oligoastenoteratozoospermie 12
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
noi nu suntem plecati.
azi n-am niciun spor...trebuie sa fac un felu' 2 de mancare si nu am nicio idee/tragere de inima.
trebuia sa ma duc si la biserica sa programez botezul finului si tot asa nu mi-a reusit...m-am trezit la 7...si de atunci ma tot lalai degeaba prin casa...si nu pot sa spun ca am facut ,concret, ceva.
cred ca cel mai bine ar fi sa-mi iau barbatul de-o aripa si sa plecam la plimbare mai pe seara,cand se racoreste.
voi???cum mai sunteti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
samiraaaaa, da' matinala mai esti...
noi, azi ne-am odihnit mai toata ziua (unu' din noi nu era asa obosit);
pe seara am iesit putin in parc, la o plimbare; am stat pana s-a plictisit betty ![]()
acum am venit si ne-am instalat la tv, iar eu am intrat sa vad ce mai e nou pe forum ![]()
de maine iar incepe balamucul, adica o alta saptamana de munca 
pana la urma, ce fel 2 de mancare ai facut?
alinuknuknuk spune:
hi all,
si eu p'aici la inceput de saptamana de lucru fara nici o tragere de inima...
, ce-as mai fi dormit...
tannoo,plecati pe undeva in concediu? Cum suporta Betty caldura?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
16+
aristica spune:
mmmmmmm samiruta coaste de vita in sos de vin cu legume gratinate?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
alinuk, pana la urma, cum ai facut cu munca? cate ore pe zi mergi?
noi, in concediu nu plecam; am vrut sa facem o calatorie cam la 350 km de bucuresti, insa dr gineco a zis sa ne luam adio de la asta in trim3 de sarcina; asa ca, am renuntat la tot ce inseamna deplasari, concediu etc...acum
ne face programul; si ne place tare, tare mult asta

vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
ALTESA spune:
camy cu prima ocazie cand ajung la banca o s-o ajut si eu cum pot pe micuta.
tanno ce inseamna TTG?
alinuk tu ai vazut la eco de 13 sapt sexul copilului ?
11+
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA tanno ce inseamna TTG? 11+ |
test toleranta la glucoza
ALTESA spune:
aaaaa il am si eu in lista de analize dar sa sti ca nu toti doctorii da si testul asta am 2 prietene care au fost la medici diferiti si nici una nu a primit.
11+