Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ma bucur enorm cand in preajma mea aud/vad de gravidutze

porumbitza
felicitari! si bun venit in randul mamicilor de doua comori, a supermamicilor (o sa vezi tu de ce ..)

abia astept sa ne vedem maine

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Porumbita felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun si bebe sanatos. sa va fie de bine si vacanta.
Anuc ce mai faceti voi?? ma bucur sa te citesc, chiar si asa de rar.
Andra ati ajuns ok??? cum e acasa?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

votati ne si pe noi va rog http://neatza.a1.ro/concurent-29292-1.html

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Felicitari Porumbita!Wow!!! Nu stiam ca aveti planuri de bb 2.. Sa ai o sarcina usoara si un bebe mult mai somnoros decat Robert, ca la capitolul asta am fost colege de suferinta...
Alexu e bine, fericit la gradi, la "pupii", noaptea doarme cu mamaie, ziua e umbra mea:)
Eu stau mai prost iar cu nervii,tot din lipsa de loc de munca, si implicit bani, cei de la care speram sa primesc un raspuns 95% pozitiv, nu m-au sunat deloc, nici asa, nici asa...
Ledi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Porumbita, felicitari pentru bebe2. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Patri, te cred ca iti e dor de Vladut. Si noua ne tot spune mama sa o lasam pe Alexia putin la Tulcea, insa nu pot sa stiu ca seara nu sunt cu ea sa o dragalesc si sa ne jucam amandoua!

Naty, e greu cu ratele si cu veniturile in ultima perioada. Nu stiu unde este acea crestere economica despre care tot vorbesc guvernantii nostri.

In alta ordine de idei, aseara am fost la concertul Roxette si a fost superb, mi-a intrecut cu mult asteptarile. A fost frumos pentru ca am si stat in fata, aproape de scena. Sunetul a fost perfect, muzica pura, live, de calitate.

Sunt tare incantata!

Am cumparat biletele pentru vacanta. Mergem la Hotel Cornelia Diamond. Sper sa fie cel putin la fel de frumos ca anul trecut cand am fost la Calista. Abia astept.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola avem planuri de anul trecut din vara da s a lasat asteptat;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Mi-au venit si mie rezultatele la testul de toleranta la glucoza si sunt Ok .

Naty cum a fost ieri Nadi singura cu bona in casa cea noua?

Am luat-o si noi pe urmele voastre, Razvi refuza mancarea ceva de speriat ...la gradi dupa-amiaza mananca decat desertul si seara abia mananca ceva. Asa ca de la pranz (pe care il mananca jumatate) pana seara abia baga ceva in el. Insa si-a pastrat laptele de seara si imi cere si pe la 4-5 dimineata cate un bibe plin.

Anuc sanatate multa ...imi inchipui cat de greu e cu 3 copii, pe mine ma oboseste unul daramite 3...nu stiu sincer cum o sa ma descurc cu 2, o scot de urgenta pe mami la pensie.

Porumbita felicitari ...ce ma bucur pt voi, stiu ca ti-ai dorit foarte mult al-2lea bebe . Eu prima echo am facut-o la 6 saptamani si s-a vazut totul perfect. Mai bine suni dr sa-ti confirme.

Ledi sanatate multa Davidutzului ...hai asa ca o consolare, nici noi nu plecam in nici o vacanta . Si eu as dormiiiiii, dupa-amiaza la birou mai prind o jumatate de ora de somn pe canapeaua sefului dupa ce pleaca ...altfel imi pica ochii pe tastatura. Si de la atata oboseala sunt irascibila, nu ma mai inteleg cu Razvi deloc, noroc cu Adi ca are rabdare si ne impaca. Imi zice mereu ca de ce ma mir ca e Razvi asa ca e bucatica rupta din mine .

Bebelusi la 37.6 nu cred ca e nevoie de nimic...e cu siguranta de la dintisori. Nu ii dai nimic sa o calmeze?

Aseara am avut maraton in burta...ziceai ca fuge de rupe pamantul bebelina, este activa de dimineata pana seara cand este apogeul...am pus-o daca asa o sa fie si dupa ce se naste, cu 2 copii atomici fug de acasa .

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, felicitari pt bebe mic, sa fiti sanatosi!
Crisspy, felicitari pt rezultatele la analiza Off, imi pare rau pt ca nu mai papa Razvi, sunt dificile acomodarile la copii, si e posibil sa-i fii scazut si apetitul pana isi intra in ritm. Important e sa fie sanatos Hahaha, abia astept sa simt si eu bataliile din burta
Naty, Micola, imi pare rau ca treceti prin perioade asa dificile, sper sa se rezolve rapid. In perioada asta ne e greu la toti, dar nu putem decat sa speram la mai bine
Ledi, va imbratisez cu drag, sanatate multa si putere!

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 11+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza fetelor.
Multumesc pt urarile de sanatate,sper sa nu ajunga iar la antibiotic.
Nu voiam sa sune ca ma plang,Doamne fere,e greu,pt ca sunt singura,dar ma descurc si am invatat sa ma descurc si sa planific totul din vreme sa le pot face pe toate.
Revin mai incolo,ca am o tona de aerosoli de facut si cei mai multi is dim..
O zi superba va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Porumbita felicitari!!! ce ma bucur cand aud de noi . La echo poti sa mergi pe la 6 saptamani...
Am vazut poze superbeeee...

Crisspy ma bucur ca ti-a iesit ok analiza pt glicemie... Am facut si eu acum o glicemie ca eram suspecta de diabet, dar e ok.
De abia astept sa ne vedem maine..

Ledi multa sanatate va doresc,sa dea domnul sa nu ajungeti la antibiotic. Ma gandesc des la tine si te admir cata putere ai.

Anuc chiar ma gandeam ce faci? cum te descurci cu cei trei iezisori, eu cu doi si pic lata, noroc ca ma mai ajuta ai mei...

Fetele, vreau ca pe la jumatatea lui iunie sa plec la tara la unchii mei( acolo unde mergeam in eu vacanta la bunici), nu e o casa super amenajata, si voiam sa va intreb voi ce luati pentru copii cand plecati la tara?
Mi-am facut eu in mare o idee, dar sa nu omit ceva.

Mergi la inceput