Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!
Selenar, biscuitii i-am luat de la farmacia Dona, de la Tomis 3.
Eu ca sa manance fructele ii pun zeama de la mandarina - mananca orice fruct asa. Iar azi i-am facut spanac cu cartofi si i-am pus si putin iaurt i-a placut la nebunie.
Iar ne-am plimbat 6 ore, a fost extenuant si pentru noi.
Ne "vedem" dimineata la cafea.
Va -am.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Doina, multumesc frumos! Eu i-am luat numai de la Hip si Nestle, si nu mi se par grozavi. Am sa incerc Plasmon, multumesc!
Felicitari pt dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara mamici si bebici!
Noi avem biscuiti de la milupa adusi de verisoara mea din Spania, sunt foarte buni la gust (i-mi plac si mie ), nu stiu daca se gasesc si la noi ca i-as mai lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am dezlegat si misterul celor trei zile de febra!!Are rubeola! E plina de bubite pe tot corpul!! Of,acum cand s-a facut cald noi trebuie sa stam in casa! Bine ca trece repede pojarelul. Si bine ca stiu cauza febrei ca m-am linistit acum. Deci nu de la dinti era ca aia ne ies doar cu maraiala. Noroc ca avem o vecina pediatra care a venit si a consultat-o,ca ma apucase disperarea cand am vazut cate bubite i-au iesit

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana, din cate stiu eu e bine sa-i pui ceva rosu pe ea sau sa-i dai o lingurita de vin.
-am strumfii bolnaviori.
Maine dimineata este posibil sa mergem la cumparaturi dupa un carut sport.
Noapte buna!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Un mare pentru Maia bolnavioara. Sa-i treaca cat mai repede bubitele!!
Anca m-ai facut curioasa cu hainele rosii. Stii cumva care e explicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,
Sa va scriu si eu cate ceva din ce face sau nu face ioana
-ii dau apa zilnic pana in 50 ml (fara ceai sau suc) ori din biberon ori dintr-o cana cu pai normal(ce-i mai place ei sa traga din paiul ala) din "canita" de la avent nu-i place sa bea
-nu linge obiecte, doar le baga in gura (btw tare amuzant Vladut, nu am mai auzit de asa ceva)
-i-am introdus si sfecla rosie, ananas, bucatele de paine (goala sau unsa cu branza+unt+smantana)
-biscuiti ii dau din aceia normali de la rostar (mai rar si max 2/zi)
-cateodata nu vrea sa pape, at intra buni in scena cu un mar in mana pe care i-l tot arata, probabil i se distrage atentia dar chiar papa in felul asta
-eco la capsor a facut la 2 si 4 luni pt ca la nastere avusese o circulara care a tinut-o cateva sec fara oxigen
-ioana acum sta bine in fundulet, se ridica in picioare, povesteste pe limba ei, se ridica in scaunul de masa chiar daca e prinsa in centura, zice fff mult "ta-ta" iar vorba ei de foame sau somn este "lica, lica...".

Ioanei ii placea tare mult sa faga baie in cadita ei, pana am bagat-o in cada din baie si desi am vazut ca nu-i place am insistat cu cada, de atunci nu ii mai pot face baita in cadita ei(evident nici in cada mare), plange si tremura. Stiu ca mai sunt fete care au trecut prin asa ceva, e vreo solutie, s-o fac sa nu-i fie frica? nu mai
reusesc sa spal copilu'.

Intrebare: cat timp e "normal" ca un bb sa aiba mucisori, daca o tin de mai bine de o sapt o fi bai? oare poate sa dea in sinuzita? culoarea lor e alba (stiu ca cei galbeni verzui nu-s "buni") problema e ca nu ma lasa sa-i trag cu BB, deci stau acolo, ii mai dau cu apa de mare si las sa se scurga, dar nu prea se scurg. Voi cum scoateti
mucisorii, stau bb-ii la aparat?
Multumesc anticipat.

Ioana inca mai are petele pe barbie, de azi am inceput s-o dau cu o crema de la SVR, sper sa-i treaca, la analize inca nu am apucat sa ajungem din cauza urinii, ca nu reusesc sa o "adun" in saculet, dar nu ma las, reusesc eu pana la urma.

Ana, bine ca ai descoperit cauza febrei si esti mai linistita.
Se pare ca adelina s-a pus cu burta pe carte.
office, mai dai la pompa? (daca da, felicitari, ai depasit cu mult per stabilita) cat mai scoti?

Luna a noua

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

piticul meu face 8 luni,asa ca va las pt dimineata o cafea pe gustul vostru, suculet si prajiturici! de dim vom merge la slujba si sa ne impartasim, iar dupa masa, shopping scrie pe noi.
imi pare fff rau ca nu am mai pus poze in albumul de pe picassa, dar de cateva luni bune, imi da eroare de fiecare data cand il deschid. puii mei, nu stiu ce are!
pana ii dau eu de cap, va las link-ul de pe FB cu cateva poze.

pupici multi si un week-end superb!

p.s. la multi ani, irina de luy! si sarbatoritelor cu numele Sf. Imparati!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata !
Va las alaturi de un cozonac .
Ufff am niste emotii azi plecam la cluj pentru un shoping , nu a mai mers asa mult cu masina , apoi nu stiu ce sa fac cu mancarea ..... sper sa fie k
CAMELUSKA exista la GRACO o pompita de mucisori cu melodii (e ca un pistol) dar costa 2 mil , eu intentionez sa o iau pt la iarna cand poate nu-i va mai placea aspiratorul si sa nu traumatizez copilul.
Fetelor eu incep sa ma ingrijorez ....fii-mea nu cred ca papa destul , lapte cam 300-4000ml, fructe maxim 150 , la legume e dezastru cam 120 noroc cu supa clara ca o pun in bibe (cam 100) iaurtul pot sa spun ca ii place il dau cu fructe si biscuiti dar si ala papa cam 150 .....m-am saturat de cantarit mancare
O zi faina va doresc si astept raspunsuri ...idei...pareri ...

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput