Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor cum se face branzica calcica ca sa iasa?! please sa explice cineva ca la prosti!!!
nectarie e anemic i-a iesti hemoglobina 9 si tre'sa ma lupt cu el sa manance de acum...ufff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

eu fac asa: prepar 200ml lapte...apoi il pun intr-un ibric si adaug o pastila de calciu lactic rupta in sferturi...apoi amestec cadn incepe sa fiarba laptele...tin cam 5-6 min dupa ce incepe sa fiarba...o sa vezi ca se separa zerul
il pun in tifon intr-o sita la scurs
o sa iti iasa ai sa vezi

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

lapte praf de care se pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

fetelor cum se face branzica calcica ca sa iasa?! please sa explice cineva ca la prosti!!!
nectarie e anemic i-a iesti hemoglobina 9 si tre'sa ma lupt cu el sa manance de acum...ufff

eu fac asa: prepar 200ml lapte...apoi il pun intr-un ibric si adaug o pastila de calciu lactic rupta in sferturi...apoi amestec cadn incepe sa fiarba laptele...tin cam 5-6 min dupa ce incepe sa fiarba...o sa vezi ca se separa zerul
il pun in tifon intr-o sita la scurs
o sa iti iasa ai sa vezi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

lapte praf de care se pune?

de care ai...eu am facut pe rand cu fiecare cutie de LP refuzata de Matei Humana, Hipp, Topfer, Nan

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

larisa, eu am facut si cu NAN2 si cu Dorna UHT 3.5%, si cu iaurt si calciu lactic, si doar cu Ca

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

mersic. fetelor si daca o fac in seara asta pot sa ii dau maine dimineata cu banana? o tin la frigider?
maine vreau sa merg la biserica sa il impartasesc.

eu azi speriata am intrebat dr daca sa trec pe LP. a zis ca nu. in nici un caz. mai bine ii dau mancare si LP la cerere...doar ca dupa masa LM si nu inainte. eu daca vedeam ca nu vrea mancare solida ii dadeam san. el manca doar iaurt si fructe...a inceput recent sa accepte si carne si legume dar amestecate cu mult iaurt Covalact. numai ca acum dupa indigestia asta nu ii pot da iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am citit pe diagonala...sunt varza,oboseala,mult de lucru si stres cat cuprinde la servici,drumuri,etc.
am vazut ca vorbiti de tinute de iesit afara...v-am pus o poza pe delfinasi cu tinuta noastra de parc acum vreo doua-trei saptamani,exact inainte sa ne luam carutul sport....acum deja suntem la maneca scurta.In curand cred ca o sa fim in chiloti si multa crema :)))) (glumesc,cred ca o sa ii fac o camasa alba larga cu maneca lunga si o pereche de izmene largi si subtiri ca sa ii fie racoare dar sa nu se prajasca.La cat tmp am s-ar putea sa fie gata la iarna :)))
pupaturi si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

oana, abia astept sa ne vedem, sigur ca da... pupam frumuselul racusor...

crissy, imi pare rau ca vestile de acum nu sunt cele asteptate, totusi eu zic sa nu disperati, sunt sigura ca Bea o sa dea planurile doctorilor peste cap...minuni exista si Bea face parte din ele...

fetelor, voi mai dati Vigantol copilasilor?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Vigantol-ul nu trebuie oprit!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, pana la 18 luni musai. mie ortopeda mi-a zis ca d efapt pana la 9 ani tre sa le dam. bine ca mi-ai adus aminte sa caut si pt stefan ceva cu vit d, ca el picaturi ca de bb nu vrea sa ia

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

a mancat Nectarie 200 gr de legume cu carne. o lingura apa, o lingura mancare...dar greu tare si cu mofturi. M-au trecut toate transpiratiile. Oricum is acum fericita de zici ca am castigat la loto.
fetele care si alaptati ziceti-mi si mie programul vostru de papa. cand ii mai dati san. ce faceti daca nu vrea mancarea? ii dati san, mai incercati..etc et...ca eu pana acum cedam usor...acum a mancat de foame mai mult. macar tot e un pas ca nu isi mai face greata desi nu avea iaurt. dar...i-am pus banana la sfatul pediatrei. i-am pus cateva felii de banane in legume. ca la noi la nimenea.
Alice e graviduta? La noi e N anemic ca el a avut si o crestere mai mare si trebuia dat fier supliment cam indiferent de mancare...are 12 kg jumate.

da andreea trebuie vigantol. pediatra insa decide cate picaturi in functie de cum arata fontanela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

De la pediatru "cand diversifici complet o masa nu mai dai san la acea masa".

Noi:
Dimineata - 2 linguri mari de iaurt, cu 2 biscuiti si diverse fructe. Cam 250 in total. Deloc san.
Pranz - 250-300 legume cu carnita, mancam, ne jucam dupa vreo 2 ore apoi ii dau san si adoarme.
17 cam 2900 - fructe cu branza sau iaurt - deloc san.
Seara - laptic cu cereale 125ml, laptic bebe la cutie 125ml, apoi in pat cu mine un pic de san si adoarme.
Noaptea numai san.
Dar eu nu am copil mofturos.

In seara asta a facut singura un antemergator dintr-o cutie. O impinge de zor peste tot.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput