Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Raportez o zi mult mai linistita.
Ma gandesc ca nu-i convin schimbarile. Noi plecam in fiecare weekend de acasa. Ori la ai mei, ori la socri. Ca ne place la curte, nu suportam prea mult apartamentul. Si am observat ca avem scandal mare vinerea cand ajungem la parinti si lunea cand sunt din nou acasa cu ea.

Stefana ma bucur ca v-au ajutat sunetele. Si pe voi Delia
La noi sunetele au functionat doar vreo2 ore. Seara si-a reluat programul de la 8 pana la 10.
Si eu am inceput sa cred in teoria ca aceste plansete sunt pe sistem nervos, nu neaparat din cauza durerilor de burtica.

Ieri am fost sa ma epilez si am lasat-o pe pufoshenie cu tati. Cand m-am intors era liniste, dar tati avea mainile amortite si facuse gauri in parchet de atata plimbat [:-))]

Strumph si eu patesc asa de ieri, dar doar cu sanul drept. Cand suge la stangul, dreptul curge rauri-rauri. Ud leoarca un prosopel de la Ikea, ca servetelele de hartie nu mai fac fata. Eu cred ca la mine e de la pompa Medela pe care am incercat-o ieri mai mult pe sanul drept. Eu cred ca mi-a mai desfundat niste canale, nu neaparat ca am produs mai mult lapte. Nu stiu ce sa zic

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alexina nu ai PM ul activat si nu iti pot trimite fugi si-l activeaza din profilul personal si apoi o sa pot sa iti trimit datele cu care sa te loghezi si sa ne pui pozici

Edit: Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Ma duc sa dau tzitzi la fata si revin dupa sa vad daca ai activat Pm ul si iti trimit datele , ok ?
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am revenit ca nu pot dormi, a venit tanti la curatenie si ma bazaie cu aspiratorul de vreo juma de ora m-am dat naibii, am si menajera ... deh, la mine la nunta a nins nu a plouat

Piscotel doarme n-are treaba, nici nu a supt prea tare , 10 min maxim , prin somn , apoi a scuipat tzatza si nani de voie azi noapte m-a trezit de 3 ori si ghici cat a supt de fiecare data , maxim 5-10 min, prin somn!!! asa de somnoroasa eu nu am vazut-o de cand era de cateva zile nu am putut sa o trezesc cu nimic, nici gadilat, nici ciupit falcutele , nici suflat in fatza am lasat-o si eu sa doarma si m-am bagat si eu la loc in barlog si nani dar ma enervase ca m-a trezit de se fricihinea de ziceai ca e flamanda ca un lup si cand colo dormea cu tzatza in gura max 10 min si apoi o scuipa si gata mancatul ei
Pe la 4 jumate dimineata m-am trezit sa ii dau tzitzi cum spuneam si scot eu una si i-o bag in gura si cealalta mi-a udat instant bluza de pijama , de zici ca a deschis careva robinetul cum a inceput piscoata sa traga din ala de il avea in gura , astalalt curgea rauri rauri apoi la 6 jumate cand m-am trezit tot asa , ma ridic sa iau un servetel sa il am langa mine in caz de am nevoie ca mai da laptic pe langa si apucasem sa ridic tricoul si deodata au inceput sa curga amandoi am facut drum inainte si inapoi in pat nu stiu cum de am acum asa d emult lapte, zici ca nu stiu ce am facut , dar nici ceai e lactatie nu am apucat sa mai beau zilele astea ...deci habar nu am o fi de la atat stimulat de a stat piscoata des la san si acum sanii fac mult laptic, mult mai mult decat poate ea manca ??

Struphy, exact asa a facut si bebul meu asta-noapte. Culmea e ca o data m-a trezit dupa o ora ca sa suga fix 10 secunde
Si eu patesc cu sanii asa, cand suge, curge si celalt, dar stau cu tampoane in sutien mereu. doar noaptea, cand mai scapa pe-alaturi ma trezesc cu pijamaua uda si uneori chiar si cearsaful. pune tampoane mereu si sa ai la indemana a schimbi cand e cazul.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ailed, nu e mult 150 E...cam atat sunt si aici cele de calitate Si mai ales ca ti-o face cum iti doresti. E super. Cu vaccinurile si eu sunt contra pot spune...dar fac schema obligatorie ca n-am de ales..
Intreba cineva de reactii...am avut de-a lungul experientelor mele cu cei mici ceva febra si un picior inrosit si umflat la un vaccin de 2,5 ani...acum se face la 4 acel vaccin...Si lui Aarsenie i s-a inrosit si umflat putin acum la cel de 2 luni
Multumesc pt pareri despre rochie, cu ea ma voi imbraca probabil...
Lavi, pai ce super ca-ti doarme asa...al meu nu mai vrea sa doarma in casa, il adorm il pun undeva si imediat se scoala ma termina..nu pot sa rasuflu..
Strumpfi..nu esti singura cu constipatie si sange...si eu sunt la fel, ma termina...si orice fac, fac cu dureri..cred ca am o fisura ceva...sa-mi spui si mie ce tratament vei lua...
Anaxena, ai aratat suuuper la botez!
Mada, astept si pozicile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:

alexina nu ai PM ul activat si nu iti pot trimite fugi si-l activeaza din profilul personal si apoi o sa pot sa iti trimit datele cu care sa te loghezi si sa ne pui pozici

Edit: Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Ma duc sa dau tzitzi la fata si revin dupa sa vad daca ai activat Pm ul si iti trimit datele , ok ?
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

am activat! mama lui de inbox!! ce logica e asta sa fie dezactivat?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

am uitata sa va intreb, e ok daca ii fac baie pe la 22? nu e cam tarziu?
nu pot inca sa-i stabilesc program fix ca tot ne decalam cu orele. azi ori ii fac baie la 19 ori la 22 ?
voi cum procedati?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

noi facem baita la 21.30-22...o zi da una nu.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
Stefana, ce faci ? nu mi-ai raspuns acum catev azile in urma daca vrei clamite pentru cand i-o creste parul lui Tudorel glumesc, s anu vii cu batzu dupa mine ca eu fugggg sau mai bine nu fug daca vii la London si iesim la o plimbare si un shopping

Scuze, am crezut ca e o intrebare retorica dar m-ai pus pe ganduri. io ii las paru lung, da' ce fac cand ii intra baiatului in ochi? sunt clamite de baietei?

La Londra sper sa vin cat de curand. Planuiam chiar sa venim, dar a fost Roma prioritara si, hop, acolo l-am si conceput pe Tudor. Ca sotul meu a fost in Londra, dar nu i-a prea placut, as aca am mai amanat-o. Acum o sa venim in 3 :)
Am o fosta colega de liceu in Londra, care e nanny, dar acum urmeaza sa nasca si ea si poate o sa merg sa o vizitez cand ii mai creste puiutul. Si atunci te sun sigur.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

totusi eu imi fac griji....de unde atata somnolenta?? este ora 18.30 acusi si el a stat treaz azi aprox 2 ore [alcool ieri am pus asta pe seama vremii..ploua,...dar azi??!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, strumph, intru si eu in "clubul" vostru, tot asa cu dureri si sange ...n-am fost la dr...prababil astept sa treaca asa..ca prin minune

yasmi, cu somnul mult poate e un puseu de crestere si la Lucas asa se manifesta. Copilasii cresc mult in somn.

Si a mea e constipata..azi ar fi a treia zi fara scaun..si e cam maraita de la pranz. Cu agitatia botezului si mir-ului nu a avut intimitate sa faca linistita . I-am bagat o bucatica de sup cu glicerina dar inca nu a facut

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, esti o frumoasa !

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput