Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina, la noi sunt 22 de grade azi si eu l am imbracat cu body +trening si papucei. atat.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Wow am dormit amandoi dupa amiaza Nu mult, 2 ore, dar tare bine se simt
Nu stiu cum naibii, cand e in patutul lui, curat, intins, pe salteluta de cocosul ma-sii, cu toate zdranganelele la indemana, il apuca burta sau foamea sau discomfortul sau stranutul sau sughitul sau colicile sau..ceva.
Si cand il iau in brate si motaim amandoi pe un fotoliu sau cand il iau langa mine si dormim toti 3 pe pat, cu capul intr-o parte, inghesuit, incalzit prea tare (probabil), cu piciorusele in toate partile, atunci doarme tun!
Si evident ii trec toate.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

la noi sunt 19-20 de grade si eu i-am pus body cu maneca lunga, pantalonasi cu picior si un pulovaras subtire( eu am fost in blugi cu tricou si un pulover peste

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Nu stiu cum naibii, cand e in patutul lui, curat, intins, pe salteluta de cocosul ma-sii, cu toate zdranganelele la indemana, il apuca burta sau foamea sau discomfortul sau stranutul sau sughitul sau colicile sau..ceva.
Si cand il iau in brate si motaim amandoi pe un fotoliu sau cand il iau langa mine si dormim toti 3 pe pat, cu capul intr-o parte, inghesuit, incalzit prea tare (probabil), cu piciorusele in toate partile, atunci doarme tun!

pai cu tine(voi are ceva ce-i trebuie cel mai mult DRAGOSTE si mirosul lui mami), tu ce ai alege un pat super aranjat sau o canapea in bratele sotului?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alexina... sa va fie de bine plimbarica.... nu e vb doar de noapte!! hai sa iti spun ce program a avut de aseara de ex....culcat la 22 fara (atunci a avut ultima masa)...trezit la 6 si ceva (nu de buna voie )..papat si adormit inapoi imediat pana la 10. iarasi papat si stat treaza 1 ora! de la 11 a dormit iarasi pana la 14 cand a papat si a stat treaz 1 ora jumatate si iarasi somn... acum doarme...deci in total are 2 ora jumatate de stat treaza

mamica implinita de fetita si baietel

cred ca trece printr-o perioada somnoroasa! in continuare zic sa nu-ti faci griji :) profita de timpul liber!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

irinuka, super tare , a adormit si DODO cu sound mix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

la fel si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit ca nu pot dormi, a venit tanti la curatenie si ma bazaie cu aspiratorul de vreo juma de ora m-am dat naibii, am si menajera ... deh, la mine la nunta a nins nu a plouat

Piscotel doarme n-are treaba, nici nu a supt prea tare , 10 min maxim , prin somn , apoi a scuipat tzatza si nani de voie azi noapte m-a trezit de 3 ori si ghici cat a supt de fiecare data , maxim 5-10 min, prin somn!!! asa de somnoroasa eu nu am vazut-o de cand era de cateva zile nu am putut sa o trezesc cu nimic, nici gadilat, nici ciupit falcutele , nici suflat in fatza am lasat-o si eu sa doarma si m-am bagat si eu la loc in barlog si nani dar ma enervase ca m-a trezit de se fricihinea de ziceai ca e flamanda ca un lup si cand colo dormea cu tzatza in gura max 10 min si apoi o scuipa si gata mancatul ei
Pe la 4 jumate dimineata m-am trezit sa ii dau tzitzi cum spuneam si scot eu una si i-o bag in gura si cealalta mi-a udat instant bluza de pijama , de zici ca a deschis careva robinetul cum a inceput piscoata sa traga din ala de il avea in gura , astalalt curgea rauri rauri apoi la 6 jumate cand m-am trezit tot asa , ma ridic sa iau un servetel sa il am langa mine in caz de am nevoie ca mai da laptic pe langa si apucasem sa ridic tricoul si deodata au inceput sa curga amandoi am facut drum inainte si inapoi in pat nu stiu cum de am acum asa d emult lapte, zici ca nu stiu ce am facut , dar nici ceai e lactatie nu am apucat sa mai beau zilele astea ...deci habar nu am o fi de la atat stimulat de a stat piscoata des la san si acum sanii fac mult laptic, mult mai mult decat poate ea manca ??

Acum sa vedem ce imi mai aduc aminte de ieri de nu am apucat sa raspund

Pisuc , dupa cum vezi nu prea am recuperat eu somnul inca dar nu-i bai, mai rezist un pic Ii pregatesti otrt pentru samabat lui Constantin? sau o sa il serbati numai de Sf Petru si Pavel ?

Antguess, mami de D si E , ai reusit iti shade bine cu noua titulatura

Alexina ai primit Pm cu datele contului comun sa ne pui pozici in picasa pentru noi astea de nu ne pasioneaza Facebookul ? daca nu, striga tare ca sa ti le trimit sa te admiram

Alina.n nu mai zi de carnati si toate cele ca mi-e o poftaaaaa o sa cumpar si eu niste carnati de pe la magazinele poloneze , nu-s asa buni ca ai nostri romanesti dar macar imi fac pofta nu ? acum pot manca linistita ca in sarcina am mancat odata si am stat o zi pe la buda nu si pesta si de atunci nu am mai indraznit dar acum daca m-ar trimite la wecinul costica , ar fi o treaba ca si asa am o problema-n dos

madutza ce tinerica am vazut eu acolo in poze tu esti ? sigur ai 2 copii acasa ? sincer pari asa de tinerica acum cu noua frizura, iti dau maxim 18 ani si suntem de aceeasi varsta , si eu schimb prefixul in mai putin de o luna, cu 3 zile inaintea ta , sunt mai baba ca tine cu 3 zile Abia astept pozicile de la botez , astea de la mir nu-mi ajung, mai vreau

Simona, cum e mama ? cum a fost operatia ? ea cum se simte ? sper ca toate bune si frumoase mi-au placut tare rochiile

Ally, daca te mai plangi ca esti grasa si cu burta vin dupa tine cu batzu unde-s draga kilele alea de spui ca eu nu le vad nici cu lupa? daca vrei sa vezi kile multe si burtoaca mare iti trimit o poza de-a mea Cat despre domnu` Smith , neahh.. n-are el treaba, el doarme in dormitorul nostru si eu aici in camera cu piscoata ca am pat mare dublu, ca tocmai de aia l-am pastrat si nu l-am aruncat ca voiam sa fac asta dar am spus sa il las macar primele 2 -3 luni cat e bebe mai urlator , ca deh daddy merge la munca dimineata si are job cu responsabilitate, daca le strica legile la astia , aoleeoo... n-are voie

Georgyiuly ce scumpi frumosi si dulci am vazut eu in pozici pai ne pui pozici si nu ne spui nimic, ne lasi sa ghicim noi ? giulia are o fatuca scumpa si o privire ghidusa, pusa mereu pe shotii, asa-i ?

ailed, iar te dai pe turcoaz ? ? las ca-i faina culoarea, si mie imi place tare eu inca nu m-am hotarat daca ma imbrac in alb cand imi iau cununia in biserica sau sa imi cumpar o rochie de alta culoare ?? daca la starea civila am fost pink la biserica ce culoare ar merge ? neaparat imi cumpar si palarie ca deh, imi plac de mor si e tipically british

Miki sper ca esti mai bine cu oboseala si ai reusit sa te odihnesti

lalely m-am bucurat tare cand am citit azi ca ai apucats a dormi mai mult si mai bine la cat mai multe

irinuca, eu cu feonul o pun la nani de multe ori, cand e agitata , de cand avea cateva zile si o chinuaiu rau colicile o linisteam asa... plus ca ii place tare sa ii si usuc parul dupa baitza cu el... sta cu creasta-n vant si rade si gangureste si mai trage si cateva chiote de bucurie ce mai abia asteapta sa o usuc ma bucur ca te-ai mai linistit si tu si pufosenia a dormit mai multicel

Somleac sunteti o familie frumoasa te apreciez ca stiu ca nu e usor cu o familie mare dar satisfactiile sunt pe masura, ma insel ?

ama22, cum mai e cu ? mai bine? ai vorbit cu vreun stomatolog ?

Viss multa putere si credinta in cel de sus, El te-a ajutat sa ai buburuzele, tot El o sa te ajute sa treceti peste acest hopImi pare rau ca treceti prin asta dar stiu ca esti o luptatoare si nu te lasi tu usor , asa-i ?

Stefana, ce faci ? nu mi-ai raspuns acum catev azile in urma daca vrei clamite pentru cand i-o creste parul lui Tudorel glumesc, s anu vii cu batzu dupa mine ca eu fugggg sau mai bine nu fug daca vii la London si iesim la o plimbare si un shopping

ina.click 2 ore de nani boierie curata vreau si eu e bine tare cand apuci sa te odihnesti, mai ales atunci cand simti ca dupa 2 ore esti odihnit cat dupa 7 ore de somn

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumph - nu am primit datele pt picassa. Imediat cum le primesc va pun poze cu noi.:)

vad ca matzuca mea a facut kk i-am dat putin ceai de musetel si iata ca avem rezultate! ieeeei. Cand a facut a tras un urlet zdravan mititicaaaa

Mergi la inceput

am uitata sa va intreb, e ok daca ii fac baie pe la 22? nu e cam tarziu?
nu pot inca sa-i stabilesc program fix ca tot ne decalam cu orele. azi ori ii fac baie la 19 ori la 22 ?
voi cum procedati?

Mergi la inceput