oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
tannoo,cand naste Betty???
unde nasteti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lucianamoga spune:
Buna dimineata!
As avea o problema:Sotul meu este diagnosticat cu oligozoospermie in urma unei spermograme.A facut spermocultura , a fost a urologie , la endocrinologie (a facut si dozarile hormonale)iar rezultatele au fost unele bune , nu indica nici un fel de problema.Dar nu am primit , inca , nici un raspuns la spermograma proasta.
Si acum vin cu o rugaminte :) :va rog mult indrumati-ma , unde sa mai mergem , ce sa mai facem?
Va multumesc
si va doresc tot binele din lume 
tannoo25 spune:
altesa, ce facusi la echo?
samira, dupa fiv, dpn este 29.08.2011; deci, mai avem pana la marea intalnire ![]()
de nascut, nastem
la filantropia;
luciana, ar trebui sa ne spui parametrii la spermograma;
cand ai rezultatul, posteaza-l si vedem ce putem spune 

lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 altesa, ce facusi la echo? samira, dupa fiv, dpn este 29.08.2011; deci, mai avem pana la marea intalnire de nascut, nastem luciana, ar trebui sa ne spui parametrii la spermograma; cand ai rezultatul, posteaza-l si vedem ce putem spune ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc , maine am sa incerc sa postez , stiu doar ca avea 13000000 mil si A+B 58%
alinuknuknuk spune:
scuzati de raspunsurile intarziate![]()
ALTESA dap la 13 sapt am vazut sexul bebelului si a fost confirmat de eco de 17 sapt
este baietzel in toata puterea cuvantului
Tannoo sunt cu program scurt de la 6-7 saptamani de sarcina...totul este ok, din cate mi-au zis fetele de la RH nu este o limita de timp...mi-au dat o hartie cu drepturile mele..si totul este in regula
. Imi prieste de minune prog scurt, ca dorm in fiecare zi, ca altfel nu stiu daca as rezista
.
Voi mai aveti putin...si inteleg ca deplasarile nu sunt tocmai portivite
Numai bine tuturor
17+
ALTESA spune:
eu am fost ieri la 12saptamani si speram sa se vada dar o sa vad la 16 saptamani.
in rest totul e ok l-am vazut la eco da din picioare de zici ca merge pe bicicleta ,tare ne-am amuzat nu ma puteam abtine imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp.
acum mi-au venit si rezultatele la analize si am asa beta 60,3 si PAPP 2.80(dar asta nu stiu ce inseamna ,daca stiti sa imi spuneti ar fi bine)
si acum astept rezultatul la bitest sa mi-l bage pe mail in vreo 10 zile lucratoare cu interpretarea medicului ca sa nu mai fac un drum la bucuresti iar.
alinuk ziceai ca o sa-mi spui cand iti iese rezultatul la bitest si nu mi-ai mai spus ,ce srie acolo ce ti-a zis.?
12+
tannoo25 spune:
alinuk, in privinta deplasarilor, cred ca fiecare medic recomanda ce crede de cuviinta 
pentru diferenta de ore nu ai concediu medical?
altesa, ma bucur ca bebe este bine si se dezvolta cum trebuie 

danuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Buna dimineata! As avea o problema:Sotul meu este diagnosticat cu oligozoospermie in urma unei spermograme.A facut spermocultura , a fost a urologie , la endocrinologie (a facut si dozarile hormonale)iar rezultatele au fost unele bune , nu indica nici un fel de problema.Dar nu am primit , inca , nici un raspuns la spermograma proasta. Si acum vin cu o rugaminte :) :va rog mult indrumati-ma , unde sa mai mergem , ce sa mai facem? Va multumesc si va doresc tot binele din lume ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
luciana, rezultatul nu este dezastruos...sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie...a facut doua de profertil (noi l-am comandat din austria), iar rezultatul ma asteapta in dormitor: am o galusca de doua saptamani.
A fost o tragedie cand am aflat diagnosticul, trebuia sa facem FIV, dar Dumnezeu a avut alte planuri...
Te pup si asteptam vesti bune!
Tanoo, nu stiu daca iti mai amintesti de mine...ma bucur ca sarcina este ok, mai e putin pana la marea intalnire!
tannoo25 spune:
danuk...ai si nascut...
ce ai? cum a decurs nasterea?
ce repede a trecut timpul 
daaaa, mai avem putin pana la marea intalnire 
speram sa fie totul bine pana la capat 
aristica spune:
mai rarut, ca-i mai dragut, dar tot scriu eu un picut![]()
doamnelor (si domnule), am intrebat pe la fiv-ul in Austria, dar poate ca raspunsul se afla pe undeva pe aici...
Pot cumpara Profertil de undeva din tara?
Aveti idee de pret? (ma intereseaza cel de 30 pastile, adica pentru o luna)
...consortul meu termina tratamentul, dar cum eu dau din candida in streptococ, de unde ma joc de-a "v-ati-ascunselea" cu uite histeroscopia - nu e histeroscopia...ma tot lungesc cu fiv 3, d-am sa raman gravida in toamna si-am sa spun cunoscutilor ca am facut copchilul in urma unei petreceri bahhice...asa ca nu pot lasa consortul fara nicio pastila, ca se-nvata prost.
samiruta daca ne tot intalnim asa des...cred ca tot ciucalata calda ramane, in iarna ... dar weekend-ul asta beau o kamenitza la bulgari in cinstea ta. Parol!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite