Prietene la bine si la greu - 120
Raspunsuri - Pagina 16
smaranditza spune:
Andreeeee, m-ai omorat!!!!!!!! Maine execut si eu.
Eu tocmai intrasem sa intreb: ati dat cirese kinderilor?
Azi dimineata am primit cateva kg de la socri, dar nu stiu cum sa i le dau, pt ca zilele trecute cumparasem cateva de pofta din piata, le-am scos samburii si i le-am dat ca atare lui Timi....si le-am gasit la fel in pampers. Desi parea ca mesteca ceva la ele... Sa le maruntesc un pic cu cutitul oare?
Mami de Timi nazdravan si 30+
EDIT: dana , m-ai prins. Am apasat pe ceva gresit si s-au trimis doar mutrele alea, asa ca am sters repede mesajul.
Multumesc mult de voturi. Vad ca s-a mai echilibrat balanta. MAi pe seara iau pixul sa "tin scorul".
Lalu_79 spune:
Hello
Monis, cu serviciul am avut mare noroc, seful avea nevoie sa ma intorc fff repede,intr-o saptamana.. eu si cu intarcat si cu gasit bona lui Ari nu ma puteam misca chiar asa de repede...m-a simtit probabil ca mi-e greu sa ma despart de Ari si a gasit alta solutie.M-a invatat multe experienta asta,apreciez altfel timpul pe care il am cu copilul... cand credeam ca incep serviciul, desi nerabdatoare si dornica de munca intelectuala, am simtit ca mi se rupe sufletul.
Dana, foarte elegant David.Papionul m-a dat gata.
Lumi mi-e dor de voi. La gradi particulara sigur nu e nevoie sa o inscrii cu un an inainte, merge si cu cateva luni.Cel mai bine vizitati cateva cand aveti timp. In ce zona ati gasit casuta? M-ai facut curioasa.
Trimit si revin, cineva ma saboteaza acum
Ancutza_Bro spune:
ce tare Dana a dat quote la mesajul smaranditzei, care a aparut dupa mesajul Danei
Smara, eu i-am dat Sabinei cirese, nu am vazut nimic in pampers...ea le mananca exact ca pe masline, baga tot in gura si scoate doar samburele
Dana ti-am scris si pe Fb, David este absolut superb
Lumi ce frumos ca va luati casa, si eu visam cu ochii deschisi zilele astea la o casa cu gradina si iarba multa, unde sa o pot scoate la aer oricand , nu pot decat sa ma bucur pt voi
acum ca s-a trezit si pisicuta mea, fugim afara
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. pot veni si eu in vizita la tine? |
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Numai cu David. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
altfel nici nu se poate
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui smaranditza Andreeeee, m-ai omorat!!!!!!!! Maine execut si eu. |
dana n. spune:
citat din mesajul lui smaranditza Eu tocmai intrasem sa intreb: ati dat cirese kinderilor? Azi dimineata am primit cateva kg de la socri, dar nu stiu cum sa i le dau, pt ca zilele trecute cumparasem cateva de pofta din piata, le-am scos samburii si i le-am dat ca atare lui Timi....si le-am gasit la fel in pampers. Desi parea ca mesteca ceva la ele... Sa le maruntesc un pic cu cutitul oare? Mami de Timi nazdravan si 30+ |
Smara, eu i-am dat cirese lui David. Le-am scos samburii si le-am rupt in sferturi...nu le-am gasit in scutec.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+
floricik spune:
Salutare. Sunt la munca, ieri dimineata am venit de la zburlita si abia asteptam ziua de vineri sa o revedem...tare greu mai e fara ea. Cel mai rau imi pare de faptul ca acolo nu are un parc decent cu mai multe leagane...au in parc 1 singur leagan in care se dau pusti de 14 ani
Asaa..am luat sandale copilului, am gasit de la Melania (many ) unele rosii frumoase rau dar cand am ajuns acasa am observat ca marimea 21 deja sunt mici si le-am schimbat cu unele albastre mar 22...si astea-s frumoase. Aaa si le-am luat inchise in fata, dar modelul e f aerisit.
Bravo Rares!!! Magda , ma bucur din suflet ca totul este bine.
Dana, ce baiat elegant ai Mi-am adus aminte, scriai ca mananci paste...eu in sarcina cu Ema prestam o portie de paste in fiecare zi. Ai oare o fetitza in burtica?
Licu arati fenomenal cu burtik...Si Amalia ce mare este Sa nu te mai aud niciodata ca spui ca esti grasa, da ??
Lumi, vacanta placuta. Asteptam poze. Bafta sa nu va ia nimeni casuta.
Monis am ras tare cand am vazut ce moaca are Santi cu parul zburlit.
jur ca nu-s gravida...dar mi-ati facut o pofta de cireseeee
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
many_bani spune:
Si noi am fost ieri in oras dupa hainute de vara ptr. Vlad, de anul trecut tricourile ii stau ridicate pe burta. Am vrut si sandalute dar nu am gasit nimic incantator, de fapt un singur model pe care am zis ca merita sa punem mana a fost la Okaïdi, dar nu avea marimea lui, am inteles ca nr. lui sunt in Sun Plaza. Sunt dragutele, destul de aerisite si sunt din piele si interior si exterior, insa vroiam sa vedem si modelele Melania, pe care ieri nu le-am gasit pe nicaieri.
Flo, voi de unde le-ati luat? Sa le poarte Zbuly sanatoasa
Danku bafta multa
Andre pupam italiencele rasfatate. Buni este la voi sau va descurcati singure ?
Oare Shtephy ce mai face, a mai vorbit cineva cu ea?
floricik spune:
citat din mesajul lui many_bani Flo, voi de unde le-ati luat? Sa le poarte Zbuly sanatoasa |
Mie mi-a spus o prietena unde sa merg. E undeva pe Soseaua Pantelimon , intersectie cu Baicului. Magazinul se numeste Licurici si au sandalute de la Melania si Geox. Preturile sunt f bune ...e un fel de outlet, si incep de la 50 ron.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009