Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 16
My_Lady0091 spune:
ALEXXA,vin cu teama...doc pedi a zis sa evitam aglomeratia sa nu ia si altceva,in perioada asta,cu imunitatea scazuta![]()
eh....aftele is pe trecute,poate manca
.mai are gingiile rosii si inca mai sangereaza cate un pic.tusea...pe trecute si ea!febra nu a mai facut de 3 zile!
apoi...de duminica pana in februarie 2012 avem tratament de imunizare
,cu:
-tot'hema
-fier
-calciu
-protectis
-oscillococcinum
-bronhoxol
-liv52,
in dozele si perioadele stipulate de pediatra!
as veni si n-as veni,dar vin sa va vad pe voi mai mult!
nu voi sta decat maxim juma ora,ca...deh..e vorba de mitititica.
din cate stiu eu pneumonia interstitiala si stomatita aftoasa,provocata de virusul aftos,nu-s contagioase,nu???e altcineva de alta parere??
noi iesim un pic pe centru sa vedem daca s-a organizat ceva de ziua copilului,ca anul trecut era prea mica,sa priceapa si sa se bucure!![]()
geta,eu te inteleg prea bine..si te respect,pentru tarie,pentru ambitie si pentru persuasiune!esti un model!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady - daca nu mai are febra poti iesi cu ea la aer... poate va vedeti si voi undeva afara, nu intr-o zona aglomerata.
Allexa - la noi Piticot a fost acum 2 saptamani... asa ca o fi Istetel
... Andi a avut punctaj maxim la Piticot
- si a primit un joc tare dragut cu intrebari de cultura generala la nivelul lor... e incantat sa ne jucam seara
allexa06 spune:
Nu, despre Piticot este vorba ,tot atunci a participat si el,si da, acel joc il are si el,intradevar foarte fain.
My Lady - da, asa este , e in regula, cred ca va fi incantata Rebecca, dai un tel cand ajungeti in Piatra .
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
intru pe fuga tare...
La Multi Ani fericiti si sanatosi tuturor copiilor! Sa aveti o zi minunata!!! 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
alexxa,plec pe la 16.30 de acasa.pe la 17.30,maxim-ar trebui sa ajung!
te sun-cum ajung!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:

LA MULTI ANI COPII 

geti ai o scumpete de fata 
lady, alexa intalneala faina sa aveti...
eu abia astept intalnirea DC de dupamasa
...desi nu cunosc pe nimeni, astept sa-i vad...si sper ca piciul meu sa se simta bine...mai schimba si el atmosfera de parc cu ceva muuult mai interesant...
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
buna fetele
alexa si lady intalnire placuta
noi am fost in oras unde sa organizzat teatru si au defilat papusi mari peste 2m inaltime majorete si clovnisori o sa pun diseara poze daca nu aterizez precum bomba
ca am bagat o tura de oras pe jos si acu de 2 ore bag in gradina la legume
gata pup ca pauza sa incheiat
bafta copiilor sa ia punctaje mari la testee
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
a fost suuuuuuuuper
,mai vrem

![]()

A_driana spune:
a fost fffffff super 

....ne-am simtit f bine, piciul a cazut lat la somn una doua...cadouri tare dragute si utile...
Adriana, mamica pufarinului David