Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
gata,a adormit si picea mea
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Si mie mi-a placut tare mult,My Lady - ma bucur ca ati putut ajunge si ne-am cunoscut,Rebecca e o scumpa
.Am stat aseara pana la 20,30 -am venit franti acasa, in dimineata asta nu ne puteam trezi ![]()

Bun deci...cine da o cafea ?????? 
http://community.webshots.com/user/allexa06
gabitza35 spune:
ma bucur fetelor ca ati avut o zi reusita si copiii au fost incantati.
Noi mergem sambata la o petrecere pt copii organizata de firma mea..., la intalnirea DC nu am fost pentru ca sunt singura cu ei iar sotul are o perioada f aglomerata si vine acasa in jur de 21... cand se impart pijamalele ![]()
Si poftiti la 
poze
My_Lady0091 spune:
gabitza,multam' de cafea
.mai poti cu "mucosii" singurica?mai ai vlaga?
alexxa..si eu ma bucur tare-tare ca ne-am cunoscut
.noi am ajuns la 22.00 aseara acasa,ne-am oprit si pe la mall oleak![]()
sper ca sotului tau i-a placut de noi...parea cam nervos
.
daca i-a placut,cu siguranta va mai vizitam
restu'?
aaaaaaaaaaaaa.....si Hristos/Cristos s-a Inaltat!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
si eu sunt pe aici...
David inca doarme, eu bantui pe la oale 
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
neata si eu la 
am hranit ariciu si acu bantui pe aici ![]()
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
'neata si de la mine vreau o
mare...cine o da?????????
Lady...astept PM!!!! si uite si de aici...un mare brat de 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Busy eu chiar am baut cafea cu aroma de scortisoara..de la nana lui Flavius...mai...e excelenta 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 alexxa..si eu ma bucur tare-tare ca ne-am cunoscut .noi am ajuns la 22.00 aseara acasa,ne-am oprit si pe la mall oleaksper ca sotului tau i-a placut de noi...parea cam nervos daca i-a placut,cu siguranta va mai vizitam ![]() |
nu era nervos , era obosit,el lucrase dimineata cand a venit acasa nu a avut timp decat sa-si dea jos uniforma,spalat,schimbat si am plecat la gradinita la Razvan...de acolo am venit acasa,i-am dat lui Razvan sa manance si am plecat la petrecere
...era f obosit....plus caldura care ne-a terminat pe toti 
Deci, stai linistita, v-a placut

http://community.webshots.com/user/allexa06