Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Madutza draga, eu cand zic ca se joaca zic asa (la6 sapt si 4 zile): are o pisicuta cuun inel de plastic plin cu bilute: se uita la ea si scoate vocalize aaaaa sau eeee, sau mai nou gangureli; loveste in acest inel ca sa produca zgomot, uneori chiar isi treece pumnisorul prin inel si il misca asa; evidentca nu pri de inca jucariile, dar e tot o mica joaca, nu?
Scrish,mersi ptr raspuns. Tu pe unde iesi in parc? Ma gandesc in curand sa vin si eu in Herastrau ptr variatie!
Lavi felicitari ptr hohite!
Deea sunt sigura ca printesa ta e bine, nu te necaji atata, fiecare pui are ritmul lui de crestere.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Salutare!
Nu stiu cum fac dar nu apuc deloc sa va citesc de dim, ma iau cu tot feluri de treburi iar apoi iesim in parc si iata cum se face dupa-masa.
Multumesc tuturor pt aprecieri
WOW am apucat sa vad pozicile cu voi si cu bebeii...sunt toti dementiali si mamicile frumoase toate! Ati reusit sa creati o adevarata comunitate plina de caldura aici ! ma bucur ca m-am alaturat

Deea - intr-adevar nu e silfida micuta si la sf zilei papa ml ca la carte. problema mea este ca are niste crize "de biberon" si nu stiu de unde sa le iau....dar incet incet ma conving ca sunt de la colici!
Inca nu am apucat sa vb cu pediatra in amanunt. sper zilele astea.
De micuta ta zic sa stai linistita desi te inteleg perfeeect prin ce treci dar tb sa realizezi ca nu prea ai ce face! ea va manca cat va vreau si va creste in ritmul ei! O facem miss

Am uitat ce am vrut sa mai zic asa ca revin

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Somleac, si mie mi se pare o ciudatenie (vezi aiureala) sfatul pediatrului. Si Petru a avut icter pana pe la 4-5 sapt asa ca m-am documentat: e o situatie frecventa la bbii alaptati la san, pt ca LM contine niste inhibitori ai conversiei bilirubinei. Doar in cazuri extreme (cu valori mari de bilirubina>15 sau cu durata peste 6 sapt) se re omanda intreruperea ptr 1-2 zile a alaptarii. In niciun caz fierberea LM!!! Si sa nu alaptezi noaptea-n-am mai auzit asa ceva! I-a verificat valoarea bilirubinei? (nu luand sabge, ci pe piele cu Bilicheck) daca e mare merita fototerapie, cica nici fenobarbitalul nu mai e "l moda". Oricum, tine-o cat mai mult la soare (e tot fototerapie)
Succes!!!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

simo, yasmi

lalely, eu ii dau la fata zilnic babydrink, aucm il dau in 50-60 ml de apa. La inceput il dadeam in 100 ml si bea cat vroia. Chiar daca acum nu cred sa mai fie bp de colici, vad ca-i place si il dau in continuare.
Despre cazutul suzetei, nici copii mei nu au vrut-o decat fixata cumva. Eu fac sul un prosop mic sau un scutec de finet si i-l pun ca o esarfa pe dupa umeri si tine suzeta sa nu "fuga" . Cateodata scapa si de acolo ca mai trage prosopul cu manutele.

Fetele, vroiam sa va mai intreb:bebelusii vostrii se imping in picioruse? Catalina, cand o tin sa scoata aerul ajunge cu piciorusele la picioarele mele si se tot impinge in ele..asa ca si cum ar topai
De 2 seri am scos body-ul noaptea, i-am dat doar pijamaluta si sosete, dar se trezeste cu manutele cam reci

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

si eu am scos body-ul si e ok. Azi am iesit afara cu maneca scurta dar am avut si o paturica subtire just in case!
Arati tare bine Mada dupa cura de slabire! Felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Ne-am intors si noi de la pediatu!!!

L-a analizat pe toate partile si este ok...Are 62 cm(51 la nastere) si 5.250 kg(3.500 kg la nastere), deci a luat super in 6 sapt si 3 zile.

Revin ca cere papa!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Felicitari! Ce repede creste bebe al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

stefana, parca tu vroiai costum marinaresc pt botez..sper ca nu confund..ia arunca un oki pe aici poate iti place ceva..
http://www.artconfex.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=56&Itemid=11

Mergi la inceput

Fetele care cautau oferte pt electrostimulare-slabit. Va recomand ca cautati pe site-uri de reducei ( cautareduceri com) ca sunt o groaza de promotii de genul asta. Eu asta fac acaum :)
Si caut si pt epilare definitiva!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu primele zambete ale lui Petru!!!

Va imbratisez!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

M-am mai uitat si eu la poze dupa multa vreme!
Alexina, ai o fetita asa de dulce si o mare cocheta!
Madutza, arati fantastic, cred ca trimit si eu pe PM mailul meu daca-mi poti trimite dieta! Asa vreau si eu sa arat! E adevarat ca ma incap toate hainele dinainte de sarcina dar tot mai am 3 kg de dat jos, si vreau apoi sa mai dau 3...
Simona, ce baieti frumosi ai!
Catank, ai o buburuza dulce foc!
Felicitas, o frumoasa Miriam, si un tata mandru nevoie mare - ce simpatic ii da el biberonul la botez!
Ailed, tu nu mai pui poze? Tare dulce si simpatica e Dodo, si mi-ar placea sa vad cum a crescut!
Deea, ce mandrete de fete ai!
Scrish, pe Luca il admir de mult, si pozele sunt geniale!
Irinuca, Daria ta e o hazoasa frumoasa!!!
Lalely, un ingeras ochios ai tu acolo! Sa va bucurati de el! Sigur o sa treaca si etapa asta cu plansul!
Stefyapost, Cristina voastra e o frumusete (am o slabiciune pentru brunete ca baiatul meu si ca mine) - e combinatia perfecta dintre voi doi!
Dinora, ce baietel mare e Julius, si ce privire agera!
Strumphi, ce cocheta si frumoasa e Sophie! Si cum plange ea in leagana, cred si eu ca ai fost dezamagita, dar e frumoasa si asa!!!

Fug ca s-a trezit puiul si ma cheama! (am reusit sa-l fac sa doarma 20 min si dupa amiaza, cand lui ii place treaz! cu muzica si mangaieri si suzi...)
REvin cu celelalte

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, iti intorc complimentul prin a-ti spune ca esti frumoasa foc si ai o familie minunata.

P.s: Acum am vazut pozele!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput