Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Viss oof dragii de voi. Multa incredere in Dumnezeu!

Stefanna, interesante teoriile!

Irinuca, plimbati-va mai mult, ca parca scriai ca afara va e bine.Hai ca trece si perioada asta...

Someleac...ce dragutzi sunt copilasii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Lalely, privitor la vaccninuri, ca am citit mult, ca nu-s foarte convinsa. Gratuit se face acum Pentaximul, produs de laboratoarele Pasteur, este un vaccin f bun, care pana de curand se cumpara. Plus hep B, care nu e incus in Pentaxim. Deci 2 intepaturi.
Infarixul hexa contine hep B, pe langa cele pe care le contine si Pentaximul ,dar se cumpara si e aproape 3 mil.
Se mai fac optional Rotarixul (cca 270lei) si Prevenarul (cca 300 lei). Eu nu le fac, pt ca bebe nu este inca expus (nu intra in colectivitati) si mi se pare prea mult pt un bebe fara sistem imunitar format. Oricum exista inca ff multe controverse asupra vaccinurilor.
Noi facem doar ce e obligatoriu. Dar e doar parerea mea. Fiecare ia cea mai buna decizie pt copilul lui.

Fetele care aveti copii mai marisori, ce reactii ati avut la vaccinuri? La ROR au facut copiii bolile in urma vaccinului?

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helllo

mada, multa sanatate!! de abia astept pozicile!!! doamneeee...in descrierea comportamentului lui cristi la botez parca am vazut-o pe fii'mea.... doar ca ea a fost si mai duracell....si asa a tinut-o pana la ora 2 noaptea... de zicea un prieten de al nostru daca i a dat tat'su si ei o doza de creatina

simo, ff frumoasa rochita!! si tu esti asa frumoasa si finuta!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!
am intrat putin sa va pun cateva poze de ieri de la mir. Pana la urma se intoarce sotul diseara si nu mai sunt singura cu copii. Abia astept si eu sa vad poze de la botez

yasmi, Cristi a rezistat pana la 12 noaptea, dar a si dormit mai tarziu la pranz.

simo, si eu votez pentru rochita in degrade.

anaxena, felicitari pentru botez! Arati superb, asa cum ma si asteptam

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

nah ca eu am o alta grija acum....bebe meu de ce doarme asa mult????? e cazul sa sun pediatra???

Mergi la inceput

mada ce te schimba tunsoarea!!imi place!!!si catalina pare asa grasunaaaaa in poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

De citit mai apuc sa citesc cand ii dau sa suga Ghighiricai, dar la scris ma pierd total, nu mai stiu cine ce a zis si ce a mai facut, nici nu va cunosc asa de bine... sunt zombi.

Eu sunt rupta, am febra musculara de la alergatura de ieri, astazi sper sa ma pot organiza mai bine, plus ca sunt si mai odihnita ca am prins si o repriza de 3 ore de somn azi noapte.

Alina.n multa sanatate.

Madutza sa va fie de bien crstinarea.

Felicitari bebeilor curajosi care au scapat cu bine de vaccin si mamicilor lor.

Felicitari bebicilor care stau bine la capitolul kg.

Miki tu nu ai pe nimeni care vine in partea asta de tara. ASa ti-l trimit cu curierul? Nu am gasit pe net sa-ti arat modelul. Stai sa caut in pozele mele.Na alta mai buna n-am gasit http://family.webshots.com/photo/2473438600099785815hXdogM
In fata are un scaunel care se lasa la 45 grade pentru fratele mai mare, iar in spate landou in toata regula pentru bebic.

La noi e frig si urat, brrr cred ca azi iar nu scot Ghighiroaia.
Plange bebica, revin mai incolo.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

da, chiar vroiam sa te intreb daca se lasa spatarul ca eu ce-am mai gasit pe net erau 2 scaunele si n-aveam cum sa o pun pe andra ca e inca micuta si nu poate sta in fundulet..
sotul umbla cu serviciul prin tara si merge des la satu mare..de acolo ar fi aproape..
dar nu mi-ai spus, tu nu mai ai nevoie de el ? ca ai si tu 2 mai mici si cum as putea sa ma recompensez? vrei sa discutam pe pm eventual?

am aruncat un oki in albumul vostru sunteti o familie minunata, m-ati impresionat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

off..nici nu stiu dc va mai aduceti aminte de mine.candva activam si eu aiciasta inainte..uneori salvez capitolele, in speranta ca le voi citi candva, de cand ne-am mutat la casa noua, vreo 8 capitole au ramas necitite.nu am timp.nu ma plang, doar era ca o informatiemi-am ocupat timpul prin spitale cu baiatul, mai avem o ultima analiza, si apoi decidem ce vom face cu rinichiul lui, operatia se va face in jurul varstei de 1 an.am avut si infectie urinara, am pus branula, ii faceam acasa antibioticul, el plangea, eu plangfeam, sotul plangea. valea plangerii a fost o perioada pana ne-am resemnat.e greu sa accepti ca e atat de mic, si va suferi toata viata,ca nu are nici o solutie, ca va face infectii peste infectii, va fi intepat ptr antibiotice..ca sa nu ma gandesc prea departe, sa ajungem la tranplant renal, candva, dc cedeaza si celalalt ribichi..
-dar, asta e.nu-l putem da la export,treb sa o ducem inainte asa , toti 4.nu prea am avut timp sa ne bucuram de ei, ca si am dat in extrema cealalta.
- in rest gangurim, radem,fata isi tine si ea capul cand e pusa pe burta,amandoi tin capul cand ii punem pe umar sa-i ragaim,iesim in parc zilnic, ii iubim la maxim

