Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea si Ioana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, noua orlistul ne-a spus ca nici la 3 ani juma cat are stefan nu e f concludenta audiograma, ca e greu sa colaborezi cu ei.
ufff..eu ma gandeam ca au un aparat care masoara singur, nu tb sa faca copilul ceva.

si eu tre sa caut jucarii pt 1 iunie si ziua finutului cel mare.:)

racusor, de ce vrei sa iei scaun fara isofix? ch dc masina ta nu are sistem, clamele alea se pliaza..dar poate va luati una cu sistem candva..sau la bb 2..eu zic ca pentru 20-30 de euro in plus mai bine iei cu isofix.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele, daca aveti jucarii cu: sunet, lumini si daca mai si misca ceva ar fi ideal. De care? Un link va rog.
Unde pot gasi mingi din alea care la un soc mic se declanseaza o lumina (gaseam pe la balciuri)?

Peste 2 luni se hotaraste daca o sa poarte aparat sau nu. De implantul nu scapam.
pt gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Victo, noua masuratorile nu ne ies din cauza neuropatiei. Dar aparatul ala masoara corect la o pers. care nu are neuropatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata! multumim de urari si transmitem si noi mai departe. la multi ani eva si medeea, dimitrie, miruna, ioana.

rodi, multumesc burta mea arata ca o burta d-aia de mancacioasa :)) nu arata a burta de gravida inca. nu am greturi nu am pofte, mi-e putin somn si cam atat. vedem luni ce zice ecograful

btz, nu imi spune ca si marius ar pune 3 bluze pe fisa. dar eu nu il intreb daca lui ii e frig pt ca mi-ar spune ca da. inca pune geaca pe el, una din piele dar totusi, e caaaald. tre sa fie cam 40 de grade sa nu i se para lui frig...

am o gramada de treaba de facut. dup-amiaza plecam si nu am nici bagaju facut. fug acum cat doarme mara, ca apoi nu pot de ea, si vreau sa o si scot putin afara.

n-am nimic bun sa va servesc, decat ananas proaspat si cate o

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI-SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

Eu ii dau lui Giuliano body cu maneca scurta inca , peste vre-o 2 saptamani am sa-i dau body tip maieut si iarna i-am dat body cu maneca lunga.
Nici anul trecut in vara -cand era cald sa mori nu-l lasam fara body cand ieseam afara.
Inca nu-l las in maneca scurta afara sau daca ii dau tricou ii pun o gecuta subtire si bineinteles sepcuta nu lipseste.
In casa inca il tin in trening dar cu picioarele goale-nu suporta sosetele , si cand iesim afara are mania sa-si scoata sosetele
Noi am facut testul pentru auz in prima luna de viata si la controlul de 9 luni-ii baga ceva in ureche ca un fel de casti ca cele de telefon

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Azi in parc am dat ciorapeii lungi jos, dat si bluzita si am ramas cu picioruse si manute goale ( body maieu si pantaloni scurti)- am cremuit-o bine si a fost ok. Noroc cu voi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fetele, daca aveti jucarii cu: sunet, lumini si daca mai si misca ceva ar fi ideal. De care? Un link va rog.
Unde pot gasi mingi din alea care la un soc mic se declanseaza o lumina (gaseam pe la balciuri)?

Peste 2 luni se hotaraste daca o sa poarte aparat sau nu. De implantul nu scapam.
pt gandurile bune.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

E o mingiuta la vtech asa - de fapt sunt 2 una are si o surpriza care sare.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

In sfarsit am luat Chamomilla, voi cum il dati?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua mamici,

noi am fost de dimineata la balaceala...asa ma bucur ca e tare incantat puiul meu, chiuie, da din manute si picioare, ce mai, veselie maxima, abia il pot scoate din apa la final

crissy, imi pare tare rau ca nu aveti vesti prea bune. Stiu ca ziceai ca implantul cohlear costa mult, asa ca atunci cand va fi cazul, nu uita ca noi suntem aici sa va ajutam. Multi pentru micuta luptatoare.

Victo, azi nu stam mult pe-afara, pana pe la 5 doar, ca trebuie sa mergem in mall sa-si ia sotul pantofi. Maine mergem la o nunta si a constatat ca nu merg pantofii pe care ii are la costumul nou pe care si l-a luat de nas Asa ca alta cheltuiala neprevazuta

Oana cat e de frumos Matei, mor dupa freza lui In ce data mergeti la turci? Daca nu e in 4 iunie cand suntem nasi, noi ne bagam cu mare drag la intalnire

Paula si eu am vazut multi copii imbracati gros si acoperiti cu paturici pe caldura asta. Victor e in tricou, cu body tip maieu si pantaloni subtiri dar lungi, ca ne taram in nisip si iarba si nu mai vrem vanatai in plus, ca avem destule

Larisa, bine ai revenit Mai arata-ne poze cu copii tai frumosi.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput