Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata si de la noi;
lucruri bune se intampla pe strada noastra, fetelor;
azi noapte sophiotul s-a trezit numa de 2 ori, si ieri in masina a supt la suzi de numa-numa...
bibe il incercam tot in masina de acum

am avut vaccinul de 4 luni; s-a lasat cu maraiala catre seara, dar acum toate bune;
avem 6175g, 63cm, 41 cc.

tot de azi intrerupem si tratamentul pt reflux, sa vedem cum reactioneaza fara;
a fost mult mai bine in ultimele 3-4 zile..

RROX - uite o oglinda de masina mai mare; noi pe asta o avem, plus 2 mici pe luneta si tati soferul se declara multumit.
http://www.amazon.com/Blue-Ridge-SafeFit-Baby-Sight/dp/B0000E3D8L

GABIV - sa-ti tihneasca sederea la mare!

plec ca-s chemata la apel; revin mai tz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Si al meu e constipat, de vreo luna. Am incercat cu ceai de musetel si nu a mers. Poate ar fi trebuit sa-i dau mai mult???? ralu tu cat ceai ii dadeai pe zi?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Si al meu e constipat, de vreo luna. Am incercat cu ceai de musetel si nu a mers. Poate ar fi trebuit sa-i dau mai mult???? ralu tu cat ceai ii dadeai pe zi?

Gabriela

dr mi-a zis 50-60ml p zi. dar buba mai mult de 2-3 guri nu vroia

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu ce lp ii dai??
noi suntem in cealalta extrema...face kk dupa fiecare masa ca si atunci cand era nou nascut

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Hello!
Am fost si noi ieri la control si avem 60 cm si 5400 gr, cam micuti da nu-i stres ca ne facem noi mari!
Si ne-a dat sa luam 6 pic de fe/zi pana la un an si calciu sirop cate 10 zile pe luna 8 ml.
Am gogalit eu si am vazut ca nu se prea da fe odata cu ca,sau asa am pricepit eu
A zis ca nu incepem diversificarea pina la 7 luni ca a fost prematur, da io cred ca dr asta nu-i cu toate tiglele pe casa. Pai pana cand o sa fie prematur? Cand se va duce la o bere o sa bea cu mai putin alcool ca e prematur?!
De imbracat e cam la fel si in casa si afara ca stam pe partea cu soare si deja e cald de crapi cam 25- 269 de grade. Oricum nu are caciula, ceva body si ceva pantaloni sau salopeta subtirica.
De transpirat mai transpira la cap cand adoarme la mine in brate.
si mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

Gabriela

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Eu ii dau cu lingurita, ca biberon nu vrea. ori tre sa cumpar alt model (am avent) ori tre sa ma mai chinui cu lingurita. faza e ca se plictiseste repede si pe urma il da afara. Am observat ca daca e caldut bea mai bine. Daca-i rece nu-i place.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:

Gabriela

Spor la shoppinguit!!!

Eu ii dau cu lingurita, ca biberon nu vrea. ori tre sa cumpar alt model (am avent) ori tre sa ma mai chinui cu lingurita. faza e ca se plictiseste repede si pe urma il da afara. Am observat ca daca e caldut bea mai bine. Daca-i rece nu-i place.

Gabriela

o sa incerc si cu lingurita. sa vdm dc merge asa

lp ii dau humana.

Spor la shoppinguit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

te intrebasem de lp ca stiu ca se zice ca nan constipa...dar nu e chiar asa....fetita mea a papat nan si pana la 3 luni a facut doar ajutata...baietelul papa tot nan...si face dupa fiecare masa....deci depinde de organism.
bebelu, schimba ceaiul...de care ii dai?? vezi ca sunt multe variante...eu de ex ii dau ceai de fenicul+musetel de la humana parca e...este si de la hipp si de la milupa si alinan. baby calm parca contine si menta.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Am revenit!
Inca o data traiasca slingul; ne-am dus cu taxi si ne-am intors cu sling+autobuz.

Fifitza are 7 kg si 67 cm, "inteligenta" 42,5 cm.
E super bine per total, dar a luat cam putintel, intr-adevar in ultima luna... exact cum simteam eu... suge mai putin, cica sa mai insist cu sanul 2-3 minute, dar ea nu o stie pe Ana! Daca ia putin si luna asta cica sa bag niste cereale...neah...nu-s de acord, adica de ce sa-i dau, ca sa dea bine la grafice, sa o ingras cu amidon??? Ea arata super bine asa, o las, daca ia <400g poate incep diversificarea la 5 luni, cu fructe, legume, carne...ce-i aia sa-i dau cereale ca sa se ingrase...are totusi 7 kg.

Asa...imi da schema diversificare - sa lesin cu sucul de porto+mar, ca tot vb cu Loutzy zilele trecute, si tonneee de cereale; in fructe, in lapte, in legume. Sunt de acord, papa bebe mai bibe, insa stiu ca fructele treb papate singurele si inainte de alte alimente pt o digestie buna. Deci...no thanks !

Am facut vaccinel, a plans exact o secunda, fata curajossa!
Am facut si ROTARIX, cica e plin Alexandrescu de copii cu rotavirus, eu una nu risc. 600 lei, scurt, de a treb sa plec la ATM..grele vremuri

Tunde "clasicul mar cu biscuite" tre sa fie fara gluten macar pana la 7-8 luni.

Nu mai stiu ce maoi voiam sa zic...am baut un ceai de lactatie si o tai spre luat Robertelul! Si SLING RULZ!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

eu nu am vrut sa fac rotarixul si nici dr. n-a insistat.
pana nu au venit maseuza , 1 prietena si isnasi dr sa-mi spuna ca e jale cu rotavirusul.. cazuri grave tot pe la Buc rezolvate... mi-a spus ca poate ar tr sa ma mai gandesc o data.
m-am gandit si am sa-l fac.
la 5 luni si la 6 luni impreuna cu vaccinul de 6 luni (desi mi-e cam teama , nu-s prea multe tulpini bagate o data ?!) .. vedem.. am sa vb cu ea macar la diff de 2 sapt sa le faca.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

pt ca tot se vb de dimensiunile bebelusilor, uitati aici niste grafice de crestere personalizate, care arata si percentilul in care se situeaza bebelusul

EDIT: linkul nu mergea, cica e reclama;
deci, pe www. parinti. com, in meniul dint stg, la utilitare, gasiti graficele de crestere.

http :// www. parinti. com/modules.php?name=Grafice

sunt spatii dupa http, dupa www si dupa parinti

Mergi la inceput