Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
merci mult andre&raluci ..mda, plange in 99% din cazuri doar ca sa se auda..eu de cand s-a nascut nu am lasat-o sa planga..stiam cand i se face foame si eram pregatita..cum se foia putin o luam in brate , o schimb des ca sa nu planga din cauza de scutec ud....nu pot sa o las sa panga nici un minut ..cred ca s-a rasfatat putin dar cred ca nu e nimic de facut..mie mi-e frica de ceva: sa nu faca asa si cand o sa fie mai mare si sa se tavaleasca prin maazine pe jos si sa planga..eu aveam impresia ca doar copii care nu sunt bagati in seama nsau purtati in brate fac asa...dare vad ca m-am inselat..
Si eu abia acum invat sa o mai las sa se smiorcaie, ea invata sa planga o vreme, apoi sa abandoneze problema. Eu zic ca vor veni toate de la sine. Aseara am intalnit o mama cu o fetita de 3 ani care a dus-o la gradi tocmai pentru ca plangea din orice, lovea, musca, desi a primit atentie destula, spunea mama. Dupa o luna de gradi nu mai face nimic din toate astea si mama spunea ca nu vrea sa afle ce i-au facut, cert e ca s-a calmat. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, Raluci, multam frumos, cred ca o sa merg si la primarie unde se depun dosarele sa intreb cam cum sta treaba, si poate si la contabila fostei firme..Sa fiu sigura ce spun la dr de familie.
Asa citisem si eu pe topicul ala de aici de pe DC, ca nu sunt obligata sa iau nici postnatalul de 42 zile pt ca se suprapune inca cu CIC1. Deci ar trebui teoretic sa depun dosarul pt bb2 a doua zi cum face Amalia doi anisori. Cam asa am inteles eu. Acum sa vad cum rezolv si la dr de familie..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Tocmai am primit scrisoare cu rezultatul de la DT...niciun risc. Totul este bine

Si, ne pregatim de nunta

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Hai ca suplimentez cafeaua, cu dedicatie pentru Gabitza , sanatate la pui!

Multu mult de cafea, tare bine imi prinde. Dupa ce eram eu cam beleuza dupa noapteatrecuta,am fost vreo doo ore afara, m-a batut soarele in cap de ma lua cu lesin - ca nu mi-am luat sepcuta,mi-am luat ochelari de soare cu mine .Mucosii i-am cam tinut la umbra, cu sepcute, cat s-a putut... cand s-a hotarat Eva sa faca turul parcului si al plaselor, s-a terminat cu protectia.

Citat:
Meniu:

- dupa masa pure de cartofi, vitel marinat in sos de rosii cu mozzarella

Oauu ce bine suna.... parca as presta si eu asa ceva...cateva detalii,please

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,si eu incerc sa invat sa o mai las sa planga(doar in cazurile in care stiu ca se alinta aiurea), si cateodata merge...se calmeaza singura.

Cu gradinitele....vorbeam cu o mamica in parc,si imi spunea ca ar trebui sa o inscriu de pe acum,daca vrem sa mai prindem loc. Dupa ce am discutat cu Richard,el vrea neaparat sa o dam la gradi particulara. Oare si acolo trebuie sa mergem sa o inscriem cu un an inainte?

Licu,tocmai asta este principalul motiv in cumpararea casei: sa aiba copilul curte,sa se poata juca afara cat mai mult(ne dorim cumva sa aiba si ea parte de unele lucruri pe care le-am avut noi in copilarie).
Ieri am vazut o casuta care ne-a placut foarte mult....
Sper sa nu ne-o ia altii inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pfiiii, Dana, e extraordinar de frumos David
(are si cui semana)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Pfiiii, Dana, e extraordinar de frumos David
(are si cui semana)

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Multumim mult!
Spor la gasirea casutei ideale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35Oauu ce bine suna.... parca as presta si eu asa ceva...cateva detalii,please
Iei cateva felii de carne de vita frageda, daca vrei le prajesti putin in unt, daca nu, n-are nimic. Faci un sos de rosii, pui sosul peste feliile de carne sarate, peste rosii pui patrunjel verde si mozzarella sau ce cas ai prin casa si bagi la cuptor, la mine carnea era prajita, deci la cuptor am avut nevoie de 20 de minute. Iese o masa delicioasa, pofta mare! Lumi Sper sa luati casa!Cu plansul... si Chiara renunta dupa o vreme, se indreapta din spate, imi intoarce fundicul si pleaca. Evident ca ma pufneste rasul, exact asa cum scrie la carte ca n-ai voie, dar de ras rad si cand tranteste si stiu ca nu e bine, numai ca e tare haioasa. Doar daca ma vede la calculator sau la dus nu renunta la urlat. Cu gradinita m-as interesa in locul vostru, chiar daca e privata. Am inteles ca sunt putine, putine bune si alea cam ocupate. Nu am citit discutiile despre crese/gradinite, stiu doar ce ochi am cascat la Cluj unde am dat de o familie mixta, era romanca, el italian, s-au mutat in Romania pentru ca el refuza total sistemul educational din Italia, l-au dat pe iepuras la cresa la 1 an jumate, cresa de stat, acum are 2 ani si am fost socata de cate stie si face. Imi povestea taica-so ca e exclusiv meritul cresei tot ce stie copilul, erau extrem de multumiti. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Oauu ce bine suna.... parca as presta si eu asa ceva...cateva detalii,please

Iei cateva felii de carne de vita frageda, daca vrei le prajesti putin in unt, daca nu, n-are nimic. Faci un sos de rosii, pui sosul peste feliile de carne sarate, peste rosii pui patrunjel verde si mozzarella sau ce cas ai prin casa si bagi la cuptor, la mine carnea era prajita, deci la cuptor am avut nevoie de 20 de minute. Iese o masa delicioasa, pofta mare!

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

pot veni si eu in vizita la tine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Mami de Timi nazdravan si 30+

uite burtoasele pofticioase ce stau la panda

Mergi la inceput