Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)
Raspunsuri - Pagina 20
Carmen_Marieta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy 'Neata, Aseara am avut maraton in burta...ziceai ca fuge de rupe pamantul bebelina, este activa de dimineata pana seara cand este apogeul...am pus-o daca asa o sa fie si dupa ce se naste, cu 2 copii atomici fug de acasa ![]() .O zi usoara tuturor si multi ![]() Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt ![]() |
Sa stii ca asa era si Elena, foarte agitata, si acum se vede ca e diferita de Stefan, sa stii ca e mai tafnoasa.. Stefan era mai linistit. Deja nu mai vrea sa stea in carut sau in leagan... tipa, este si putin sacaita de la dinti.. Stefan cand o aude ii zice" Ali sssss"..
Porumbita spune:
carmen eu car pest tot medicamentele (tot ce am in sertarul lui, pt febra, inclusiv novocalmin supozitoare, tuse, creme pt vanatai, cea de galbenele pt julituri sau fund iritat,tantum verde, smecta, hidrasec, biotics, termemotru, unchiera lui etc ), pampersi, lapte, 1-2 jucarii preferate, mancare de drum dc e cazul, 1-2 perechiu de incaltari + papuci, schimburi de haine si servetele umede, ceva de desinfectat maini (in caz ca nu am unde sa il spal si vrea sa manance ceva)
crisspy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
Sa stii ca asa era si Elena, foarte agitata, si acum se vede ca e diferita de Stefan, sa stii ca e mai tafnoasa.. Stefan era mai linistit. Deja nu mai vrea sa stea in carut sau in leagan... tipa, este si putin sacaita de la dinti.. Stefan cand o aude ii zice" Ali sssss".. de STEFAN -21.01.2009 si ELENA -15.12.2010 |
Aoleu

Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt
crisspy spune:
Dea acord cu Porumbita...eu am o borseta cu strictul necesar de medicamente. Acum depinde si cum e zona in care te duci, daca exista farmacii non-stop sau nu.
Eu m-am carat la mare si cu nebulizatorul ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt 
Carmen_Marieta spune:
Medicamentele le iau in mod sigur, mai ales ca plec cu amandoi. Cu Stefan nu-mi fac probleme ca el e calit ( "mami eu sunt maie" Enena e bebe"
) dar cu Elena trebuie sa iau tot.. voi lua pana si sterilizatorul..
..
Parintii mei trebuie sa zugraveasca camera unde stau cu Stefan, ca se face condens, si nu pot zugravi daca Stefan e pe acolo va dati seama ca el ar fi mesterul zugrav..
, acasa nu o sa pot sta cu ei 2 saptamani, ca ar insemna sa ne urcam pe pereti( nu stiu daca v-am spus dar zona unde stam este lipsita de locuri de joaca, eu pot merge cu ei in Parcul Circului sau la parcul Ioanid, ambele fiind destul de departe si la ambele am intersectii foarte largi de trecut..)
anna-mama spune:
Crisspy, mi-am amintit, cum a fost la prima serbare a lui Razvi la gradi? sau nu a fost inca? 
Carmen, eu cand il aveam mic pe Vladut si plecam cu el, in afara de medicamente, haine (cele normale) ii luam si cearceafuri si paturici numai ale lui. Daca mai imi amintesc de ceva iti spun 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
11+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Crisspy, mi-am amintit, cum a fost la prima serbare a lui Razvi la gradi? sau nu a fost inca? ![]() |
Vineri e serbarea...Razvi ar trebui sa zica urmatoarea strofa:
FLUTURELE DINTRE FLORI
A FURAT CA SI UN ZMEU
SAPTE TINERE CULORI
CHIAR DIRECT DIN CURCUBEU
Numai ca o zice invatatoarea si el e de acord ca zice "da"
Pun poze cand ma intorc de la serbare...eu sper sa nu ne vada in public ca macar sa stea si el la dans
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt
anna-mama spune:
Crisspy, dar mi se pare foarte greoaie poezioara si pt un copil care ar vorbi mai mult decat Razvi, in general poeziile usor de retinut pt pici ca ai nostri sunt cu notiuni si cuvinte bine cunoscute de ei. Oricum, Razvi e genial cu aprobarea educatoarei
Cat despre rabdare la astia mici, cam greu, ei sunt obisnuiti sa misune. Ma uitam si eu la Vlad ca duminica l-au luat sa participe la un concurs la mall si trebuia sa bage un ou intr-o galetusa, f simplu, el a executat, dar numai ca a facut imediat ce i-a zis, nu a avut rabdare sa se dea startul, iar pregatirile pana a inceput concursul au durat 15 min, normal ca el nu a putut sa stea pironit la linia de start ![]()
![]()
![]()
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
11+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Mda...e cam grea poezia. Sunt chiar curioasa daca sunt copii in grupa lui care sa zica poezia.
Mey da' au o energie ceva de speriat...sau eu ma hodorogesc pe zi ce trece? 

Vladutul grabit, el doar a facut ce trebuia, ce atatea pregatiri dom'le
. Tu cum te simti cu sarcina? 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
27 sapt