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

viss, ma bucur ca ne-ai mai scirs de voi..si ma intristez ca aveti de suferit..imi pare nespus de rau..va doersc multa putere voua si sanatate puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Viss..ma sperie ce scrii tu acolo!!!
Si eu trebuie sa fac investigatii ,dar in sufletul meu tot era speranta ca o vom scoate noi cumva la capat!!Te rog daca ai timp sa citesti ce ti-a scris pe PM!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Neata si de la noi, desi suntem deja la al doilea somnic dupa ce ne-am trezit la 9.00.
Irinuca, multumesc mult pt link-ul cu sunete. E genial! Asear a dormit bebele meu 3 ore pe sunetele alea, el care nu dormea deloc seara. Asa am reusit sa calc si eu ceva, ca am un morman, ca i-am spalat toate hainele deodata, ca i-am schimbat detergentul.
Stiti ca m-am convins ca Infacolul ii provoaca varsaturi in jet. El a varsat de f putine ori si de fiecare data dupa Infacol. M-am convins de asta dupa ce l-am intrerupt o perioada si nu a mai varsat, iar ieri i-am dat din nou o doza si imediat ce a mancat a varsat, in timp ce zambea la titi. Nu-i mai dau. Raman pe Alinan. Tudor nu cred ca are colici. A avut 2-3 seri cand a facut crize de plans de max o ora, insa nu se strangea de burtica si nu parea sa-l doara ceva.
De fapt citisem ca de fapt colicile ar fi provocate de acumularea de informatii de peste zi. Uitati o teorie interesanta:

"O teorie curenta sustine ca plansul se datoreaza probabil imaturitatii fiziologice a nou-nascutului: toti bebelusii plang, iar colicile sunt doar o forma extrema a acestei manifestari. Alta teorie sustine ca tractul digestiv imatur se contracta la trecerea "gazelor" cauzand colicile. Cea de a 3-a teorie sustine ca spasmele intestinale dureroase apar datorita intreruperii influxului de progesteron dupa nastere. O alta explicatie inca in actualitate: sistemul nervos imatur al bebelusului nu stie sa inhibe reactiile nedorite, asa cum sunt crizele de plans. Mai exact, explicatia se datoreaza instinctului de conservare, care ne ajuta sa ne adaptam mediului inconjurator din prima secunda de viata.

Probabil cea mai plauzibila teorie ar fi ca nou-nascutii, care in mod normal nu plang mult, poseda, dinainte de a se naste, un mecanism intern, inchis pentru stimulii externi, permitandu-le sa doarma si sa manance fara a acorda atentie prea multa la ceea ce-i inconjoara. Spre sfarsitul primei luni de viata (cand colicile apar in mod obisnuit), acest mecanism dispare, lasandu-i mult mai atenti si interesati de lumea ce-i inconjoara. "Bombardati" de senzatii (sunete, semne, mirosuri) pe durata unei zile, si incapabili sa le atenueze la timp, bebelusii ajung ca dupa-amiaza devreme sa fie practic super-stimulati si coplesiti de evenimente. Rezultatul: crize de plans inexplicabile, si, in cazuri extreme, colici. Pina la 3-4 luni, cateodata 5 luni, teoria ramane valabila, iar acesti bebelusi isi dezvolta capacitatea de a stapani senzatiile transmise de mediul inconjurator inainte ca acestea sa-i depaseasca, iar colicile dispar. " (de aici: http://www. parinti. com/BebelusiisiproblemelelorParteaaIIaColici-articol-131.html)

In crizele de plans eu am reusit sa-l calmez cu muzica. Si, la cum a reactionat aseara la sunetele date de Irinuca, banuiesc ca il vor ajuta si cand va face o criza de plans. Stiti cum era? HIPNOTIZAT!
Sotul meu se intreba daca ii fac bine sunetele astea. Lui suntul de masina pe autostrada i s-a parut sinistru. Eu l-am suportat 2 ore!

La scutece si noi am ramas pe Pampers. dar stiti ce surpriza am avut cu Baby Love de la DM? Sunt f bune. Eu il trimisesem pe sotul meu sa ia Alana de la DM, care sunt Bio, insa nu era marimea 2 care ne trebuia si a luat in schimb Baby Love. Si am avur surpriza sa fie ff bune. Ceva mai inalte si nu a iesit niciodata din ele. Doar ca noi nu avem DM in Iasi, asa ca n-am de unde lua in mod curent.

Astazi stam in casa ca e frig si bate vantul si sta sa si ploua. Profit sa recuperez cu calcatul.

Eu pt botez am o rochie luata vara trecuta, pe care n-am apucat sa o imbrac. Culmea e ca nu-mi vine la ... Sper sa le inghesui cumva, ca n-am nici timp, nici chef sa caut alta.
Pt bebe caut un costumas de marinar pt botez, dar nu ceva pretentios, ci ceva care sa poata purta si dupa. Ceva idei, ca netul l-am puricat deja si n-am gasit.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

sunetele respective, de apa, vant, valuri, etc..sun linistitoare pt bebe, nu au cum sa-i faca rau..se spune ca ii linisteste deoarece sunt obisnuiti din burtica cu ele..asta auzeau ei acolo in burtica la fel de bune sunt sunetele de aspirator, feon, etc

Mergi la inceput