oligoastenoteratozoospermie 12

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

fetele, cele care sunteti , v-a recomandat dr gineco sa faceti TTG-ul? (banuiesc, ca aveti un plan de analize pentru parcursul sarcinii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nu mi-a dat sa fac nimic tanno

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Tanno deocamdata nici mie nu mi-a zis dr. de TTg pana acum.
Mai am o sapt jumate si merg iar la eco, si apoi la dr. sa vad daca imi zice ceva. Pt ce se face?

Eu tre sa mai fac secretia vaginala, pe care pana acum nu am facut-o din cauza utrogestanului, dr. a zis ca-mi va spune el cand... apoi toxoplasma pe care trebuie sa o repet la fiecare 2 luni.

Nu stiu daca trebuie sa mai fac 3test, daca bi testul este ok...tot cu dr. tre sa vad...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eheeee si in cazul consortului se apropie sfarsitul celor 3 luni de tratament, asa ca asteptam si noi sa vedem o imbunatatire a motilitatii, a formelor, ca la numar nu ne mai gandim...ne multumim cu un milion de bucati sanatoase...

felicitari burticilor si viitorului tatic

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica, si eu sper ca sotului tau sa aiba motilitatea imbunatatita si cat mai putine forme anormale
ce tratament a urmat?
unde va face spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

aristicosper sa aveti o spermograma buna!
sotul meu a luat o parte din tratamentul pe care l-a postat Tannoo si in plus Spermotrend..si la fertilizare ..de la 4 mil spermatozoizi cu nici 15% buni a ajuns la 15mil cu 50%ok.

bafta!

15+

Mergi la inceput

si eu am avut in schema de tratament spermotrend...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, pai si el ia spermotrendul din decembrie, doar ca-i mai greu in cazul lui, caci FSh-ul e trecut de 10. Asta se traduce prin "organismul lui deja produce in plus hormoni pentru a asigura producerea de spermatozoizi" - zise mihalca, maretul gadilitor de oute...asa ca a mers pe spermotrend, complex de vitamine (uite ca nu mai stiu ce scrie pe tubul ala mare din bucatarie), Vit. e si 2 ml de l-carnitina zilnic. Din pacate, la el menopurul injectabil nu avea niciun rost. noi nu ne asteptam la minuni, ci doar la "ceva putin mai bun", care in combinatie cu ovocitele mele tonice sa duca la embrioni grad unu care sa invinga endometrioza, mutatiile si deficitul de faza luteala. da' recitind, bag de seama ca nici macar n-avem asteptari marete...noooopp, deloc

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

zurlie esti aristico
si eu incep sa ma pastilez de saptamana viitoare.
tot o cura de 90 de zile fac si sper sa obtin excat "ceva"-ul ala de care amnevoie si pe care nu l-am avut pana acum ca sa reusim.

tannoo,pupici si imbratisari sotioarei tale.
ce face??? e bine???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Buna ziua
Ma alatur si aici celor care trec printr-un astfel de diagnostic.. am inceput sa scriu pe acest forum la topicul aspirantelor cand nu stiam ca ne confruntam cu niste probleme atat de serioase.. sotul meu a fost diagnosticat cu ologoastenoteratozoospermie severa, iar eu (dupa ce am mes la domnul doctor Albu) am descoperit ca am 3 mutatii.. Am inceput sa scriu si la topicul de Trombofilie, si la Topicul de FIV pentru ca ma gandesc la varianta de a incerca direct FIV..

Va pup si sper ca toate problemele de genul acesta sa isi gaseasca o rezolvare.

"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput