oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
tannoo,la felu 2...nimic...am facut doar desert
budincuta cu branza dulce,stafide,ou si rom ca asta a fost pofta 'mnealui si salata de fructe....iar pe seara am plecat la plimbare.
aristico,tu vorbesti de fineturi,soro....iar eu vreau ceva rapid...asa ca am pus o mazare la fiert ca azi e musai sa fac felu 2.
o saptamana buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Zuzet spune:
Salu' tuturor,
Dragilor, lupta noastra pentru a avea un prunc se opreste aici pentru o perioada destul de lunga. Sotului i s-a confirmat diagnosticul de Hepatita C. Viremia este destul de mica, dar trebuie sa intre pe tratament cu interferon. Pentru moment, suntem in curs de finalizare a dosarului pt. a-l depune la casa nationala de asig. Deci se pare ca am luat-o pe alt drum, nu pe cel care credeam.
Ne-am impacat cu situatia si acum cel mai important este ca el sa inceapa tratamentul, sa fie ok si sa ne facem viata cat mai frumoasa. Dupa tratament....vom vedea ce ne mai rezerva viata.
Nu va speriati, nu plec de langa voi. Raman aici la sustinere
!!!!
Toate cele bune
aristica spune:
zuzet toate cele bune si din partea mea
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
evaioanna spune:
Buna seara,
Zuzet,sanatate multa sotului,sa suporte bine Interferonul,sa iasa bine viremia si apoi sa reveniti in lupta pt un copil!
Tanno,in caz in care nu mau intru,nastere usoara sotiei su un bebe sanatos!
Felicitari celor care au reusit sa ramana si multa bafta celor care inca sunt aspirante.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipink2000 Tanno,in caz in care nu mau intru,nastere usoara sotiei su un bebe sanatos! |
merci, adi,
ALTESA spune:
super imi merge nu am avut decat 4 episoade de
,mai cate o durere mica dar in rest ok.
obosesc cam repede dar nu-i nimic maq arunc imediat in pat
maine ma duc la eco de 12 saptamani care habar nu am cat costa,si daca e inclus si bitestul ,daca imi da rezultatul acum ,daca imi face si morfologia si multe alte necunoscute pe care o sa le aflu maine.
11+