Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

daca o las sa planga , plange si mai tare ..am incercat 1 data cateva secunde..nu pot..imi rupe inima...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_baniAndre pupam italiencele rasfatate. Buni este la voi sau va descurcati singure ?
E la noi buni pana in august, apoi mai vedem. Cu pantofi Melania va pot ajuta daca va cuplati la transport, la noi e plin plin. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Mie mi-a spus o prietena unde sa merg. E undeva pe Soseaua Pantelimon , intersectie cu Baicului. Magazinul se numeste Licurici si au sandalute de la Melania si Geox. Preturile sunt f bune ...e un fel de outlet, si incep de la 50 ron.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Aha, de magazinul ala ne-a spus si noua Lili_a, insa nu am ajuns acolo, trebuie sa ne facem timp sa mergem. Multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cra-cra: de cand cu motorizarea turbo a ajuns fi'miu sa stea atat de bine in picioare si sa mearga atat de bine incat isi permite sa bata din picioare atunci cand e nervos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Magda ma bucur din suflet pentru reusita din Germania si pentru evolutia lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

am trimis cartea www.librariabucuresti.com/Carti-Studiul_China_Cel_mai_complet_ghid_de_studiu_asupra_nutritiei-3035.htm" target="_blank">Studiul China pe contul comun, pentru cine este interesat de alimentatie echilibrata si sanatoasa

Magda ce bucurie trebuie sa fie pentru voi sa vedeti atata energie in piscotel . Succes la alergat dupa el

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Magda ce bucurie trebuie sa fie pentru voi sa vedeti atata energie in piscotel . Succes la alergat dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Imi place mult ce n scrii zilele astea, Magdaz. Asa vesti tot asteptam. Ma gandesc eu ca acusica te auzim spunand ca nu mai poti alerga de oboseala.... abia astept

Pe cuvant ca mai voiam sa spun ceva, dar nu sunt in cea mai buna forma
Nu stiu ce am... sper sa nu primesc vesti proaste maine (merg la medic) ca eu ma tot straduiesc sa fiu relaxata si , in mare parte, mi-a iesit... pana acu'vreo 2 zile

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Magda, ma bucur tare mult pentru voi si pentru TURBO-RARES!

RamoX
, prin ce-ati mai trecut si voi! Citind ce scriai tu, imi imaginam cu groaza cat de distrusa as fi daca mi-ar fura cineva portmoneul (sau l-as pierde undeva). Niciodata nu am cash sume mari la mine, insa acolo sunt toate actele mele, care m-ar costa enoorm de mult timp si bani sa le fac din nou. Pfiiii...cata umblatura va asteapta acum sa le faceti toate din nou....

Monis, tare dulce Santi pletos.
Ma intrebai ce mai face Timi. De toate numai nu vrea sa vorbeasca nimic in afara de clasicele: mama, tata, baba, dada, papa...etc.

De mancat a inceput sa manance mai bine, in topul preferintelor fiind quinoa (i-am dat cu spanac, cu sfecla rosie, cu mix de legume...rade cate un castron plin in orice combinatie ). Pe locul doi este hrisca, pe care vreau sa va intreb cum o mai preparati? La socri in familie se mananca doar ca si garnitura pentru carne, si eu doar asa i-am dat-o pana acum. Am vazut insa o reteta pe net cu lapte si banana, si vreau sa incerc si asa. Nuci macinate au voie oare? Imi amintesc ca mancam la bunici hrisca cu nuci si miere cand eram "atatica".

Ancutz, ce domnisoara mare ai tu acolo! Auzi la ea: sa scoata singura samburii din gurita!
Azi dupa-masa i-am dat din nou o mana de cirese, si jumatati si sferturi, mestecand de zor in fatza lui, ca sa vada ca nu se inghit direct. Urmaresc maine rezultatul din pampers.

Lumi, bafta sa nu va ia nimeni casuta. Ma bucur tare mult pentru voi!

floricik
, hai la mine la un castron de cirese.

Edit: ione, dar de ce esti asa stresata, mama? Eu in sarcina asta sunt muuult mai relaxata fata de paranoia ce am fost cu Timi. Eh, ceva pitici tot am mai avut si acum, dar nu chiar de-o gashka.
Sunt sigura ca totul e ok cu bebe. Abia astept sa vii cu rezultatul si culoarea caruciorului.

Mami de Timi nazdravan si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Cu gradinitele....vorbeam cu o mamica in parc,si imi spunea ca ar trebui sa o inscriu de pe acum,daca vrem sa mai prindem loc. Dupa ce am discutat cu Richard,el vrea neaparat sa o dam la gradi particulara. Oare si acolo trebuie sa mergem sa o inscriem cu un an inainte?

De obicei, nu. La particulara ii primesc chiar si in timpul anului scolar. La noi se primeste si asa.

Mergi la inceput