Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!!
Smaranditzo, mai zii odata cate kile de cirese ai primit moka de la socri??
Eu in sarcina asta am poftit doar la mere acre, cirese si pepeni..Dar la noi ciresele inca sunt 26-30ron/kg si de nervi nici nu imi cumpar pana nu vin cu niste preturi decente..sau macar mai 'decente' Ca eu daca mananc cirese ,apoi nene, imi trebe un kil sa ma satur, nu una, doua ciresele..
Atata astept vara asta sa mananc muuuult pepeneeee, si cirese

Magda, ma bucur tare mult pentru voi, o meritati din plin, mai ales Rares!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lumi pe la gradi pe unde am fost eu, particulare, au zis ca fac inscrieri si in timpul anului scolar, in limita locurilor disponibile. Dar sa stii ca aici si la gradi particulara, decenta si nu ieftina nu sunt locuri disponibile mult timp. Noi azi mai mergem sa vedem doua si apoi ne hotaram si facem inscrierea. Banuiesc ca la voi nu-i graba mare, insa la noi musai, ca-mi bate serviciu la usa . Vacanta placuta si sa gasiti casuta pe care o doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Licurici, eu am dat 3€ pe 100 grame cirese, fix sase au fost. De abia astept si eu sa vin in tara sa mananc cirese, pepeni...

Magda ,ma bucur tare ptr voi.

Ionela, totul este bine, vei vedea

Ma duc sa ma pregatesc, merg sa ma vopsesc ca nu se mai poate.

Va pup!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata feteleCe vreme superba Monis - eu i-am dat nuci macinate in combinatie cu iaurt de capra, banana si putina scortisoara. I-a placut mult, mult Aia era gustarea de dupa-amiaza, abia o astepta. Nu a avut nici o reactie "urata" nici in "scaun". I-am mai combinat nucile cu laptic de capra, banana si cativa fulgi de cocos. Si aia a avut succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Magda ma bucur pentru voi...
Lumi vacanta placuta... si sa aveti noroc cu casuta.
Ionela astept sa te intorci de la doctor fara pitici...si cu culoare la carucior
Eu de o saptamana ma tot tin sa intru sa va mai salut...dar laptopul meu avea nevoie de o reinstalare urgenta...dar eu nu gaseam dispozitia si nici timpul necesar pentru instalare...si pentru a mia oara m-am convins ca toate se aranjeaza la timpul lor si ca toate au un scop si o explicatie. Zic asta pentru ca in ziua in care am stabilit ca ma voi ocupa de laptop...am primit unul nou dragut si silentios... si acum am motiv sa intru mai des.
Aveam mai multe de zis dar tre sa fugim afara...
Pupici la toata lumea

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cuscri asteptam cu nerabdare culoarea caruciorului eu zic ca va fi

noi ne-am facut deja plimbarea de la 9 la 10, ca deja e prea cald si afara, insa in casa e si mai si avem deja 29-30 grade in casa... mor...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Strumphy, sa folosesti cu mare placere laptopul nou!! Hai mai des si mai spune ce face Andra!

Eu sa ma laud ca fiimea are deja 3 zile de cand face plimbarea de dimineata cu tataia, si stau cam cate 2 ore, sunt very very happy!!!Azi cand s-au intors nu voia sa mai coboare din bratele lui, ceea ce nu poate decat sa ma bucure ca ii place la plimbare cu el, si eu intre timp dimineata mai fac cate una alta prin casa.
Ramonika, si la noi e deja foarte cald dupa ora 10, nu e de stat pe afara in soare...si abia e luna mai, d'apoi in iulie, august??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

intai sa salut toate doamnele

Licu,ma bucur ca plimbarea cu tataia e ok,chiar am vrut sa te intreb la un moment dat cum a decurs prima plimbare...
Lumi, sa aveti noroc la casuta
Magda,cat ma bucur pentru voi ca totul e ok....
Ionela, sper ca te-ai intors fara pitici si poti sa ne spui si ce ai in burtica...
Raluci,parca si tu ai zilele astea eco, DT... sau ai avut deja... are sau nu are putza?
RamoX... ce intamplari...sper sa se rezolve totul cat mai repede

Andre,daca mai citesti si ai un picut de timp,imi spui si mie ce este ultima "foaie" la lasagna ? Presar parmezan peste ragu sau coca ?

Eu sunt si mai nauca fata de cum eram ieri.Bineinteles ca a luat raceala si Eva,care absolut toata noaptea a plans pt ca se infunda. A luat-o tati o perioada cu el in pat,m-am mutat la un moment dat si eu cu ei... se zvarcolea toata si cand se infunda incepea urlatoarea. I-am pus pufuri de apa de mare,pe moment ok, cam 30 min-o ora,apoi de la capat. Bine macar ca Dragos a dormit neintors(nu se pune masa de la 4-e deja rutina) si nu au urlat in tandem.Astazi am iesit la plimbare in carucior, ca atunci cand eram mici-pitici.Nu i-am mai dus in parc,la nisip sa imprastie virusii(Ava,daca nu e prea tarziu, da-le bubulacilor oscillo,poate nu racesc si ei ). Cand am ajuns in fata blocului, dupa o plimbare prin cartier,Dragos dormea dus .... asa ca astazi se pare ca e o zi mai speciala.Ori vor fi 2 somnuri,ori stingerea va fi mai devreme.Tot e bine ca am convins-o si pe Eva sa adoarma cand am ajuns in casa,asa ca nu ii am decalati

Daca imi mai amintesc cate ceva din ce am citit....mai apar

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Niatza! Gabitza Ultimul strat e de ragu presarat cu parmezan, daca lasi foaia ti se usuca rau. Sanatate multa la pui! Ionela Hai da un semn! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Mersi mult Andre. Data trecuta am lasat foaia si s-a uscat rau... credeam ca nu am inmuiat-o suficient sau ca sosul a fost prea scazut. Sper ca saptamana asta sa prestez una...care sa fie ok din toate pdv

poze

Mergi la inceput