Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi ce dragutzzzzz, ce frumos, mare, copane grase...super!! Musca un copan de ala pt mine, ok???
mai, eu ma uit zilnic la a mea, e f lunga si nu pare copanoasa, eu as vrea, dara aia e...fata mea este model!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ma bag si eu FRAGRANT!!!!!!!

De luni deci!!!!!!!!!!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Doloress fugi la treaba
Lorich si eu vreau reteta de slabit, plizzz, iti dau pm cu adresa de mail, ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

buna dragele mele...
Am intrat repejor in seara asta sa va salut, eu va citesc tot timpul, dar nu am timp sa va mai si scriu macar putin, dar ata e. Trec ele si problemele astea si am apoi mai mult timp. Va pupam, si apropo... am intrat sa am vazut pozici cu cei mai frumosi bebelasi din univers, si am mai adaugat si eu cateva cu gazulita mea , ceva mai recente.
Va pup!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, asa a fost si Ioana, bulanoasa. Asa le fac eu. Acum e schirpinoaga rau.

FLAGRANT, ma bag si eu! Incep de-acu: leganat copil juma de ora cu ridicari pe virfuri simultan. Nu rideti! Ca asa fac: ori pun jos DEX-uk si ma urc, cobor nonstop ca la fitnes, ori ma ridic pe virfuri, ori ceva oricum cind o legan-adorm pe Ilinca. De aia picioarele nu-s grase. Da cu burta... Tre sa gasesc o cale de abdomenaraie cu nani.

DOLORESS, imi adusesi aminte ca acasa n-o sa mai stau cu un copil intr-o mina si cu telefonul in alta, ci cu un copil intr-o mina si cu oalele, bagajele, rufele in alta, asa ca voi raspunde la CDM

Mergi la inceput

CD.
Prima amintire frumoasa cu marea: aveam 15-16 ani si am plecat in tabara cu mama. Mama profa/diriga ideala, era batalie pe ea, in lumea ei, cu cartile ei, cu ochii ei privind mereu dincolo de noi, puteam face orice, plecam cind voiam, beam, fumam.
Asa. Si eram impreuna cu prietenul meu. Si dormeam in acelasi pat... Eu pisicuta rasfatata, cu parul lung, lung, dormeam ghemuita in bratele lui. Si era asa bine... El mare, protector. Imi amintesc ca era asa indragostit de mine, ca toata noaptea statea si ma privea. In orice moment al noptii ma trezeam, ii vedeam privirea de foc, ochii mari si blinzi si indragostiti... Statea intr-un cot si ma privea. Nu dormi? Il intrebam. Si el isi lipea buzele de fruntea mea si-mi facea semn sa tac...

Mergi la inceput

In fine, ca indragostitul ila cu ochi de jar e magarul meu de sot de-acu si ca miine implinim 19 ani de cind suntem impreuna, este alta poveste.

Mergi la inceput

gabiv,...ce stil ai, ha hahaha...acum ridici omul in slavi.....acum dai cu el de pamant

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

gabiv,...ce stil ai, ha hahaha...acum ridici omul in slavi.....acum dai cu el de pamant

si La muuuuuuuulti ani inainte sanatosi impreuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Gabi... hihi... ma faci sa rad

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput