Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 17
Porumbita spune:
gata si la noi vacanta
am pus cateva poze aici
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1966063545424.2112199.1057965363&l=ec9ec49d5b
am citit pe sarite din urma;
vroaim sa zic legat de constipatia aia;
datorita problemelor de santate avute(care de pare ca revin din pacate) m-am lovit si de aspectul asta
dimineata pe stomacul gol o lingurita de ulei de masline (orice ulei e bun da asta e cel mai bun) si nu mai faci asa ...tare de sa mori de durere
bee am vazut ca ai dubii dc sa iei sau nu fata; neparat sa o iei ca altfel o sa regreti cand o sa vezi cati copilasi sunt la ersorturile turcesti de all inclusiv; le prieste nemaipomentt si ceva ceva o manca ea (eu am stat calma desi o zi R nu a mancat nimic, da alerga de rupea si erau nspe mii de chestii care ar fi tr sa il tenteze in mod normal si alte vreo 2 zile in afara de mic dejun nu a mancat decat covrigei; insa per ansamblu i-a priit asa tare ca mereu ma intreba acum cand mergem iar in :tucia:)
crisspy spune:
'Neata,
Am vazut filmuletul cu Ana...super simpatica
.
Si pozicile cu Robert
...Porumbita ati avut o vacanta pe cinste...of ce mi-as dori sa pot pleca si eu undeva. Ce a patit Robert la cap?
Noi suntem mai bine...ne-a vazut Irina vineri seara
. Inca tusim, insa mult mai putin, dar ii curg ochisorii. De dimineata s-a trezit speriat ca avea ochii lipiti si nu putea sa-i deschida. A fost un chin pana l-am spalat pe ochi ca nu ma lasa de frica.
Mie imi este foarte somn, nu prea m-am odihnit week-end-ul asta cu smotru prin casa, gatit, spalat, calcat...se vede treaba ca o luna (de cand a venit Razvi la Bucuresti) la foc continuu plus servici m-a obosit. Joi seara vin mami cu tati pe la noi, abia astept sa-i vad, imi e dor de ei, inainte ii vedeam in fiecare week-end iar acum nu i-am mai vazut de 1 luna.
O zi frumoasa tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt 
Porumbita spune:
a facut un didai cucuiu (a vrut sa se dea jos din leagan cat era inca in miscare); am fost la cabientul medical de la hotel, l-au dat cu o alifie si ca sa nu dea plasturele jos i-au pus bandajul; a stat doar o zi cu el dar s-a retras extraordianr de repede; nu ma asteptam; apoi dupa inca 3 zile de dat cu gel de arnica nici macar vanataia nu se mai vedea
crisspy spune:
Ma bucur ca totul a mers snur la doctor si ca s-a vindecat repede cucuiul 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt 
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Porumbita, merci frumos de sfat. Pana la urma, ne-am hotarat sa mergem doar noi doi o saptamana pentru ca sa ne odihnim si sa ne acordam cateva zile doar noua, ca si cuplu. Apoi vom merge o saptamana la mare cu Alexia.
Sambata am fost la dr. pentru ca nu mai stim ce sa mai facem cu nemancatul. Acum uroculturile sunt negative, dar cu mancarea tot f prost stam. Dr ne-a recomandat o eco abdominala si analize complete de sange, nu numai hemograma din deget. Fata e bine, creste si in inaltime si in greutate, insa si dr a recunoscut ca nu e ok sa manance doar un iaurt pe zi sau o felie de paine cu unt si cu gem. E posibil sa fie o anemie pt ca hemograma din deget atata o hemoglobina putin sub minim si un hematocrit la fel, putin sub minim. Dar nu i-a dat supliment de fier pana nu ii face sideremia.
Crisspy, sanatate lui Razvi!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Porumbita spune:
care din voi vine maine la COCOR la evenimetnul organizat de DC ca poate asa reusim si noi sa ne cunoastem mai bine 
va intreb ca sa ma mai uit odata pe poze si sa nu abordez aiurea persoane maine (mi s-a intamplat odata, eram convinsa ca e una din fetele de pe DC si tipa a ramas f mirata) ![]()
crisspy spune:
Bee sanatate multa Alexiei 
Porumbita eu incerc sa ajung maine, dar nu promit nimic...s-ar putea sa nasca cumnata mea, a depasit termenul si maine se interneaza.
Oricum noi ne-am mai vazut, cred ca te recunosc...ca tu pe mine mai greu cred cu atatea kg ale mele in plus ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt 
Naty spune:
Buna!
porumbita unde ati fost? M-au dat gata toboganele alea de apa! Foarte frumoase poze, imi place mai ales aia cu palariile.
bee chiar ca mananca putin Alexia. Nici Nadi nu se omoara cu mancatul, ciuguleste cate ceva la fiecare masa.
De exemplu ieri am mancat asa:
- dimineata o cana de lapte cu cereale (cereale din alea de bebe, praf, 2 lingurite)
- la 11 u cub de branza topita, fara paine;
- la pranz jumate de castronas de ciorba - mai mult zeama + cateva bucati de carne de vita si o rosie;
- la 5 un iaurt
- seara 2 inghitituri de sunca de curcan + o lingurita de smantana + juma de cana de lapte
Cam asa e in fiecare zi.
Sunt cu emotii, azi a ramas Nadi pentru prima data in casa cea noua singura cu bona cea noua.
Eu ... inca nu stiu ce am (merci de intrebare, daiopri).
Iar in ce priveste banii: anul asta eu nu am incat NIMIC; Octavian era in urma cu 2 salarii. Vineri a luat unul din care am platit rata la casa, asigurarile fetelor, o datorie de 200 euro, am pus de-o parte pentru nunta la care mergem peste 2 saptamani, am facut cateva cumparaturi (mancare), am pus de o parte pentru engleza si balet si ... am ramas cu 100 RON din care sa traim pana nu se stie cand.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Carmen_Marieta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita care din voi vine maine la COCOR la evenimetnul organizat de DC ca poate asa reusim si noi sa ne cunoastem mai bine ![]() va intreb ca sa ma mai uit odata pe poze si sa nu abordez aiurea persoane maine (mi s-a intamplat odata, eram convinsa ca e una din fetele de pe DC si tipa a ramas f mirata) |
Eu o sa vin cu Stefan, dar vezi ca nu e maine ci poimaine.. pe 1 iunie..