Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Scrish,si eu tot Klorane folosesc la baie dar crema de fata nu am..o sa imi cumpar pt ca produsele lor sunt super!!

Dj laura..multam!Este recomandare de la pediatru??

Si eu zic ca sunt de la caldura..

Am o problema cu alaptatul:seara gazamea sta numai la san din juma in juma de ora si ajung ca dupa baita sa nu mai am ce sa ii dau.Efectiv se golesc sanii si nu au timp sa se umple.Ce sa fac???Sa ii bag seara completare??Oare isi revin sanii si vor rpoduce mai mult in functie de cerere???

Strumf..nu ma certa dar nu am retinut cum sa-mi pun si eu una alta sub ID.Daca nu este cu suparare..poti sa mai spui odata??

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada de ce nu ii dai ceiut de musetel???
acum si cu kk....al meu face dupa app fiecare masa

mamica implinita de fetita si baietel

gata, a facut de 2 ori azi. O data seara si apoi dupa baita cand papa ultima masa.....a facut cat pentru zile...am spalat-o din nou
Cred ca si-a revenit. La ea se mai intampla sa aiba zile cand nu face si e normal pt alimentaie naturala, dar asa mult nu a mai avut pauza pana acum.
La Cristi musetelul nu a avut absolut nici un efect

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

simo, strumph, intru si eu in "clubul" vostru, tot asa cu dureri si sange ...n-am fost la dr...prababil astept sa treaca asa..ca prin minune

yasmi, cu somnul mult poate e un puseu de crestere si la Lucas asa se manifesta. Copilasii cresc mult in somn.

Si a mea e constipata..azi ar fi a treia zi fara scaun..si e cam maraita de la pranz. Cu agitatia botezului si mir-ului nu a avut intimitate sa faca linistita . I-am bagat o bucatica de sup cu glicerina dar inca nu a facut

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Dr mea imi spunea ca pot sa-i pun supozitor cu glicerina, dar taiat in 4 pe lungime cu o lama. Si sa introduc doar un sfert... inca nu am incercat, nu a fost nevoie. Dar poate va ajuta.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

multumesc, cam 1/3 din sup de copii i-am bagat si eu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laura,laley elocomul este o crema/unguent ff puternica,care nu se prea recomanda la copilasi asa micuti, pentru ca, ingredientul de baza este un cortizon, mometazona, hormoni care pot da hipopigmentare a tesutului dermic. se da in dermatite mai grave nu pt simple bubite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Azi avem 4450 g si 57 cm, cu totul 1400 g de la scaderea fiziologica si 4 cm! In ultima sapt a luat 230 g!
Intrebare: cum dorm puii vostri de peste 6 saptamani ziua? Petru doarme noaptea de la 11 la 8 cu o pauza de masa pe la 4; mai doarme apoi inca vreo ora dimineata, iar in parc la pranz doarme cat il tin (minim 2 ore). Dupa ce ajungem acasa, ca e 3 sau 5, nu mai doarme pana seara dupa baie (poate cate un 10 min sau ls san). Si uneori, mai ales dupa alaptare mai sta singur, se joaca cu o pisica colorata si cu bilute din pat, se uita la carusel, face vocalize, dar cand oboseste se smarcaie si trebuie sa stau langa el, vorbit, cantat, suzi etc. Daca-l iau in brate cauta sanul, dar e prea dvreme cq sa-l alaptez din nou (sub 2 ore) asa ca-l pacalesxmacar psna ls 2 ore...
La voi cum e?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

pisuc, ce intelegi tu prin se joaca cu o pisica? Ca a mea nici la 3 luni nu pot spune ca se joaca..pt ca inca nu apuca cu manutele?
Am mai auzit fetel pe aici..dar nu mai stiu pe cine tot asa ca se joaca..la ce va referiti? Reusesc bebelusii sa prinda singuri cu manutele jucariile?
Legat de somn, Catalina sta treaza vre-o ora inainte de pranz, apoi se trezeste din nou pe la 5-6 si sta treaza pana la baita de la 9;00-9;30. In rest doarme tot timpul, cu o medie de 10 ore legate pe timpul noptii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:

laura,laley elocomul este o crema/unguent ff puternica,care nu se prea recomanda la copilasi asa micuti, pentru ca, ingredientul de baza este un cortizon, mometazona, hormoni care pot da hipopigmentare a tesutului dermic. se da in dermatite mai grave nu pt simple bubite.

corectNU FOLOSITI CREME CU CORTIZON LA BBI

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi da cat a dormit exact bebe de estgi ingrijorata?
petra mea a dormit ieri toata ziua si toata noaptea cu fffffffffffff mici pauze ... si azi a stat toata ziua aproape treaza
sunt sigura ca maine doarme iar toata ziuaaaaaaaaaaa
si uite asa se compenseaza
si eu zic ca este un pulseu de crestere
noi stim ca somunul lung poate fi si un semn de boala dar nu cred

fetele
referitor la bubite
mie mi-a zis un dermatolog
ffffffffffff bun
doar sa o spal pe fata pe fata cu apa si sapun de-al lor
dimineata si seara si vor trece de la sine
si asa am facuty
si deja suntem aproape curatate

referitor la vaccinuri
nici eu nu sunt pro
dovada ca nu am facut antoniei ROR-ul
nici acum
la 2 ani
desi el cica se face la 1 an
e in schema da nu te poate obliga sa il faci
ca se pune [problema sa nu fie o cauza a aparitiei sindromului down
deoarece are de 3 ori cantitate de mercfur
fiind practic 3 vaccinuri in unul
pt rujeola
rubeola
oreion
acum poate il voi face
sa fie pazita la gradi daca va merge
nici eu nu i-am facut antoniei decat cele obligatorii
cele cumparate
acum cred ca le voi face [pe cele de la stat
ca stam cam prost ncu banii
vom vedea
si cred ca voi face rotarixul
sa vedem
oricum discutia e lunga
si se poate vorbi mult despre vaccinuri pro si contra

fug sa adorm pe antonia
puppppppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, , bine spus. nici juniorul meu la 3 luni nu apuca jucariile cu manutele si oricum inca nu stiu sa le "coordoneze" manutele. la al meu joaca inseamna se se uite la jucarii, sa se certe cu ele, sa se uite la manute, sa le analizeze, sa ne maimutarim amandoi , etc.

ailed

cami, pai buburuza ta e mai micuta!!

va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ufff ce dupa-masa obositoare. Ghighi n-a vrut decat in brate, Alex m-a enervat maxim asa ca l-am pedepsit si nu l-am mai dus la baschet, nu m-am mai simtit in stare sa ies cu ei afara, asa ca ne-am chinuit toti in casa, uff ca abia astept sa ne mutam la casa. Pana la urma am pasat Ghighirelu la tata-su in brate ca il doare piciorul si nu mainile si m-am aventurat la un hip-hop abs cu Shaun. N-am rezistat decat 15 min din 30, apoi am facut o baie.

Lalely eu zic ca nu-i cazul sa-i dai lp. In 2 -3 zile se va regla productia dupa cerere.Laptele in san se reface si dupa 15 min, e gresit sa crezi ca daca maresti intervalul dintre mese vei avea lapte mai mult.

Sa raspund si celorlalte fete, de-a valma ca nu mai imi amintesc cine ce m-a intrebat, din cauza ca am citit tot pe sarite si cu printesa in brate.

Numele meu e Mihaela. Da e super viata cu mai multi copii, multa veselie, ca-n tabara si multe momente emotionante. De greu e greu ca nu avem nici un ajutor, deci nici un moment doar in doi si ne omoara dus/adusul de la activitati. In rest n-ar fi asa de greu pe cat e de frumos, merita. Probabil ca Ilinca va fi ultima odrasla pentru ca mi-am legat trompele, de fapt asta a fost unul dintre motivele pentru care am facut cezariana. Acuma sper sa nu fiu tocmai eu norocoasa care ramane si cu trompele legate. Multumesc de aprecieri , sunt convinsa ca si voi aveti copii minunati, daca imi dati parola de la contul vostru o sa-i pot vedea si eu.

Uff scriu cu Ghighi in brate, parca vad ca iar o sa avem noapte alba, ca vad ca asta-i regula una cat de cat dormim, una numai veghem.

Somn usor vise placute.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

strumph

Am pus si eu cateva poze!
Acum tb sa dau papa la bebelina. Ma delectez mai tarziu cu bebeii vostri! De abia astept ca am vazut numai frumuseti!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

superba printesica!!!!!!!!! si imi place la nebunie numele Teea!!!

multumim :)
tu ai nascut 2 copi??
de maine intru in greva foamei :))))

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput