Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Somleac, apropoooo, cum te cheama ca tare greu imi amintesc exact cum esti trecuta? Ti-am vazut comorile si sunt tare frumosi toti si seamana foarte bine intre ei. Super tare poza aia in ziua de Craciun inainte de atac. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!! Am uitat sa te intreb zilele trecute....te opresti la 5 copilasi sau ai mai vrea o minune???

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Pe mine nu ma doare operatia deloc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Pe mine nu ma doare operatia deloc !

pai nu vroiam sa te las sa plangi singura
pe mine ma doare doar cand se schimba vremea ( asa a fost la fiecare)
SOMLEAC E POSIBIL dar ai grija sa nu te fortezi prea tare, nu stiu cum ai putea

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

off..nici nu stiu dc va mai aduceti aminte de mine.candva activam si eu aiciasta inainte..uneori salvez capitolele, in speranta ca le voi citi candva, de cand ne-am mutat la casa noua, vreo 8 capitole au ramas necitite.nu am timp.nu ma plang, doar era ca o informatiemi-am ocupat timpul prin spitale cu baiatul, mai avem o ultima analiza, si apoi decidem ce vom face cu rinichiul lui, operatia se va face in jurul varstei de 1 an.am avut si infectie urinara, am pus branula, ii faceam acasa antibioticul, el plangea, eu plangfeam, sotul plangea. valea plangerii a fost o perioada pana ne-am resemnat.e greu sa accepti ca e atat de mic, si va suferi toata viata,ca nu are nici o solutie, ca va face infectii peste infectii, va fi intepat ptr antibiotice..ca sa nu ma gandesc prea departe, sa ajungem la tranplant renal, candva, dc cedeaza si celalalt ribichi..
-dar, asta e.nu-l putem da la export,treb sa o ducem inainte asa , toti 4.nu prea am avut timp sa ne bucuram de ei, ca si am dat in extrema cealalta.
- in rest gangurim, radem,fata isi tine si ea capul cand e pusa pe burta,amandoi tin capul cand ii punem pe umar sa-i ragaim,iesim in parc zilnic, ii iubim la maxim

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Viss, am tot intrebat de tine si ma bucur ca acum ai intrat si ne-ai mai scris despre voi. Imi pare rau ca treceti prin perioadele astea dar, Dumnezeu este Mare si o sa fie bine...Va pupam cu mult drag si dor si va dorim din suflet multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Somleac daca spuneai mai devreme ca Daria ta a fost plangacioasa, poate nu-i mai puneam numele Daria O fi din cauza numelui atat de plangacioasa, ca din vina mea nu este. Asa mi-au sus fetele aici
Si acum plange in bratele mele dupa ce am schimbat-o si a mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Neata si de la noi, desi suntem deja la al doilea somnic dupa ce ne-am trezit la 9.00.
Irinuca, multumesc mult pt link-ul cu sunete. E genial! Asear a dormit bebele meu 3 ore pe sunetele alea, el care nu dormea deloc seara. Asa am reusit sa calc si eu ceva, ca am un morman, ca i-am spalat toate hainele deodata, ca i-am schimbat detergentul.
Stiti ca m-am convins ca Infacolul ii provoaca varsaturi in jet. El a varsat de f putine ori si de fiecare data dupa Infacol. M-am convins de asta dupa ce l-am intrerupt o perioada si nu a mai varsat, iar ieri i-am dat din nou o doza si imediat ce a mancat a varsat, in timp ce zambea la titi. Nu-i mai dau. Raman pe Alinan. Tudor nu cred ca are colici. A avut 2-3 seri cand a facut crize de plans de max o ora, insa nu se strangea de burtica si nu parea sa-l doara ceva.
De fapt citisem ca de fapt colicile ar fi provocate de acumularea de informatii de peste zi. Uitati o teorie interesanta:

"O teorie curenta sustine ca plansul se datoreaza probabil imaturitatii fiziologice a nou-nascutului: toti bebelusii plang, iar colicile sunt doar o forma extrema a acestei manifestari. Alta teorie sustine ca tractul digestiv imatur se contracta la trecerea "gazelor" cauzand colicile. Cea de a 3-a teorie sustine ca spasmele intestinale dureroase apar datorita intreruperii influxului de progesteron dupa nastere. O alta explicatie inca in actualitate: sistemul nervos imatur al bebelusului nu stie sa inhibe reactiile nedorite, asa cum sunt crizele de plans. Mai exact, explicatia se datoreaza instinctului de conservare, care ne ajuta sa ne adaptam mediului inconjurator din prima secunda de viata.

Probabil cea mai plauzibila teorie ar fi ca nou-nascutii, care in mod normal nu plang mult, poseda, dinainte de a se naste, un mecanism intern, inchis pentru stimulii externi, permitandu-le sa doarma si sa manance fara a acorda atentie prea multa la ceea ce-i inconjoara. Spre sfarsitul primei luni de viata (cand colicile apar in mod obisnuit), acest mecanism dispare, lasandu-i mult mai atenti si interesati de lumea ce-i inconjoara. "Bombardati" de senzatii (sunete, semne, mirosuri) pe durata unei zile, si incapabili sa le atenueze la timp, bebelusii ajung ca dupa-amiaza devreme sa fie practic super-stimulati si coplesiti de evenimente. Rezultatul: crize de plans inexplicabile, si, in cazuri extreme, colici. Pina la 3-4 luni, cateodata 5 luni, teoria ramane valabila, iar acesti bebelusi isi dezvolta capacitatea de a stapani senzatiile transmise de mediul inconjurator inainte ca acestea sa-i depaseasca, iar colicile dispar. " (de aici: http://www. parinti. com/BebelusiisiproblemelelorParteaaIIaColici-articol-131.html)

In crizele de plans eu am reusit sa-l calmez cu muzica. Si, la cum a reactionat aseara la sunetele date de Irinuca, banuiesc ca il vor ajuta si cand va face o criza de plans. Stiti cum era? HIPNOTIZAT!
Sotul meu se intreba daca ii fac bine sunetele astea. Lui suntul de masina pe autostrada i s-a parut sinistru. Eu l-am suportat 2 ore!

La scutece si noi am ramas pe Pampers. dar stiti ce surpriza am avut cu Baby Love de la DM? Sunt f bune. Eu il trimisesem pe sotul meu sa ia Alana de la DM, care sunt Bio, insa nu era marimea 2 care ne trebuia si a luat in schimb Baby Love. Si am avur surpriza sa fie ff bune. Ceva mai inalte si nu a iesit niciodata din ele. Doar ca noi nu avem DM in Iasi, asa ca n-am de unde lua in mod curent.

Astazi stam in casa ca e frig si bate vantul si sta sa si ploua. Profit sa recuperez cu calcatul.

Eu pt botez am o rochie luata vara trecuta, pe care n-am apucat sa o imbrac. Culmea e ca nu-mi vine la ... Sper sa le inghesui cumva, ca n-am nici timp, nici chef sa caut alta.
Pt bebe caut un costumas de marinar pt botez, dar nu ceva pretentios, ci ceva care sa poata purta si dupa. Ceva idei, ca netul l-am puricat deja si n-am gasit.

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Viss, bine ai revenit!
Imi pare rau pt problemele cu baiatul, sa-i dea DD sanatate si voua putere sa-l ajutati sa se faca bine!

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Viss curaj si multa putere! Cred ca fiecare mama care isi strange in brate copilul crede mai mult in minuni si de aceea cred ca trebuie sa ramaneti increzatori pentru ca nu stiti ce va rezerva viitorul!

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello!
Vad ca toate sunteti mai bine astazi! Ce bine!!
Si noi suntem mai bine. Dupa ziua de ieri care a fost groaznica, am reusit sa dorm 7 ore noaptea (in reprize). Iar acum a adormit pufoshenia mea si fug sa strang si eu cate ceva prin casa.

Madutza, felicitari pt botez
Simona este superba rochia in degrade. De unde ai luat-o?
Delia vad ca nu sunt singura care ieri "a dat apa la soricei". Astazi cum se simte Dodo?

Stiti de ce ii zic eu printesei mele "Pufoshenie"? Uitati aici: http://creativemonkeyz.com/?s=pufoshenia&x=0&y=0

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

da,e f misto, e a sora-mii, cumparata din Debenhans..cred ca in ea ma imbrac pt ca cealalra am purtat-o o data..pe asta nu. Acolo e sis in poza, eu sunt cu cea verde.

Ally, cred ca dupa 6 luni sa fie mai ok burtica..eu asa-mi amintesc de la ceilalti

Ailed, deci si voi ati avut reactie locala...ma invinovateam ca nu i le-am cumparat...dar daca si infanrixul face asa...la Matei i-am facut infanrix si n-a avut nici o reactie...Cu rochia eu zic ca-i ok..e totusi un eveniment, chiar dc e zi..iar turcoaz e super..ideal ar fi sa si gasesti.

Camivad ca ai deja un ritm cu fetele, va intelegeti fain...voi aveti ceva invitati, nu gluma...numai fini cati aveti

Mergi la inceput