Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ufff eu m-am porcit rau de tot cu mancarea...tocmai ce am terminat de papat pranzul si 2 felii din tortul de ieri nu se mai poate asa!!!! fac o grasime pe burta

catank, ma scuzi et rog nu pot chiar acum ca tre sa culc printesica. iti dau un buzz mai tarziu, k??

strumf, , rezista mami, toate trec!!! lucrurile se imbunatatesc de la o zi la alta.

acelasi sfat si pt irinuca. incearca sa te linistesti...cat se poate!! lasa totul si odihnestete si tu cat doarme bebe. incearca sa ii schimbi locul/camera cand vezi ca se plictiseste sau vrea sa planga. daca o scoti la plimbare nu doarme tot timpul??? pune o in scoica in bucatarie langa tine , vorbeste cu ea, in timpul asta tu iti poti pregati pt papa.....sau, eu la bb1 la inceput faceam mancarea tot timpul dupa masa cand era si sotul acasa... sau imbraca bebelu si tine geamul deschis si pe ea in carucior/scoica...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata...am plecat la somnic..ca pocnesc...si inca am o greata... dar macar am descoperit cauza.....am exagerat cu mancarea ca mi-au iesit si bubite de la alergie la ceva

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

draga catank parerea mea personala este ca picaturile de colici functioneaza la unii copii, si asta o spun in calitate de mama al carei copil in aproape 2 luni de zile nu a avut decat o seara cu colici. i-am dat preventiv, dupa care le-am scos complet pentru ca nu mai avea nevoie. la unii functioneaza mai mult, la altii mai putin si trebuie urmarit sa gasesti ce ii trebuie copilului tau. de ex la mine espumisan nu a avut nici cel mai mic efect, ducand la faimoasa seara cu colici. colieful ne a mers de minune, in timp ce la alte mamici a fost "apa de ploaie". din ce am auzit de la prietenele mele si am citit la fete pe forum, nu prea exista "alinare sufleteasca" pentru colici pentru ca iti urla copilul disperat chiar si in brate...

iar referitor la fetele care se "vaieta" indraznesc sa sar un pic in apararea lor si sa spun ca poate ai impresia asta pentru ca ele sunt mult mai active pe forum si evident discutam aici fiecare mica problema care apare, sarind in ajutor cu sfaturi si pareri! personal, desi nu m-am simtit vizata pentru ca nu e cazul, mi s-a parut lipsit de tact penultimul tau mesaj in care spuneai ca "te ingrozesti de ce citesti aici" pentru ca prin comparatie fetita ta e foarte cuminte. viata cu un bebe difera de la caz la caz si tocmai d-aia suntem aici sa ne "vaietam" dupa caz la orice apare si sa primim pareri. asa cum mada a spus exceptional in mesajul de la predarea stafetei, aici pe forum dam fuga in momentul in care ne confruntam cu o situatie noua/neplacuta, chiar inainte de a apela la familie

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Imi pare rau ptr impresia pe care ti-ai facut-o la adresa mea. M-ai facut sa-mi recitesc mesajul postat deoarece m-am INGROZIT de comentariile de dupa ...

1. Mi-am permis doar lui strumphzy sa-i spun ca se vaita (in spirit de gluma fireste,ptr ca in perioada cind eram cu burtica in ultima luna ma tot tachinam cu ea, aveam timp la acea vreme ...dar daca nu mai stim de gluma e ok, voi avea grija de acum incolo ce vb si cui ma adresez)
2. Ma ingrozesc doar de povestile lui miki1979 legat de baiatul ei la cit este de nazdravan, ...deci doar la adresa ei m-am referit... pentru ca am tot citit postarile ei frecvent
3. legat de picaturile de colici...am specificat ca este o parere personala (am acest drept si eu aici nu?)mai mult decit atit, mi-am cerut scuze fata de cele la care a functionat, specificind de la inceput ca unii copii au colici mai mult.... sau mai putin.

Va citesc cu mare drag, imi sunteti dragi, va apreciez efortul de a fi active aici, eu nu ma simt capabila(am mai spus asta) am invatat, si voi invata multe lucururi de la voi... chiar daca din umbra, si cind o fac, o fac ptr ca a intrebat ''cineva'' de mine...

Regret neintelegerea ... si simt ca am deranjat ptr prima data in viata mea pe cineva! Nu-mi sta in caracter, crede-ma!

Scuze inca odata!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetele, intervin si eu dar, nu cu vre-o intentie rea...Catank, nu a spus nimic cu rautate sau cu vre-o”dedicatie”...si referitor la cele spuse direct catre Strumpitz, pai ea a glumit...asa obisnuiau ele sa se tachineze in gluma si s-au inteles mereu de minune. Hai sa citim si sa recitim mesajele ei si o sa vedeti ca a fost obiectiva si a facut cateva glumite.

Nu va suparati pe mine ca ”m-am bagat”, eu va iubesc in mod egal pe toate...dar, cand este adevar, cu acela tin!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna ziua fetele si de la noi

eu sunt singurica cu fetele
le-am adormit pe amandoua si gataaaaaaaaaaaaa
am cateva cliper de respiro
cat v-am citit am si mancat
si apoi ma pregatesc sa mai fac prin casa una alta
sa cat invitatii pt botez pe net
si uite asa astept trezirea zuzelor

irinucanu mai plangeeeeeeeeeee
plssssssss
asa eram si eu la antoniaaaaaa
nu mai stiam de mine
plangeam odata cu ea
dar apoi s-a imbolnavit
si in spital
fara priz
fara tv
fara oameni care sa ma viziteze
cu bebe mic si f bolnavior
mi-am zis ca nu ma voi mai lasa doborata usor
ajunsa acasa
am facut ce zic fetele
am tinut bebe in brate cand plangea
am ascultat muzica
am facut mancare cu bebe in brate sau nu
am mancat biscuiti cand nu am avut mancare
dar am fost in permanenta fericita
bebeii cresc
le trec colicii
si vor veni altele
dureri de dinti
masele
vaccinuri
etc
dar noi tre sa fim puternice ca suntem mame
si niciodata sa mai zici ca esti mama rea
ca esti super ok
toate avem momente de cadere
si eu inca
si ma cert in gand
ma calmez
si le zambesc fetelor mereu
te pup
zambeste ca ai un bebe minunat

Mergi la inceput

fetele

sa va zic ceva
cand eram la odisee
eram fericita
ca nu se cearta nimeni pe aici
comparativ cu odiseea antoniei
care uneori mi-a dat dureri de cap
acum vad ca fiecare se inflacareaza una doua
fetelor toate avem dreptul la opinie
ca ne deranjeaza
spunem asta
si gata
fiecare intelege mesajul fiecaruia
da sa nu stricam atmosfera de aici
caci este minunata
pe mine m-a ajutat f multttttttttttt
in lupta cu regimul de diabet
si asa mai departe
deci va rogggggg
sa nu fim rautacioase
fiecare are dreptate in felul ei

simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tu cum te mai descurci?
arsenie face caca la 3 zile?
pai eu a 4-a zi i-am bagat supozitor
iar
ca musetelul pauza
voi mai incerca
dar ma disdpera
si mananca numai san
si eu mananc mult iaurt
si ar trebui sa faca
beau si cafea
offfffffffffff
cu ce te imbraci la botez si unde il faceti?
la restaurant sau acasa?

Mergi la inceput

simona si la mare nu veniti vara asta?

alina.n abioa astept sa ne cunoastem la mareeeeeeeeeeee

strumph tu nu vii in tara deloc in vara asta?

Mergi la inceput

Simonelu, da ,tare bine este cu sotul acasa in fiecare zi la pranz si apoi seara cand termina. Sunt atat de fericita si implinita incat imi vine sa strig in gura mare...!!!

Gabi, sunt bine, tot mai odihnita! Bebe, da este tare cumintel. Nu am nici macar o problemuta cu el...mananca si doarme(ziua mai putin). Noaptea doarme legat aproape 6 ore apoi se trezeste binenteles pt papa...Ce sa mai sp...este un copil minunat multumesc lui Doamne Doamne...Aaaaaaaaaaaaa, de fapt are ceva ce ne incomodeaza...nu ne lasa NICIODATA sa mancam, nu stiu de ce...fix cand sa mancam maraie. Si uneori mancam pe rand , alteori cu el in brate. Si cand terminam de mancat, binenteles ca se cuminteste si el. Pupici pt Evelinne si pt Dany!!!

Mergi la inceput

ally ce frumos ca iti vine sotul acasa in pauza de pranz
cum va mai descurcati?
voi cand ai zis ca faceti botezul?
cand veniti in tara?

Mergi la inceput

Cami, ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai sp. Ieri am fost si noi si ne-a citit pt 40 de zile!!!

Strumpitz, in week. ne-am plimbat, am fost la cumparaturi, am schimbat data botezului de pe 4 pe 5 mai, am rezolvat la restaurant , apoi meniurile. I-am luat si lui bebe de imbracat pt botez...pana il schimba nasa in faimosul costumas. noi i-am luat ceva mai smechereste ! Ieri cum spuneam, am fost si ne-a citit pt 40 de zile ...apoi iarasi plimbareala...de data asta cu carutul ca ne-a rupt mainile. Si, DA, am rezolvat si cu cazarea...cam scump ce.i drept dar, sanatosi sa fim. Pupici de la Eduard pt Sophy!

Mergi la inceput