Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

In sfarsit am luat Chamomilla, voi cum il dati?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

cate 5 granule de 3-4 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte/dupa masa. Eu ii torn granulele direct in gurita, stiu ca fetele le dizolva in putina apa

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

FETELE,MARE ATENTIE LA CINE DATI DRUMUL!!!!

Acum 30 min au aparut la usa 2 indivizi spunandu-mi ca au un contract cu asociatia pt deratizarea apartamentelor.Stiind ca seful de la asociatie e plecat in concediu de 2 saptamani am intrat la dubii imediat.Domnii respectivi,fara nici o legitimatie pe motiv ca nu poarta asa ceva,mi-au cerut 30 lei,fara chitanta sau factura/pentru a intra in casa sa faca deratizare.Conditia era sa stau in fata scarii cat dau ei cu solutie caci e toxic,mai ales ca l-au auzit pe Paul urland.Cand le-am zis ca nu accept asa ceva mi-au cerut o sticla pe care o vor umple cu o solutie transparenta,bineinteles contra-cost,dar fara prezenta mea,spunandu-mi aceeasi minciunica...ca e toxica.
Cand le-am zis ca voi chema Politia daca mai insista au plecat imediat.

Anul trecut a patit-o o prietena,avand apartament mare dansa a dat 100 lei.Nu stiu daca erau aceeasi tipi,insa e clar ca erau hoti.

Asa ca aveti grija cui da-ti drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crissy - sunt multe jucarii luminoase, si nu neaparat scumpe, pe la magazine de cartier gasesti, am eu o mingiuta din aia cu lumini care se aprind cand o arunci, eu nu o folosesc, am strans-o deja, daca vrei ti-o trimit prin cumnata ta. Imi pare rau ca nu ati venit cu vesti bune :( :(

Nu mai stiu cine intreba de urtica urens, eu iau de 3 ori pe zi cate 5 bilute, dar uneori si 6 daca "pica"

oana - eu alaptez la cerere, uneori o adorm si ziua la san, de aia nici nu as intarca-o prea repede, ca ea se linisteste la san (poate dupa ce venim de la turci, daca nu se intampla in mod natural pana atunci). Doar seara sa o invat cu LP ca sa ii tina de sat pe noapte (noaptea inca nu am incercat ca mi-e lene sa prepar ceva).
Ea cum nu mananca fructe (azi am pacalit-o cu juma de mar - 40g si juma de banana 60g ambele marunte din mana mea, altfel nu vrea) ii mai dau san imediat dupa. Bine eu mai insist cu altele, paine cu gem, iaurt. Daca mai aveti idei pt mofturiciul meu
Branza nu ne place :)
Super simpatic Matei

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai oana, hai cu o zi mai devreme la cluj, ca noi suntem pe faza..asa-i ilinca, andreea? si ne gasim, cum nu

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

pai venim duminica atunci in 5 iunie...numai bine Ilinca va fi in forma maxima dupa nasit cu impresii proaspete
noi avem ap pe Horea...dar e super in Gradina Botanica nu am mai fost de cand eram copila

Michelle grapefruit rosu ai incercat? il cureti de pielita si ii dai bucatele din mana...asa mananca Matei foc automat...si la fel de bine se stramba dupa fiecare inghititura

no' copilu meu daca a dat trezirea la 17.40 - edit: sunt in urma rau cu somnul, se vede ca Matei s-a trezit la 5.40 dimineata nu la 17.40
de la 9 la 11 a bagat somn...am fost afara vreo 2 ore, ingrozitor de cald ...si acum doarme iar de o jumatate de ora

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Nu mai stiu cine intreba de urtica urens, eu iau de 3 ori pe zi cate 5 bilute, dar uneori si 6 daca "pica"

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

aha...in carticica mea zicea cate 1 granula de urtica urens si 1 granula de ricinus communis de cate 6 ori pe zi
iti dai seama ca mai uit

dar de maine iau cum iei tu...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu iau 5 urtica o data pe zi. Se intampla sa iau si de doua ori cand sunt ametita. La mine cred ca e placebo . Iau seara ca atunci e nevoie de laptic. Ziua papam mancarici.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Uite cum am eu notat - stimularea lactatiei:
URTICA URENS CH 5, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi, efectele se vad in 2-3 zile.
PULSATILLA CH 7 sau CH 9, tot asa, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi

Nu mai stiu cine a postat pe forum, eu doar am notat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor cum se face branzica calcica ca sa iasa?! please sa explice cineva ca la prosti!!!
nectarie e anemic i-a iesti hemoglobina 9 si tre'sa ma lupt cu el sa manance de acum...ufff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Pui 250 ml lapte la fiert( eu pun lapte de vaca sunt fete care fac cu lp), pui 1 pastila pisata de caliciu lactic si 2 linguri iaurt - lasi pe foc pana se branzeste apoi strecori.

Pentru anemie - legume verzi, carnita de vita, ficat, pui.

A mea mananca bine spanac cu ou si iaurt. Ea papa tot cu iaurt. Brocoli nu il suporta, fasolea verde o pun in piureut si o inghite.

Of sa se faca repede bine.

Asta e cu laptele de mama la un moment dat nu mai acopera necesarul puiului, in schimb il face dependent. Ajunge sa refuze orice altceva. Mama dupa 9 luni de sarcina + sa spunem inca 9 de alaptat ajunge la epuizare.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor cum se face branzica calcica ca sa iasa?! please sa explice cineva ca la prosti!!!
nectarie e anemic i-a iesti hemoglobina 9 si tre'sa ma lupt cu el sa manance de acum...ufff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

eu fac asa: prepar 200ml lapte...apoi il pun intr-un ibric si adaug o pastila de calciu lactic rupta in sferturi...apoi amestec cadn incepe sa fiarba laptele...tin cam 5-6 min dupa ce incepe sa fiarba...o sa vezi ca se separa zerul
il pun in tifon intr-o sita la scurs
o sa iti iasa ai sa vezi

Noi 2

Mergi la inceput