Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR! Multumim pentru tratatie
Ana, -am Maia sa treaca bubitzele.
cameluska, eu nu folosesc BB, ci am o pompitza de la Vibrocil super buna. Si Matei, la prima lui raceala, a avut mucisori mai mult de o saptamana. Ai incercat si Colargol pentru nasuc? Si niste pastilutze homeopate?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
La multi ani Elenelor si Constantinilor!!!!
Simo multumim de tratatie! La multe lunite si multi ani Matei!
Va servim si noi azi cu tort de capsuni cu frisca si sucuri.Azi e ziua sotului meu si a Maiei !!
pianna,doina

Eu nu i-am masurat niciodata mancarea Maiei! Papa cat ii trebuie si mai bea si laptic dupa aceea!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Incep cu urarile pentru sarbatoritii zilei: IRINA, MATEI, MARIAN, MAYA - sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti!
SIMONA pentru tine si pentru Mateiasul dulce si scump. Frumos program aveti azi!

La multi ani pentru bebeii ce poarta numele Sf. Imparati Constantin si Elena! Si avem aici de enumerat: Veronica Elena, Maia Elena, Elena Elisa, Mara Elena, Daria Elena, Sara Elena, Radu Costin.

La multi ani, sotz de ANA!

Noi va multumim pentru urarile de bine, ieri am petrecut foarte frumos. Din punctul meu de vedere era mai bine daca nu apareau si "musafirii nedoriti"...stiti ca ma vaitam ca am ramas nevizitata...iaca, s-a rezolvat. Azi m-am trezit cu o durere de burta si una de cap de parca eram mahmura...si n-am baut decat putina sampanie...

Vorbeati de EURESPAL.. eu l-am gustat, cand eram racita si tuseam ca un magar, nu mai stiam ce sa iau si am luat din medicamentele lui Tudor...brrrrrrrrr...oribil

Referitor la BB...noi o folosim in continuare dar am renuntat la aspirator, ca il speria rau, acum trag eu vad ca e ok, dar nici n-a avut super-muci pana acum.

Azi sunt singura cu Tudor... asa ca sunt linistita, n-am nici o grija si nici treaba n-am sa fac, doar e sarbatoare

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Multumim DONNA !!

Am pus pozici noi cu "imbubitata imbulinata" in albumul de la semnatura !!

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor si La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui, bebei, mamici si tatici!

DONNA - na ca a venit si la tine, las ca treci tu peste, macar te-ai linistit

ANA - pup mare Maiei, cum s-o fi pricopsit cu ea??? De ceva rosu sa pui am auzit si eu la varicela, cica erup mai repede...eu una nu prea cred in chestiile astea... cat despre vin nu-s ce sa zic, m-as abtine. Mai bine ia tu o gurita sa mai prinzi forta

Muci???..Darian trece in saptamana nr 3 de muci...deja fac parte din cotidian... nu c-ar fi bine da nu stiu ce sa mai fac...

JUST ME - copilul e vioi, multumit, creste??? La ce mai cantaresti mancarea, iti ajuta la ceva decat sa te strici tu de cap??? Daca e apatica sau nu ia in greutate sau plange (de foame) sa-ti faci griji, daca nu eu zic sa stai linistita.

Azi e minunat afara, cum imi place mie, adica innourat si foarte cald...nu suport sa ma bata soarele in cap...si eu stau in casa ca n-am nimic de mancare...

SIMONA - Nu vad pozele din pacate

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Elena si C-tin!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor? v-at pus pe petrecere sau ati iesit toate la plimbare?
La noi e super fain afara,cald si noi trebuie sa stam in casa Of,aveam in program o iesire la terasa cu prietenii,dar se va duce doar tati.

Poze

Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana, lasa ca trece si asta.
La noi a plouat si inca nu s-a inseninat.
Azi , cum spuneam , am fost la cumparaturi si ne-am luat carut sport, nici prea scump, nici prea ieftin. Acum asteptam sa se insenineze ca sa-i facem rodajul

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
Am fost la plimbare, am vazut ingrozitorii nori si am venit repede acasa, am mancat si naniiii
Acum asteptam sa termine tati de pregatit unditele (ca maine plecam la balta) si iesim la plimbare iar.
Eu am vazut carutul lui Ionut, e foarte dragut!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI! adica si celor ce mai adauga o lunita la minunata varsta cat si celor ce isi serbeaza onomastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna seara!La multi ani sarbatoritilor zilei!
Ana, din ce cauza nu o poti scoate pe Maia afara?Din cauza ca este contagioasa boala?sau ca se poate agrava? Multa sanatate si sa scapati repede si usor de ea!
Despre scarlatina stie cineva ceva?este periculoasa?usor transmisibila?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput