Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Cami, ne descurcam de minune cu bebe! Hai ca Strumiptzei, i-am scris ca avem botezul pe 5 mai,deci saptamana trecuta...GRESIT, pe 5 iunie avem botezul! In tara...chiar nu stiu. Cum spuneam, pt botez vin nasii la noi si apoi in vara nu stiu daca reusim sa ajungem ca mai avem multe cheltuieli de facut. Sa vedem poate reusim la sf lui august...Oricum ne vedem daca ajung in tara ca doar suntem ”vecine”!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Deea ce ai facut la dr?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

nu am timp sa va zic acum..dar eu cred ca am nevoie de un doctor
iciuri pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Cami, ne descurcam de minune cu bebe! Hai ca Strumiptzei, i-am scris ca avem botezul pe 5 mai,deci saptamana trecuta...GRESIT, pe 5 iunie avem botezul! In tara...chiar nu stiu. Cum spuneam, pt botez vin nasii la noi si apoi in vara nu stiu daca reusim sa ajungem ca mai avem multe cheltuieli de facut. Sa vedem poate reusim la sf lui august...Oricum ne vedem daca ajung in tara ca doar suntem ”vecine”!

si noi tot pe 5 Iunie.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ufff eu m-am porcit rau de tot cu mancarea...tocmai ce am terminat de papat pranzul si 2 felii din tortul de ieri nu se mai poate asa!!!! fac o grasime pe burta

catank, ma scuzi et rog nu pot chiar acum ca tre sa culc printesica. iti dau un buzz mai tarziu, k??

strumf, , rezista mami, toate trec!!! lucrurile se imbunatatesc de la o zi la alta.

acelasi sfat si pt irinuca. incearca sa te linistesti...cat se poate!! lasa totul si odihnestete si tu cat doarme bebe. incearca sa ii schimbi locul/camera cand vezi ca se plictiseste sau vrea sa planga. daca o scoti la plimbare nu doarme tot timpul??? pune o in scoica in bucatarie langa tine , vorbeste cu ea, in timpul asta tu iti poti pregati pt papa.....sau, eu la bb1 la inceput faceam mancarea tot timpul dupa masa cand era si sotul acasa... sau imbraca bebelu si tine geamul deschis si pe ea in carucior/scoica...

mamica implinita de fetita si baietel

e ok, multam mult. sper sa fiu pe receptie, daca nu, ..cind o fi sa fie. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am o prietena moderatoare de forum pt mamici din U.S.

si ea m-a avertizat urmatoarele:
ca in "odisee", fiind toate gravide, vesele, mancand, dormind si crescand, normal ca discutiile vor fi feerice si idilice.

Dupa care vine si momentul nasterii, toata lumea naste, apar nervii, insomniile, ala micu urla, tu ai diverse burti / sunci restante pe ici pe colo , apar si neamurile cu jdemii de sfaturi, esti singura pe acasa most of the time, nu poti iesi cum iti tuna unde iti tuna ca inainte ...ma rog, stiti cum e.

De unde se schimba si tonul discutiilor si ne luam la harta din te miri ce. Eu sincera sa fiu nu cred ca a vrut sa jigneasca catank pe nimeni. Ca s-a laudat ca are fetita cuminte, pai asta e un motiv ok, doar toate ne laudam pe fiecare pagina cu ai nostri, nu?

Cat despre picaturi de colici, si eu am ajuns la concluzia ca si cu ele si fara ele copilului fix asa ii e. Am observat totusi ca Infacol il face sa se partzaie mai des. Insa toate - absolut TOATE - il fac sa vomite f des si in jet, motiv pentru care le-am aruncat.

Asta nu inseamna ca sunt apa de ploaie pentru toti copiii; doar ca la al meu, d ex, nu merg.

Hai sa incercam sa nu ne certam degeaba, asta e un loc unde aflam si intrebam dar nu e musai nevoie sa fim toate de acord cu toate. Fiecare cu parerile sale....si eu consider ca multe lucruri care sunt privite drept benefice de catre alte mamici pt copii sunt de fapt ocive, dar ...pana la urma nimeni nu te poate obliga sa adopti un tratament sau o atitudine anume.

Aici se dau doar sfaturi, nu verdicte.

Wow, gata cu poliloghia Nici nu stiu ce vroiam sa zic de m-am lalait asa mult. Pe scurt, nu va certati, cate bordeie atatea obicee, sanatate tuturor!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

catank mesajul meu nu a fost unul de sarit la scandal, a fost doar exprimarea unei pareri, sa nu fiu inteleasa gresit. discutia despre colici mi se pare normala, fiecare pana la urma stie ce sa faca pentru binele bebelusului. si repet, desi nu m-am simtit vizata, imi ramasese in minte mesajul tau de acum cateva zile ca te ingrozesti cand citesti aici...unde nu imi aduc aminte ca ai specificat ca te ingrozeste DOAR ce pateste miki. daca asa a fost, my bad...dar chiar si asa, indiferent ca e vorba de miki sau de oricare alta mamica, nu cred ca pica bine nimanui un mesaj din senin care compara 2 extreme. asta a fost parerea care imi ramasese in minte, atata tot. probabil am inteles eu prost (din moment ce fetele spun toate ca era gluma) sau nu (din moment ce si shtrumphy, cea vizata, a sarit in sus). oricum, te asteptam mai des, si la bine si la vaietat, sa ne si bucuram, sa ne si ingrozim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, ca tot sp tu ca ai inceput sa te ingrasi...vreau si eu sa ma plang, sambata m-am cantarit si aveam fix cat avem si acum 2 sapt, respectiv 52 kg...Trebuie neaparat sa fac ceva sa slabesc ca nu imi place despre mine asa. Macar 2 kg si sunt multumita...dar, seara mancam tarzu ca stam dupa bebe su plimbari, baita, masaj, papa, dragalit. Eeeeeee, am tot timpul sa slabesc, asa-i???

Cele cu cezariana, ce spuneti daca ma apuc de abdomene dupa 6 sapt??? Masaj mi-am tot facut dar, tot mi se pare ca am o burta hidoasa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

catank mesajul meu nu a fost unul de sarit la scandal, a fost doar exprimarea unei pareri, sa nu fiu inteleasa gresit. discutia despre colici mi se pare normala, fiecare pana la urma stie ce sa faca pentru binele bebelusului. si repet, desi nu m-am simtit vizata, imi ramasese in minte mesajul tau de acum cateva zile ca te ingrozesti cand citesti aici...unde nu imi aduc aminte ca ai specificat ca te ingrozeste DOAR ce pateste miki. daca asa a fost, my bad...dar chiar si asa, indiferent ca e vorba de miki sau de oricare alta mamica, nu cred ca pica bine nimanui un mesaj din senin care compara 2 extreme. asta a fost parerea care imi ramasese in minte, atata tot. probabil am inteles eu prost (din moment ce fetele spun toate ca era gluma) sau nu (din moment ce si shtrumphy, cea vizata, a sarit in sus). oricum, te asteptam mai des, si la bine si la vaietat, sa ne si bucuram, sa ne si ingrozim

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally eu de la 6 sapt m am apucat de abdomene, fac 100/zi in serii de 25! e totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ina, al meu face cam la 3 zile..Nu ma mai stresez...Si el se mai chinuie, dar asa fac pana isi formeaza si ei sistemul digestiv, poate asimileaza si mai mult si nu prea au ce sa mai faca...poti sa incerci cu ceai macar vezi cum stati

Mai, am incercat cu ceai, l-a scuipat ca pe el. O las si eu balta. Cu supozitoarele sau zgarmanitul cu termometrul nu sunt de acord...deci altceva presupun ca nici mie nu imi mai ramane de facut decat sa il sustin "sufleteste" macar
Doar ca e destul de greu, adica il tin in brate si il vad cum se chinuie de se face rosu, izbucneste in plans, etc

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput