Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Magdaz_ina cu somnul...ce sa zic????? Cristi, sotul vine acasa intre 21:30 (f rar se intampla asta) - 23:30 asa ca nu il poate astepta pe tati...plus ca dimineata ne trezim si atunci apucam sa stam si noi toti 3..cat ne bem ..si apoi pana se imbraca Cristi, eu il pregatesc pe Flavius ca sa-l duca la soacra.....
Ma rog....acum fiecare cu viata lui, cu principiile lui...nu zic ca e bine cum fac eu...dar tin neaparat la programul pe care ni l-am facut noi...deocamdata asta este programul si trebuie ca toti sa mergem precum un ceas...toti in aceeasi direstie... (aici a vb "fecioara" din mine)

Camy, stiu... noi suntem rasfatati si norocosi in aceasta privinta... imi dau seama cat de greu este pentu voi.
Noi am avut inclusiv norocul ca, atunci cand eu lucram, soacra sa vina ea la noi sa stea cu Iarina, astfel incat copilul sa creasca in casa lui, noi nu duceam si aduceam copilul la si de la soacra ci soacra venea la noi sa stea cu copilul (venea dimineata si pleca dupaamiaza, ca la serviciu ).
Cum am spus mereu, noi suntem norocosi in foarte multe privinte.

pentru tine si multe sa te mai inveseleasca putin si sa te faca sa zambesti !

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy f faine pozele...sa traiasca sarbatoritul...super tortul...
camy uite aici gasesti reteta de cremvusti:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20662/Carnati-si-cremvusti-de-casa/
daca faci mai repede ca mine , te rog sa-mi spui cum au iesit...

p.s. eu nu-i voi afuma (ca nu am unde)...o sa-i oparesc doar cum scrie in reteta...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana sper sa fac in we, ca voi avea pui de casa...in sfarsit puii nostrii sunt de taiat

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy spor...daca ai masina de tocat si mate de oaie, da-i bataie....mie mi se pare f usor de facut...doar sa vrei ...
dar nici eu nu ma las...in scurt timp fac si eu...

eu imediat fac o pizza cu blat de mamaliga...o sa-i ofer si la David la gustarea de dupamasa...sper sa iasa buna...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele cum am promis poze noi cu ary
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/May312011?authkey=Gv1sRgCIDO0LP0sOnNGw#

getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetelor... Azi dau eu

Getik - superbe pozele... S-a facut o domnisorica in toata regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza!!!
LA MUUUUUUUUULTI ANI PT TOTI COPIII DE PRETUTINDENI SI PENTRU TOTI CEI CE AU SUFLETUL DE COPIL!!!!!!

alexxa,in functie de ce raspuns imi da Laura,prin PM,te sun azi sa-mi dai detalii despre locatie!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

getik,frumoase poze...totul verde.si Ary...a crescuuuuuuuuuuuuut!!!

neatza busy drag!am vazut poze si cu voi..ce bine arati..si ce fain tort!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata la

lady acu intelegii pentru ce lupt si indur pentru verdeata asta si locul asta unde poate alerga in voie si aer noi seara cand este cald intram in jur de 21,45 in casa cu urlete ca vrea pa adica la nisip,intelegi mami pentru ary ca eu ....

fug sa scol fata sa plec cu ea in oras la spectacolul papusilor vii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
My Lady - deci pana la urma veniti ?Abia astept sa va vad Inseamna ca Rebecca este mai bine ?
Eu am fost dimineata si l-am dus pe Razvan la gradinita,era o atmosfera asa de frumoasa acolo,clasa era plina de baloane,se pregateau,ornau clasa si pt serbare,perdelele pline de fluturasi si floricele , era tare frumos .Va fi o zi super pentru el,dupa amiaza petrecerea...unde vor fi muuuulti copii,super.
Aaaaaaa,astazi vom afla si rezultatul la concursul Istetel ( sau Piticot ? )la care a participat la gradi.

La multi ani tuturor copilasilor !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput