acompaniati de o tuse nu f insistenta, dar prezenta.
asta e, sunt deci cu amandoi, n-am chef de niciunele ca dorm numai cate 3-4 ore pe noapte de 3 nopti incoace, ma culc pe la 1-2 si la 5 imi dau trezirea pasaroii mei de noapte. cica e lumina afara, gata.
david mananca la fel de mult, adica doar miercurea si sambata . nu stiu ce o sa ne facem in vacanta, la gradi mai manca cica, dar acasa e dezastru. vineri l-am tinut acasa ca vroiam sa plecam la mosie si de atunci pana acum n-a mancat mai nimic in afara de lapte. si nici de-ala cine stie ce.
incerc sa nu ma gandesc prea mult la problema asta, ca altfel o iau razna.

fug ca isi scot ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, sanatate lui david.....si tie putere

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

mychy, la fel si voua .

eu cred ca ma las de combatut subiecte pe DC. in general nu prea intru decat punctual, daca cere cineva o informatie si pot sa ajut. dar n-am avut ce face (vorba vine) si am intrat la subiectul cu grupa pregatitoare la scoala. si asta ca a picat taman cand imi puneam eu intrebari vizavi de subiect. si am reusit sa ingretosez niste persoane sensibile cu opinia mea (in mare ziceam ca copii nostri sunt destepti si ca e mai bine sa avem incredere in ei decat sa ne facem 1000 de probleme inainte de a le avea).
acu', serios vorbind, incep sa-mi fac probleme mari, cele mai aiurea pareri despre scoala (ca-i grea, de fapt nu grea, ci extrem de grea, inumana!) o au tocmai dascalii .
ce griji imi faceam eu pana acum - ca sistemul nostru e cum e...- dar ce-mi fac de-acum incolo nici macar nu visam ca e chiar asa.

Mergi la inceput

ah, si constat ca azi avem o sarbatorita in strumfarie:
La multi ani, Ines Nicole!
Valen, sa va traiasca mandretea de fata, ca-i frumoasa rau (mai trag cu ochiul pe FB)! sa va bucurati 1000 de ani unii de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ines!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sanatate multe strumfilor bolnaviori... se pare ca circula tot felul de "balauri"

La multi ani, Ines!

Sunflower, da, i-a trecut Anei Maria diareea, intre timp a avut si Andreea saptamana trecuta fix aceeasi problema, debut cu febra, si apoi diaree, doar ca a rezistat mai bine un pic decat Ana Maria, care era terminata, somnolenta, aproape cadea din picioare...
Tind sa cred ca a fost un virus, caci daca ar fi fost ceva legat de vreo mancare consumata, ar fi facut cam deodata, nu la distanta de aproape 1 saptamana.
Acum sunt bine amandoua, merci de intrebare

De azi am reluat si gradinita, martea viitoare au serbare...
M-am mai odihnit si eu cat de cat, in weekend, la tara, caci atunci cand au fost ele bolnave, nu am dormit aproape deloc noptile...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza....

TREZIREA

Fug la cofeina si revin

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

sunt aici, pe baricade
pofta buna la cafeluta

Mergi la inceput

nu pot sa cred ca a trecut un an!!!

nu prea cred ca o sa petrecem cine stie ce, inca mucim si tusim in familie, asa, ca sa-mi piara mie orice chef de distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

aaaa, renunt la cafea si beau sampania si tequila oferita de Vivela in cinstea lui Damian...am ghicit, nu?

LA MULTI ANI, sa va traiasca, sa aveti o viata implinita si fericita impreuna, sa fie sanatos si fericit

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput