Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Catank, ca tot sp tu ca ai inceput sa te ingrasi...vreau si eu sa ma plang, sambata m-am cantarit si aveam fix cat avem si acum 2 sapt, respectiv 52 kg...Trebuie neaparat sa fac ceva sa slabesc ca nu imi place despre mine asa. Macar 2 kg si sunt multumita...dar, seara mancam tarzu ca stam dupa bebe su plimbari, baita, masaj, papa, dragalit. Eeeeeee, am tot timpul sa slabesc, asa-i???

Cele cu cezariana, ce spuneti daca ma apuc de abdomene dupa 6 sapt??? Masaj mi-am tot facut dar, tot mi se pare ca am o burta hidoasa....

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Sigur ca ai timp sa slabesti, se spune ca asa cum sarcina tine 9 luni, tot 9 luni trebuie sa-i dam mamicii timp sa-si revina...asa ca ...

Eu maninc cam fortat, adica nu prea imi este foame, dar din dorinta de a nu ramane fara lapte tot pap si beau, multe lichide si din cind in cind cite un pahar de bericica fara cola

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

ina.click, hai sa iti sp cum fac eu de 1 sapt si merge suuuper!!! Pana acum cand il vedem ca se screme si se inroseste, se chinuia, il ajutam cu microclismele care in 2 secunde elimina tot kk. Acum, ca stiu ca poate devenii dependent de ele fac asa: cand il vad ca vrea sa faca ceva ii scot pampersul si ii tin genunchii la piept...el in timp ce impinge eu opun rezistenta la picioruse si GATA...face tot ce are de facut...Sincer iti spun, functioneaza de minune treaba asta care am descoperit-o intamplator. Sporrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Gata fetelor, ma simt mult mai bine
Dupa ce am linistit-o cu foehnul, a adormit, eu m-am imbracat si am plecat in parc (la intoarcere am vazut ca erau 35 grade)
am stat 1h30, a dormit tot timpul, eu m-am relaxat si acum suntem acasa cu fortze proaspete ca a inceput din nou circul

Ally, Antguess, Scrish, strumphy, Cami, Lavi, va pup

si celelalte fete si multa rabdare tuturor!

Scrish de cateva saptamani tot strig ca vreau si eu masaj la domiciliu. Persoana care iti face tie o pastrezi doar pt tine?
Va rog, dati-mi si mie datele de contact ale unei persoane care face masaj la domiciliu

Mergi la inceput

Scrish, eu stiu ca nu este prea bine sa ne apucam....dar, ii dau bataie si eu ca doar am ajutat atata lume sa slabeasca prin masaj si gimnastica si acum este randul sa ma auto”satisfac”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata nani...

eu nu am vazut nimic dupa masaj.....decat la psihic

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Irinuk, eu ti-am rasp de prima data la intrebare dar, o fac si acum. Eu am facut masaj si gimnastica(kineto+aerobic+gimnastica de slabire/intretinere) la domiciliu dar, acum nu mai sunt in tara. Nu stiu pe cineva care sa te ajute...o sa ma interesez la clientele mele daca au gasit pe cineva de incredere si te anunt imediat cum aflu!

Nicoleta Luciu are tripleti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally de ce sa nu fie bine? in teorie dupa 6 saptamani ai voie sa te apuci daca evident nu ai complicatii de la operatie sau alte minuni...si cand te apuci, o faci gradual, nu deodata mult sport. cand simti ca obosesti sau doare ceva, te opresti. la mine de ex nu a fost cazul dar fiecare organism e diferit, vezi cum reactioneaza al tau! eu la 5 saptamani incepusem sa fac bicicleta si la 6 abdomene...si m-am simtit mult mai bine dupa miscare, de abia atunci realizasem cat de amortita eram

Mergi la inceput

Catank, o Cola as vrea si eu...RECEEEEEEEEE!

Lavinia, gata somnicul de frumusete? Ai apucat sa faci mini curatenia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Catank, m-ai facut sa zambesc in coltul gurii pai sigur ca mai stiu si de gluma si mai stiu sa si rad nu numai sa ma plang pe aici, nu sunt eu genul de persoana care sa uite de gluma si nici de unde a plecat stiu ca noi radeam si glumeam cat eram pe ultima suta de metri cu burtica, dar una e gluma cu un pepsi, o cola ceva , si alta cand te joci cu, cuvintele si/sau arunci in cineva cu "noroi". Mereu au fost pe aici fel de fel de discutii , ne-am consultat, ne-am intrebat, ne-am sfatuit dar ca sa vii sa spui ca picaturile de colici sunt apa de ploaie si ca te sperii de ce citesti pe aici, adica noi astea cu copii urlatori si obraznici nu suntem mame bune, ca asa s-a cam inteles in mesajul tau de acum vreo 2 zile in urma, noi astea cu bebei urlatori si cu colici suntem inferioare ... mi-a picat rau la stomac atunci si nu am spus nimic , dar azi cand iar ai spus alte chestii si plus ca mi te-ai adresat cu " tu cum crezi ca se cresc copii"... puteam sa iti raspund si eu : "cu grija si cu atnetie" in spirit de gluma, dar sincer nu mi-a mai ars de gluma dupa ce ti-am citit tot postul de azi... cand vezi clar ca suntem cateva mamici care au probleme, poate nu asa grave din punctul tau de vedere dar pentru noi este, mai ales cand nu apuci sa dormi decat 3 ore in 24 si alea pe bucati ... altfel vezi lumea si percepi realitatea din jurul tau cand esti odihnit si alta cand nu dormi mai mult de 3-4 ore pe noapte de cateva saptamani bune...
Deci draga mea, nu e ca nu mai stiu de gluma, stiu si inca foarte bine chit ca-s obosita moarta, mereu mi-a placut si o sa imi placa sa glumesc, ma simt bine cand ma dor falcile de la ras dar hai sa pastram totusi putin respect fata de fiecare dintre interlocutoarele noastre pe acest forum pentru ca ne stim de ceva timp si ar fi pacat sa ne stricam prietenia acum cand avem asa multe motive sa zambim

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally da curatenia da....
acum sunt pe la bucatarie

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput