Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Ne-am intors si noi de la pediatu!!!

L-a analizat pe toate partile si este ok...Are 62 cm(51 la nastere) si 5.250 kg(3.500 kg la nastere), deci a luat super in 6 sapt si 3 zile.

Revin ca cere papa!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

bravo!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Super programul tau Lavinia! Ce mult conteaza sa ai parintii aproape ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Super programul tau Lavinia! Ce mult conteaza sa ai parintii aproape ...

asa este!!!

Mergi la inceput

ce liniste...se vede ca e vreme frumoasa afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

deea fii optimista si asculta doctorul..trebuie sa ai si tu incredere in cineva..fetita e perfect normala si dezvoltata cat trebuie, insa atat ii trebuie ei, mai putin..preferai sa-ti manance mai mult ? iti spun eu ca nu, ca ma trecut prin asta si aveam o teama de obezitate de n-ai idee..
acum cu plansul isteric de ieri probabil i-ati dat peste cap programul sau ceva si de oboseala poate face asa..si refuzul laptelui tot din cauza asta il poate arunca si tipa..ai incercat sa-i dai prin somn ? cand inca nu s-a trezit de tot si e inca adormita ? eu stiu ca e o mnetoda f buna si s-ar putea sa fi surprinsa de cat/cum mananca..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

buna dimineata

intru rapid cu o intrebare: cat de mult va regurciteaza bebeii?

azi noapte si azi dimineata Natalia a mancat ca nesatula (la propriu, o auzeam cu inghite lacom), am avut si sanii super plini si imediat dupa masa si cam la 10 minute a dat afara din lapte. A doua oara, la final a dat afara si putin branzit.

Iar sa am problema cu ea ca mananca prea mult, prea repede?

pup fetele, revin cat pot de curand

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

unii mai mult altii mai putin in functie de cat si cum mananca..daca se agita si sunt hsplea si inghit mult aer, s-ar putea ca dupa cand dau aerul afara sa dea si laptic..a mea da frecvent, si branzit chiar..daca nu-ti varsa in jet in mod repetat n-ai de ce sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

linisteste-te lalely ca nu esti singura cu bebe urlacios!

Acum 2 nopti a urlat si maimutzica mea incontinuu de la 9 seara pana la 7 dimineata cu mici pauze incat era sa innebunesc... plangeam si eu cu ea, nimic nu o calma, nici macar pusul la san (ea se linisteste cat de cat cand e la tzitzi indiferent ce o supara )
Si eu si sotul eram chiauni de somn si nu mai puteam nici unul sa facem ture cu ea in brate prin casa ca eram efectiv terminati, ea se zbatea in brate (nu ca s-ar fi oprit din plans dar credeam ca poate o mai consolam cumva, mai facea cate o pauza...) astfel incat am pus-o in patut (pentru siguranta ei ca mi-era sa n-o scapam din brate...eu nu mai puteam de spate, cele 5 kg ale ei se simt) si am atipit efectiv pe la 6 dimineata in gemetele ei (ragusise deja de la atata plans )!

Pe la 7 dimineata a iesit sotul cu ea afara in carut ca altceva nu mai aveam ce sa facem si eu m-am bagat la somn ca aveam sanii fleasca, ea a mai plans vreo ora incontinuu plimbata apoi a adormit epuizata
A fost cea mai grea noapte de pana acum!!! Eram varza cu nervii si plina de frustrari, mai ales ca uneori se oprea din plans brusc si se uita pe pereti vreo cateva minute cu fata senina, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, se uita cand la mine cand la tati... apoi iar incepea sa urle...
Nici acum nu stiu ce a avut, dar nu parea ca o doare burtica... o fi fost puseu de crestere cerebrala...

cam ce-ai descris tu aici sunt colicii in adevaratul sens al cuvantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele,

voi nu shtiti cit tine un puseu de creshtere? Asta micu se trezeshte noaptea la o ora jumare/doua si cere papa. Sunt varza .

Am mai citit cite ceva pe aici si vreau sa raspund cui am retinut intrebarile.

bb_yasmi ziceai ca Luca doarme mai mult ca de obicei. E puseu de creshtere. La 11-12 saptamani e al treilea din primul an de nashtere. Stiu ca Luca e mai mare de 12 s., dar e nascut un pic mai devreme si se ia si asta in calcul. Julius ride si el in hohote de ceva vreme. E un gadilicios. Se gadila sub brat si cind il sterg pe acolo moare de rīs.

Maduta_bra si noi ne jucam cu manutele cu jucariile. Pentru apucat constient e prea devreme. Cand ii apropii o jucarie de miini o loveste cu manutele,dar nu apuca inca.

Somleac zicei despre hemoroizi si despre baile, bandaleje fierbimti. Eu stiu ca se pun din contra comprese foarte reci/gheata. Dupa nashtere mi se acutizasera hemoroizii si surorile din spital mi-au aduc comprese cu gheata sa-mi pun. Felicitari pentru cei 5 copilasi si merci shi de la mine ca eshti aici cu noi.!!! Experienta ta ne este de mare folos.

Va pup pe toateeeeeee!!!!!

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

simona, madutza si cine mai zicea ca are probleme cu hemoroizii..va pot recomanda o dr proctolog f buna si draguta..au am ajuns la ea dupa prima nastere cand din cauza hemoroizilor am facut o complicatie si n-am mai avut de ales, a trebuit sa merg pt o mica interventie..dar tipa a fost super, m-a facut sa ma simt confortabil si e super draguta..lucreaza la o clinica pe mosilor intersectie cu dacia parca..daca vreti, va dau datele de pe cartea de vizita..numai sa-mi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
in sfarsit apuc si eu sa intru sa va scriu. sper ca nu m-ati dat disparuta
n-am mai reusit sa intru caci in weekend am fost la iarba verde, a fost foarteee frumos, vremea super cu soare si caldura. bine, nu este foarte cald la noi ca este zapada pe munte dar totusi...a fost bine. inca nu se poate sta chiar in tricou la iarba verde, am fost in Poiana Bv si acolo este mai racoare.
bebelina a dormit la aer curat, i-a placut tare mult toata ziua afara. o sa pun si poze s-o vedeti
si zilele astea tot pe afara am stat, am intrat in casa cat sa papam si ieseam iar la plimbarici, la cumparaturi. am fost pentru prima oara cu ea in supermarket si a tot dormit n-a deranjat-o nici zgomot nici nimic si acasa daca miscam ceva imediat setrezeste.
cand veneam acasa nu mai aveam chef sa mai deschid calculatorul, tot altceva aveam de facut.

merg sa mai citesc din urma ca ati scrisssss.......

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput