Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 18
Anuc spune:
Feteleeee....![]()
Uite, mi-era dor de voi si zic sa las totul balta si sa vaz ce faceti...
Noi suntem bine...acum...ca am avut toti 5 enteroviroza cu varsaturi&co...dupa ce ca-i am niste slabanogi, acu suntem si mai si...
In rest, nici nu stiu ce sa va zic...suntem ok. Fara pic de timp, eu nu mai stiu de capul meu cu copiii...nu apuc nimic sa fac ptr mine, doar de ei ma ocup.
Porumbito, vazui poze din Turcia. Supeeer! Mergem si noi in septembrie, dar la Dolphin Diva, e mai ieftin decat la Palace...dar ai idee cum e acolo si care-i diferenta? Oricum ne omoara la bani, n-am fost dispusi sa platim mai mult. Ma bucur ca v-aati distrat!
Hai sa mai citesc si eu ceva despre voi pana-mi vine fata de la Engleza.
Porumbita spune:
ai dreptate carmen![]()
anuc e ff frumos si diva; fiind hoteluri surori intre 16 si 18 poti sa te duci la celalat hotel pt cocktail si snackuri;faci 10 min de mers lejer pe plaja intre hoteluri
o sa va placa tare;
Porumbita spune:
a, si sa va zic, azi am facut BhCG si sunt in 4 saptamani dupa data ultimei menstruatii, ceea ce insemna ca bb 2 o sa fie tot in odiseea de ianuarie februarie 
inca nu am anuntat fam si prietenii
, in wk o sa o facem;
nu imi mai aduc aminte, cand se poate face ecografia aia de confirmare de sarcina? incapand cu ce saptamana?
miereamara spune:
Felicitari Porumbita! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Pe la 6-7 saptamani se face aici eco de confirmare (aici).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
15+
Leditia spune:
wow,felicitari Porumbita.
si sarcina usoara.Am vazut si pozele ..super,super.
Lissa,e o dulce Ana,ce sa mai zic..
Anuc,ma bucur ca dati si voi un semn de viata.Imi pare rau ca ati fost bolnavi si ati slabit..offf..Distractie placuta in vacanta.
Daiopri,te pup cu mare drag.Ma bucur cand vad ca mai scrii si pe aici.
Sanatate multa va doresc si toate cele bune.
Despre noi ce sa va zic..nu plecam nicaieri,ca tot se vorbeste despre vacante din lipsa de fonduri evident,desi mi-as lua lumea in cap cateva zile sa nu stiu decat somn,mancare si joaca :)))Am avut un weekend nasol,David a reusit sa-mi raceasca...am foarte multe de facut zi de zi si-s toate pe capul meu,ultimele nopti nu prea le-am dormit..mai prind ziua jumatate de ora de somn,ca David nu mai doarme ziua decat daca il tin in brate si-l legan..Si in rest,munca,munca si iar munca..si treburi..
O seara placuta va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
Felicitari Porumbito!!! sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara
. f misto pozele
ledi, sanatate multa
anuc, ce bine ca mai auzim de tine, rar ce ii drept...dar ai o scuza buna
Mama de Ana si
34+
Fashion
iuliacris spune:
Felicitari, Porumbito! Sarcina usoara (si bebe somnoros:)). Super vacanta in Turcia!
Anuc, sanatate multa!
Porumbita spune:
multumesc!!
si dc nu o fi somnoros macar acum stiu ca dupa 2 ani si ceva tot devine ![]()
ledi dar mama ta sau soacra nu poate veni sa te mai ajute? sanatate multa lui David!
bebelusi spune:
Porumbita felicitari!!!si eu am fost tot la odiseea de ian feb
Ledi uff, sanatate multa va doresc si eu, si daca as fi aproape jur ca as veni sa te ajut, mi se rupe sufletul cand citesc ce scrii
Eu am scris si mai devreme un mesaj dar cred ca a disparut, asa ca o iau de la capat. Irina e fff agitata, nu mai stiu ce sa ii fac, are un plans nervos, parca vrea sa ne spuna ceva ca o doare ceva, nu stiu
, i-am luat temp si are 37.6. Sa ii dau ceva???o fi de la dinti???imi pare asa de rau de ea, si nu doarme ziua mai mult de 20 minute, de unde o rezista....nu pot sa stiu....
Eu am mult de lucru (comenzi de bijuterii) cu data limita mijlocul lui iunie si nu am cand sa le fac, muncesc seara dupa ce o culc pe Irina dar cad rupta la ora 01.30, si irina ma trezeste la 06.30
.
Vlad e inca la Caracal, ne e un dor de el de nu mai putem, casa e pustie fara el.....zice mami ca ne deseneaza pe toti pe rand pe tablita, pe mama, pe tata, pe ilina, pe nata, pe natu, pe ilinca si pe stepan....
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:

Porumbita, multe multe felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos iti urez!!

Ledi, o mare imbratisare pentru voi!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"