oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 6
tannoo25 spune:
altesa, am citit si mi-am spus parerea, sumar;
muta-te la alt doctor, caci ala al tau nu e medic...
crista, am sa-ti spun "mura-n gura"; sa ii cer lista sotziei; zilele astea o sa fiu foarte prins cu ceva activitati, insa, incerc sa imi fac timp...
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 viotimis, ma intrebai la alt subiect ce tratament naturist am urmat si a imbunatati spermograma; uite: polen (sub limba 15 min, pe stomacul gol; are un gust naspa, dar merita efortul)); napraznic 6/zi; ginseng 1 fiola/zi; laptisor de matca 1 fiola/zi; fagure de miere (dimineata, inainte de micul dejun); multimacca 2/zi; vit e 1/zi (doar in primele 10 zile de cm ale sotziei); folsav 1/zi; spermotrend 2/zi (asta nu e naturist, dar am citit ca ajuta); cam atat imi aduc aminte; sa intreb "doctorul" (adk pe nevasta-mea rezultatul s-a vazut dupa 6 luni la mobilitate, motilitate, forme anormale si numarul total al ![]() |
tannoo mai e ceva de adaugat pe listuta ? de maine vreau sa ii fac si sotului o schema, poate reusim sa scapam de terato severa
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
tannoo25 spune:
crista, iti eram dator:
- anticorpii antinucleari; anticorpi anti-ADNds; anticorpi anticardiolipin; anticorpi anti beta2 glicoproteina 1 (IgA, IgG, IgM);
- mutatia factorului v leiden -detectie si genotipare; mutatia protrombinica (factor II); gena mthfr (mutatii c677t; a1298c)-risc trombofilie; gena pai (polimorfism 675 4G/5G)-risc trombofilie; mutatia factorului XIII (g102t)-risc trombofilie;
- fibrinogen; homocisteina; proteina c reactiva; proteina c activitate; proteina s activitate; antitrombina III; anticoagulant lupic; aptt.
astea sunt toate facute de nevasta-mea.
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 QiaoBing, nu mi-a scapat nimic, ce schema ii faci sotzului? ![]() |
ehee, i-as face eu o schema
azi l-am trimis la medicul de familie, de la inceputul lunii face febra zilnic. initial am zis ca e de la masea, dar a scapat de ea si el tot asa. asa ca ma gandesc cu groaza la eventuale efectele negative dezastuoase ... iar m-a lovit paranoia

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
a fost la dr, a urcat infectia pe sinusuri de la masea. 10 zile antibiotic la greu
. poate cineva sa imi zica cat de mult influenteaza ?
cam peste 20 de zile as putea sa incep schema pt FIV, cred ca in situatia asta mai amanam o luna.
alla76 spune:
QiaoBing, amanati decat sa faceti fiv imediat dupa antibiotice.
e parere proprie fara sa am in spate sfatul unui medic, dar eu macar pt linistea mea as mai amana...
Zuzet spune:
Dragilor,
Va spuneam zilele trecute ca ne apucam sa refacem analizele si ne-am apucat...cu avant MAXIM.....pana ne-am lovit RAU.
Sotul este suspect de hepatita C. Stupoare...la asta chiar nu ne gandeam vreodata.
De unde, de cand....nu stim. Stim sigur ca nu a facut transfuzii de sange, mai mult nu a mers la dentist decat a mers. A fost foarte atent la tot ce inseamna sange. Ba chiar eu glumeam mereu ca este prea exagerat de atent. Nu stim!!!
Asa ca, acum alergam prin spitale sa vedem care e treaba. Am gasit un medic bun la Fundeni care pare ca stie ce vorbeste. Pana acum s-a confirmat faptul ca a intrat in contact cu virusul. Acum asteptam sa vedem rezultatul viremiei, adica ...daca virusul este prezent in sange sau nu.
Cam asa ne pregatim noi pentru a concepe un copil.
racheel spune:
Zuzet, imi pare sincer rau.Sper sa fie doar suspect si atat.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
26+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!