oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 7
alinuknuknuk spune:
zuzetsanatate!!!
eu fusei la eco ieri si de atunci sunt euforica: bebe este ok, dezvoltat peste varsta lui cu o spatamana
, 8 cm si 80gr.
se pare ca este baietzel, i-am vazut manutele, degetzelele, gura cum o deschidea, si se misca tot timpul
.
sunt asa de fericita....abia astept si rezultatul testului de sange
.aseara nu ma mai saturam sa ma uit la filmuletzul cu el, sa il vad cum se misca si cum isi intindea manutzele si piciorusele.
Doamne, e atat de minunat!!!

sper ca toti sa aveti parte de bucuria asta!!!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
FIV1 dr. Zadori reusit
3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins
QiaoBing spune:
alla asa m-am gandit si eu. i-am dat mail si dr si astept sa vad ce zice.
zuzet sa dea Domnul sa nu fie in sange. din pacate nu e nevoie decat de un singur contact cu sange infectat - dentist, manechiura etc. Nici nu stii de unde te-a lovit, in special inainte de '89 se infecta lumea la greu (cazul mamei mele). Tu ti-ai facut testul ? Esti OK ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ALTESA spune:
off mai zuzet ce urat sa speram ca ii ies ok analizele de sange. curaj
alinuk sa imi povestesti si mie la cate saptamani si cate zile exact ai fost la eco si sa imi spui in ce consta testul ala si cum v-a iesit ca sa pot compara cu ce imi va iesii mie peste 4 sapt.
8+
Zuzet spune:
Eu m-am testat de 2 ori si pana acum a iesit negativ. Dupa faza asta am inceput sa constientizez cat de mult suntem expuse noi femeile (cosmetica, pensat, manechiura, chiar si epilat) sunt ingrozita. Marea majoritate a personalului care lucreaza in astfel de cabinete, pe langa faptul ca nu sunt constiente de ce pot face, mai te privesc si chioras sau comenteaza atunci cand vii cu ustensila de acasa.
Apropose....pentru a fi in regula, o ustensila (nu conteaza ca este folosita in cosmetica sau stomato) trebuie sterilizata la 140 gr. Doar la aceasta temp. se poate considera sterila. Spuneti-mi si mie in ce cabinet ati vazut asa ceva?
Eu deja am vb. cu medicul sa ma vaccinez impotriva hepatitei B, care se ia mult mai repede si este foarte pacatoasa.
Ce sa zic, acum ma initiez in subiectul "hepatite", am trecut de faza cu copilul.
QiaoBing spune:
Zuzet, si eu am oroare de tot ce insemna ustensila, mai ales ca mama a murit in urma hepatitei C luate nu se stie de unde. crede-ma, din punctul meu de vedere, B-ul e floare la ureche. din fericire exista tratamente care am vazut ca au rezultate daca boala e depistata din timp.
sper din tot sufletul ca sotul tau sa fie OK.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
tannoo25 spune:
QiaoBing, mai bine mai amanati fiv; nu cred ca antibioticele sunt indicate inainte de o astfel de procedura 
alinuk, ma bucur ca totul decurge bine cu 
zuzet, draga, nu stiu ce sa zic; situatia e neplacuta, dar sa speram ca este doar suspect si ca totul va fi bine pana la urma; unde ati facut analizele de a iesit chestia asta? ca la cat de mult isi dau interesul medicii din ziua de azi in tara asta, poate o fi vreo incurcatura...
iar voi, femeile, da, sunteti foarte expuse; dar, iata ca nici pe noi, barbatii, nu ne fereste nimic...
alinuknuknuk spune:
ALTESA eu am fost la ecograf la inceputul sapt 13, si bebe arata de 14sapt
. dupa eco, am fost la analizele de sange, iti ia sange ca pt orice analize si il trimite la analizat. eu am facut testul la Medsana, testul se numeste dry test (sau bi testul, cum se mai numeste). Sangele este analizat in Grecia si rezultatul abia dupa 2,3 sapt.
O sa scriu rezultatul atunci cand il voi avea!
Sanatate!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
FIV1 dr. Zadori reusit
3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuknuknuk eu am fost la ecograf la inceputul sapt 13, si bebe arata de 14sapt Sanatate! IA nereusita nov.2010 sotul OATS moderata FIV1 dr. Zadori reusit 3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins |
bravo pentru samburel!
la mai mare!
alinuknuknuk spune:
merci Tannoo
stii, in fiecare dimineata ma trezesc si ma gandesc cat de bun a fost Doamne Doamne cu mine, si cat sunt de norocoasa ca ma pot bucura de bebele meu.
il astept cu nerabdare
!
nu mi-am inchipuit vreodata ca poti fi atat de fericit, si cred ca fericirea va fi si mai mare cand voi tine bebele in brate
.
pentru noi toti, Domane ajuta sa fie bine pana la capat!!!
14+
tannoo25 spune:
alinuk, si noi ii multumim lui Dumnezeu pentru minunea facuta;
la fel ca tine si toti de pe acest forum, cei care lupta cu infertilitatea, si noi asteptam cu nerabdare marea intalnire cu bebe;
medicina are niste limite care nu pot fi depasite, indiferent de profesionalismul echipei medicale; toate se intampla atunci cand Dumnezeu stie ca a venit momentul ...
in fine, subiectul asta poate fi dezvoltat...poate cu alta ocazie ca acum ma bag la pat...