Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Summer, nu am mai reusit sa ajungem azi in IOR. Am stat destul de mult la Mac, apoi la cumparaturi si cand sa plecam spre parc a inceput ploaia! Poate maine?!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei mari si mici.Am fost si noi astazi la plimbare, la tara la bunici si a fost f bine. Am facut si cateva poze pe care va invitam sa le vizionati.
MAIA sa treaca repede bubitele. fetele

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

just_me, pai chiar papa bine, stai linistita!
Vlad papa cam 350ml de lapte (dimineata+seara, in total 300-350), la fructe max jumate de cescuta de cafea (deci pana in 100 ml, si mai mult prefera banana, altele nu prea), la legume deloc (si nu glumesc, chiar deloc nu mai papa legumele...de mai bine de 2 saptamani...pe la Pasti mai deschidea cat de cat gurita, dar acum deloc ), si mai prinde cate un biscuit...Ziua mai primeste san o data sau de doua ori, in functie de cat doarme. Si nu primeste alta mancare nici sa-l bat. Am ajuns sa stau cate o ora cu el in scaunel si degeaba, sfarseste cu plans...asa ca nu mai traumatizez copilul (desi e tare frustrant sa-i gatesc zilnic, si divers, si el sa zica pas la orice combinatie iese).

ana, si Vlad a avut o eruptie saptamana trecuta, dar i-a trecut intr-o zi. El cred ca a aavut Roseola (diferita de rubeola). Dar daca Maia a facut rubeola, e chiar bine, scapi de o grija...stii ca la fetite e musai sa fie imune la rubeola, sa le fie bine mai tarziu, si acum ca a facut, are imunitate pe viata.

office, scarlatina e urata rau. E data de streptococul beta-hemolitic si se face tratament cu peniciline, cu profilaxie de durata, pe 3 luni. Cica si la cazuri simple, tot se da antibiotic, 10 zile minim...Tre' sa ne ferim de ea cat de tare!!! Si nu e ca celelalte boli ale copilariei, nu da imunitate pe viata, ci poti face de mai multe ori! Nasol!

Ati dat peste la copii? Stiu ca s-ar da peste un an, ca e alergen...totusi i-am strecurat azi o bucatica lui Vlad, poate-poate i-o placea...dar a fost scarbit. Am sa mai incerc (azi i-am dat pastrav, l-am aburit la cuptor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Si inca o intrebare, care ma roade tare: mai sunt bebelusi la care inca nu le-au dat lacrimile?

Vlad inca nu plange cu lacrimi (si s-a lovit de cateva ori tare, adica chiar a plans, si totusi a plans 'pe uscat'). Din ce am citit pe net, m-am ingrozit de bolile unde apare chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani!!! cu intarziere celor ce au sarbatorit ieri (vad ca e trecut de 12).

just_me31, atat papa si Ioana, si eu sunt multumita, inca lapte bea mai putin de 300 ml/zi. Nu am cum s-o oblig sa pape mai mult.

doina_1984, picaturi de vibrocil i-am mai pus in nasuc, dar nu mi s-a parut sa fie mai bine.

Si Ioana mai face nazuri la mancarica si at musai incep sa strig toti cateii, sa-i povestesc, sau mai nou o punem pe buni sa trabaluiasca prin bucatarie ca Ioana se uita dupa ea si deschide gurita la fiecare lingurita. Daca nici asa nu tine figura, o punem pe buni sa-i arate un mar, si Ioana papa de numa numa nici nu-mi dau seama cand a papat tot din blidut, deci 2 femei sa hranesca un bb, dar macar nu mai stau o ora pana tremina de papat. Eu ii cantaresc de fiecare daca mancarica, sunt mai linistita cand stiu cat a papat, iar pe ea o cantaresc saptamanal (just for fun) ca si daca nu ia bine in greutate tot nu fac nimic (adica sa recurg la vitamine sau s-o oblig sa pape mai mult).

Luna a noua

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Va las cate o cafeluta si niste clatite cu dulceata de pepene verde.Azi facem 8 luni

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

felicitam si noi cu intarziere sarbatoritii de ieri si pe cei de astazi.

Anca, sa-ti traiasca baietelul

Ana, bine ca ati gasit cauza febrei si sa va treaca fara complicatii.

Selenar, eu zic sa intrebi pediatra pentru pb. cu lacrimile. Noi nu avem pb. asta, plange cu lacrimi cam tot timpul.

Cameluska, am vazut poze cu Ioana... o adevarata domnisoara frumoasa.

Tudor mananca fara probleme legumele, dar blenduite. Chiar ii plac mai mult decat fructele si pana acum n-a facut mofturi la nimic. Am observat ca ii place ardeiul, asa ca ii pun in orice putin ardei si atunci se schimba si gustul.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Multumim ANCA de tratatie sa-ti traiasca strumful!!!
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor zilei
Noi ne facem bagajelul pentru a pleca la balta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata mamici si bebici.
Fetelor sunt disperata , anticonceptionale pt timpul alaptarii nu iau si am avut un incident, acum stau cu sufletul la gura ca sunt si in perioada de dupa cm, ce sa faac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

mergi cel mai bine la un medic ginecolog. El este cel mai in masura.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput