Strumfi de iul-aug 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 20
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 |
Doamne ce combinatii ciudate si interesante! nush' daca as manca asa ceva, cu atat mai mult sa ii dau sotului. ce-mi place ca sunteti asa indrazneti in bucatarie!
Micky.... razi de mine, ha?
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)[/quote]
Sunflower io mi-s banatzanca si combinatiile astea ciudate sunt normale pt mine. Dulce cu sarat e
(acuma nu chiar orice). De ex noi mancam duminaca la pranz la bunica friptura cu piure de cartofi si in loc de mauraturi aveam compot sau sos de visie Ma gandeam sa zic ca e o combinatie la care papilele mele gustative au orgasm dar m-am abtzinut
lulu77 spune:
Timi, eu dupa ce m-am citit in ultimul meu mesaj...vroiam sa zic si io ceva...vis-a-vis de uscaturile sotului de la birou, dorinta lui de pranz cald
si copanele mele 
azi am sesiune de schimbare de look, vedem ce iese..satisfacere sau nu.![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui lulu77 Timi, eu dupa ce m-am citit in ultimul meu mesaj...vroiam sa zic si io ceva...vis-a-vis de uscaturile sotului de la birou, dorinta lui de pranz cald ![]() azi am sesiune de schimbare de look, vedem ce iese..satisfacere sau nu. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) ce mai fac eu Bibi David Bogdan Mihaita Ionut |
haha deci putem spune "you rock!"
Legat de schimbare vrem poze before and after.
tocmai am primit o veste buna (era si timpul): joi ne vine dulapul comandat acum cateva saptamani. Iuhuuu intram si noi in randul lumii normale cu dulap pt haine 
lulu77 spune:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.166843283358388.30538.100000981528987#!/photo.php?fbid=166843850024998&set=a.166843283358388.30538.100000981528987&type=1&theater
inainte de sesiune
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Vivela spune:
multam pt urari, daaaa...cresc repede copiii astia, pe bune ca daca traiam in salbaticie si n-aveam calendar sau ceas as fi zis ca am nascut de vreo 3 luni asa...dar 1 an e muuuult rau, eu nu mai cred in ziua de 24 de ore
.
eu sunt cu dosul in sus, sunt super nervoasa. david creste dar nu-i mai vine mintea la cap deloc, uneori se comporta diabolic, nu stiu cu cine seamana si cum am reusit sa ii transmit astfel de caracter, dar imi vine sa fug de acasa de 5 ori pe zi! 
sunt in proces de a face un tortulet pt damian si si-a bagat mana in el si l-a stricat. nu ca sa manance, doamne fereste, ci doar asa, ca sa nu-i fac tort lu' frate-su. 

va dati seama ce spor mai am acum
, imi vine sa-l pun in cosul de gunoi. 
mychydutza spune:
timi, nu ne-ai mai povestit despre cum e in Elvetia. v-ati acomodat? fetele? ce limba se vorbeste?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
lulu77 spune:
| citat din mesajul lui Vivela david creste dar nu-i mai vine mintea la cap deloc, uneori se comporta diabolic, nu stiu cu cine seamana si cum am reusit sa ii transmit astfel de caracter, dar imi vine sa fug de acasa de 5 ori pe zi! ![]() ![]() Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
mda, este ceva in aer probabil, ca Luca face la fel. uneori si eu zic ca el revine la crizele de 2 ani....noroc ca fug 8 ore de acasa zilnic.
sa treaca nervosenia si sa ai spor la bucatareala.Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Timi07 spune:
Lulu imi zice ca nu-i disponibila pagine.
Vivela te inteleg, nu cred ca te consoleaza prea tare dar si la noi se mai intampa "rautati inutile". Solutii n-am, doar sa incerci sa tragi aer in piept si sa te gandesti ca are doar 3 ani si un pic ... sau sa defulezi int-o peina in baie
Ale mele acum se pupa acum isi scot ochii, Soph a devenit mai geloasa si mai agresiva decat era in Dublin dar si petrec tota ziua impreuna.
Michy e foarte frumoasa Elvetia doar ca am avut nesansa sa avem foarte multe ghinioane (nimic dramatic) care nu ne-au impiedicat sa ne bucuram asa cum se cuvine de tot ce avem in jur. Am facut totusi multe excursii cu vaporul pe lac, urcat apoi cu trenul (in panta f abrupta) pe munte si coborat cu telecabina... Timp si bani sa ai ca ai ce vedea .
Apropae de unde locuim avem ferme, nu trebuie sa merg prea departe sa le arat la fete cum arata vacile, caii, gainile, porumbeii mesageri, gaste, magari, oi.... Din pacate inca nu vorbim germana (nici cea "clasica" si nic cea elvetiana) inca asa ca socializarea e destul de limitata desi ei in mare parte o rup si pe engleza.
Sophie in februarie a fost acceptata la gradinita din zona care e una mai speciala. Se tin cursuri impreuna gradinita + una sau 2 clase primare (cam asa ceva), e un sistem de invatamant care se introduce treptat aici de studiu in grup si de invatat unii de la altii si se promoveaza nu in functie de varsta ci cand e copilul pregatit. Din toamna probabil vor merge la cresa privata o zi sau 2 pe saptamana sa incepem sa punem bazele limbii germane.
In mare e bine, daca pun toatre cap la cap da cu plus mutarea doar ca e o perioada mai grea, plina de stres care sper sa nu ne copleseasca prtea tare si sa treaca in cateva luni ![]()
Ma mai ia cate un val de depresie dar incerc sa controlez situatia 
Timi07 spune:
Michy am uitat sa-ti zic ca sunt f multi oameni slabi iar mancarea e groaznic de sarata 
lulu77 spune:
| citat din mesajul lui Timi07 Lulu imi zice ca nu-i disponibila pagine. Timi, leutza si berbecutza. |
pai daca nu esti prietena mea pe FB...nu te las sa ma vezi
hai sa te accept : puiu alina
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut