Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

strumph

Am pus si eu cateva poze!
Acum tb sa dau papa la bebelina. Ma delectez mai tarziu cu bebeii vostri! De abia astept ca am vazut numai frumuseti!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

eu am terminat de dat la piscoata si am venit sa va admir in pozici

e chiar ollaallaaa printesa ta ce cocheta e ea micuta si ce mami frumoasa are de tati nu spun nik ca sa nu vina mami dupa mine

ma duc sa vad daca pot strange in brate perna ca asa de dor imi e de ea....

pe curand

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

ce simpatica esti! mersi de aprecieri
si bebelina e taaaare dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Pentru fetele cu hemoroizi , puteti lua detralex , e un medicament pentru circulatia venoasa, se poate lua in sarcina deci merge si la alaptat, creme specifice si bai de sezut calde , eventual cu dusul puneti local cat de fierbinte puteti suporta. Dar detralexul face minuni.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

strumph

Am pus si eu cateva poze!
Acum tb sa dau papa la bebelina. Ma delectez mai tarziu cu bebeii vostri! De abia astept ca am vazut numai frumuseti!

O familie superba...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Bebei vostri au bubite mici pe fata??
Al meu are si prin cap..cu ce naiba sa ii dau??

Mi se pare ca face kaka mai moale...oare cand este semn de ingrijorare???Nu este diaree..dar scoate niste zgomote cd face ca si cum ar avea...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

a mea bebelina are putine pe barbite dar sunt de la lapte. nu-i dau cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc luca se trezeste la 7 45 in fiecare dimineata si la 8 mananca. apoi la 12, la 16, la 20 si la 23:40. la 24:00 aproximativ deja e in pat si doarme. intre 8 si 12 se mai trezeste si sta treaz cate o ora, o ora jumate. iar dupamasa mereu e la ghici, depinde cum are si el chef. azi de exemplu intre 16 si 20 nu a dormit deloc, a stat sa ii cerceteze pe bunici

mada nu am apucat sa te felicit pentru botez dar o fac acum!! foarte frumoase pozele de la mir, mi-a placut mult cea cu catalina in cadita plina de petale ai o domnisoara foarte foarte frumoasa!

fug sa culc copilul si la somn si cu mine. maine daca e frumos acasa ma apuc de restaurat niste scaune de terasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, la fel si bebita mea, se uita la jucarii, tipa la ele..pare sa le spuna ceva. Ultima "achizitie" este ca isi uneste manutele si se trage cu una de cealalta. Parca urmatoarea ar fi sa le studieze, nu?
Abia astept sa vina vremea statului in fundulet, de atunci totul mi se pare si mai frumos. parca de atunci incepe sa interactioneze altfel cu cei din jur

Ma bag in pat, maine o vizitez pe mama

Va pupic dulce pe toate

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara fetelor
si bebelusul meu se chinuie tare mult sa faca kk iar cand vad ca se chinuie mai mult de juma de ora iau un servetel umed si il sterg un pic mai apasat in zona funduletului, in 5 min iese garantat. nu folosesc termometru sau supozitoare ca sa nu se invete un puturos, sa se obisnuiasca sa faca singur.
iar despre bubite sfatul meu e sa incercati sa ii stergeti cat de des puteti cu o bucata de vata imbibata in ser fiziologic. eu asa am facut si s-a curatat. cred ca il stergeam si de 10 ori pe zi. acum am mai rarit, dar tot des il sterg.dar nu va asteptati sa treaca ca prin farmec, dureaza cateva zile.
iar de vaccinuri sunt intr-o mare dilema.......... medicul pediatru mi-a propus un program de vaccinare cu infarix gratuit cu ceva medicamente administrate dupa vaccinari sa vada daca este influientat vaccinul de aceste medicamente. imi cam suna ca ar vrea sa faca experimente pe copilul meu asa ca inclin mai mult spre varianta normala. voi ce ziceti sa accept??

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada nu am apucat sa te felicit pentru botez dar o fac acum!! foarte frumoase pozele de la mir, mi-a placut mult cea cu catalina in cadita plina de petale ai o domnisoara foarte foarte frumoasa!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Multumesc

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara mamici si pitici

Cred ca mare parte din voi dormiti deja la ora asta, numai eu bantui pe aici, deh... aici nu e foarte tarziu plus ca nu am somn inca, abia pe la 8 m-am trezit am dormit ca valiza-n gara, de la 5 jumate la 8 si 5 min de nu am auzit nici cand a venit sotul acasa eu cred ca visam frumos, de aia nu l-am auzit , de obicei il aud ca are un mare fel de a tranti usa de la intrare ca a naibii usa nu se inchide daca nu o trantesti, asa e facuta yala , daca nu trantesti putin usa nu se inchide deci cum spuneam, nu l-am auzit desi am dormit cu usa la camera deschisa ... el cica a venit si a vazut ca dormim, eu si piscoata si a iesit tip til sa nu ne trezeasca, ne-a lasat sa facem nani
Cand m-am trezit si am vazut cat e ceasul nu imi venea sa cred, m-am frecat la ochi si ma uitam la piscoata ca inca dormea dar s-a trezit imediat dupa mine ca a venit Nick sus si a auzit scartaind scarile ca asa fac scarile in casa asta veche de 120 ani un zgomot de zici ca esti in Ghost house la fiecare pas cate un scartz scartz

Uff voiam sa mais criu dar vad ca piscoata mea da semne de trezire si tre sa ma bag sa ii fac baitza ca se face tarziu dupa si inaintam prea tare in noapte

Revin mai tarziu daca mai am timp si pot, daca nu noapte buna si somn usor

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

dya, ce medicamente?
..inca nu m-am culcat...
Intereseaza-te mai bine...ce experimente? parca nu-mi suna bine

am pus si poza de la o prietena, cu mine si copiii

Poze

Mergi la inceput