Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fa ceai de musetel infuzie ca pt tine si da-i o lingurita.. mie mi-a spus Lavinia de chestia asta si la noi a functionat

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Ok, intrebare stupida probabil, dar cu zahar sau fara?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

E bine fara zahar, sare pana la 1 an..totusi dc vrei sa-i pui, pune in apa sa fiarba cu ea, nu dupa ce se face..si pune brun..1/3 -1/2 lg rasa.
Scuze ca raspund eu

multumesc frumos Intreb pentru ca vroiam si eu sa incerc, asta micu se cacaceste 1 / 2 zile....si cand face zici c a pastrat rezerve pt fertilizat 1 ha... Nu frecventa ma ingrijoreaza ci faptul ca se screme ca vai de el.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Ina, al meu face cam la 3 zile..Nu ma mai stresez...Si el se mai chinuie, dar asa fac pana isi formeaza si ei sistemul digestiv, poate asimileaza si mai mult si nu prea au ce sa mai faca...poti sa incerci cu ceai macar vezi cum stati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gabi, promit ca raspund la intrebari peste 1 ora...mi-a venit sotul in pauza de masa si... sunt happy.

Scrish, un si pt tine!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ai dreptate scrish- noi venim aici sa intrebam orice fel de prostioara pt ca..ne face bine...ne face bine sa vedem ca nu suntem singure.....mie imi place tare mult lucru asta..de multe ori citesc intrebari la care stiu raspunsul si zambesc ..zambesc pentru ca imi place sa vad cum mamicile intreaba cand au o nelamurire chiar daca pentru alte mamici raspunsul la intrebarea respectiva e simplu...imi place sa vad mamici ingrijorate pt cea mai mica prostioara....e ceva absolut normal...suntem mamici si desi pana sa avem copii credeam ca avem raspunsuri la toate intrebarile din lume...cand ne uitam la bebelusi nostri..ne simtim vulnerabile, simtim ca poate putem face mai mult pentru ei....poate gresim undeva....asta e dragostea de mama...ceva minunat ce nu as schimba vreodata....imi place la nebunie tot cea ce simt decand sunt mamica....
hai ca bat campii....
catank- iti respect opinia dar ai fost indradevar un pic cam..'dura'
eu cred ca exista picaturi bune de colici care pt alti bebelusi sunt intradervar apa de ploaie..de exemplu..referitor la ce a zis scrish...noi am incercat espumisan..nu a functionat....am dat 80 ron pe colief....tot apa de ploaie...si rezultatele au aparut la infacol...acum evelinne e linistita pt ca ii dau la fiecare masa infacol....deci reactia la aceste picaturi pentru colici difera de la bebe la bebe

Mergi la inceput

scrish, irinuca...daca stiam o uscam si pe ea cu fehonul :)))
o sa incerc la urmatoarea baita..:)) ca altfel..nu prea am de ce...e fetita cuminte

Mergi la inceput

ally- enjoy !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua fetili cucuietili

Nu am mai intrat ieri ca am fost ocupate, Sophia cu plansul si suptul din ora in ora si eu pe langa ea Nu am mai fost deloc in oras ca nu am indraznit ca precum vrea san des acum cu puseul asta de crestere , imi era sa nu-mi urle non stop si nu-mi tihnea nici ieseala in oras.. nici vremea nu a fost super, a fost frigut , gri si a batut vantul rau... de am dat drumul la centrala ieri pe zi ca imi clantanau dintii in gura

bb_yasmi, dar de cum ai tu chef de stat in casa ? nici un shopping nimic? sau ti-ai facut plinul in weekend ? bravo ca a plecat soacra

bebelu multumesc de mesaj, am sa caut si eu pe goagal sa ma mai documentez se pare ca usor usor ii trece puseul, sa speram ca nu mai tine mult si pot sa dorm si eu ceva mai mult noaptea Natalia e o scumpa, mereu o admir cand pui pozici noi

Ally, da tu ce facusi in weekend? pregatiri intense pentru botez? ai gasit cazare ?

Pisuc ma bucur ca a fost ok la mall nici nu ma gandeam ca o sa fie altfel, Petru e baiat cuminte

Alina.n sanatate la puiuti si refacere rapida pozici cu Naty pe cand?

MsBb, am crezut ca nu vad bine azi dimineata cand te-am citit, m-am frecat bine la ochi ca ma gandeam ca visez pai de cand te asteptam eu pe aici sa mai ne spui de voi hai treci mai des pe la noi

Simona, multa multa sanatate mamei si refacere rapida

Irinuca , nu te mai invinavati cu nimic, esti cea mai buna mamica pentru puiul tauo sa treaca si perioada asta , nu te gandi ca asa o sa fie pana la majorat glumesc stiu ca e greu, am trecut si eu prin asa ceva, acum trec printr-un puseu, nu e usor dar facem fata ca trebuie, sunt puiutii nostri pe care ii iubim mult si pe care i-am dorit si asteptat asa de mult si suntem in stare sa facem multe pentru ei, mai mult decat putem sa ne imaginam noi

Picky, off... tu cu 2 printese care trag de tine , eu nu ar trebui sa ma plang cu una sanatate fetelor si tie putere sa faci fata la munca o s ate reintorci curand sau ai amanat ?

ailed, ai avut concert azi noapte ? hai ca poate tragi un pui de nani azi pe zi sa iti revii sa nu mai fii grumpy

catank ..eh ce sa fac si eu, alta ocupatie nu am , ma plang si eu pe aici, ca altii vin sa ne dea peste nas cu unele chestii pe care ar trebui sa le tina numai pentru sine, sa nu vina sa se bata cu pumnul in piept ca eu asa si pe dincolo ca sincer nu face bine la nimeni... cineva e destept si restul prostii ... cam asa mi-au sunat mie ultimele tale 2 mesaje, asta de azi si ala de acum vreo 2 zile in urma. Dupa cum vezi sunt mamici, eu si altele care trecem prin perioade grele acum cu bebeii si sincer mesaje gen al tau sigur nu ne fac bine la moral, deci ma ganbdesc eu asa , mai bine ar fi sa te abtii cand nu stii ce sa spui , nu sa ne spui de genu: "tu cum crezi ca se cresc copii? "

Cam atat de la mine, ma abtin unde nu stiu ce sa spun deci ma scuzati eu ma retrag la o cafea fara pipa ca de aia nu am, poate pipa pacii ?!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumphy....bag si eu o cafea cu tine dar cu tot cu pipa rusine sa-mi fie

Mergi la inceput

strumph- tu cum ai facut sa personalizezi cea ce scrie sub numele tau la 'avatar'??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Uffffff, imi cer scuze fata de toate!!!

p.s. nu asta am vrut sa reiasa, dar se pare ca ...in fine

Imi cer mii de scuze tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

fetele, fetele...iuitele..nu va certati

Catank le spune asa mai in gluma....nu a zis nimic cu rautate.

Allyn-ai treaa cu sotul acasa in pauza de pranz...

Ailed, mersi de info cu relax...haioasa faza cu sala...cred ca-mi iau si eu peste o luna asa...sa mai inspectez piata

multumesc tuturor pt sustinere si urari de sanatate. Sa dea Dumnezeu sa fie usor!

Mergi la inceput