Buburuze de 2009 in actiune **15**
Raspunsuri - Pagina 17
Simina1980 spune:
Neata,
In primul rand vreau sa urez si eu cu intarziere La Multi Ani Miruna,sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte de fericre si noroc.Cris sa te bucuri de fetita ta!
Saptamana asta sper sa am mai mult timp de forum ca tot am terminat cu bilanturile.
Cris-vrem poze de la party!Cum a fost?
Sorina-te inteleg ca va e f greu,din pacate nu prea aveti ce face;bine ca Razvan a inteles si nu mai plange dupa voi.
Ema-tu cum mai esti?Am fost si eu toata saptamana trecuta racita,nici acum nu mi-am reventi complet dar oricum sunt mai bine.Ti-a venit soata?Cum a reactionat Darius cand l-a vazut pa tatal lui?
Lali-am vazut pozele de la plaja-fff frumoase.Uite ca nu stiam de crema de catina ptr arsuri!
Getik-poze cu Ary nu ne mai pui sa vedem si noi o fetita frumoasa?Mai margelesti sau nu mai ai timp cu atata treaba in curte?
Picky-ma bucur ca ai scapat de ON.Nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu 2 copii mici singura.......ma bucur ca ati gasit loc la gradi aproape de casa.Ziceai ca vine mama ta sa te ajute?
Lavi-vrem poze de la party si detalii!
Elena-
Hai sa va mai povestesc si despre noi:Andu ar sta toata ziua afara in curte unde face o groaza de prostii-gen cara pietre,chinuie cateii,ia polistirenul de pe peretii casei,se catara peste tot.......
L-am dus intr-o zi la gradi la sora mea si i-a placat pana cand a trebuit sa faca nani cand s-a pus pe plans ca el face nani acasa la el,in patutul lui si a trebuit sa-l iau.Altfel a mancat cu copii,s-a jucat singurel ca nu prea s-a apropiat de copii(zicea sora mea ca e normal sa nu se joace de la inceput cu ei ca nu-i cunoaste).L-a inscris la gradinita si din toamna ca merge zi de zi-e bine ca e si sora mea acolo si am incredere ca se va acomoda repejor chiar daca nu va fi la sora mea in grupa-mi se pare tare bine la gradinita cu program prelungit ptr ca in afara de faptul ca nu e scump e si f frumos,curat si au grija de ei(cel putin din ce am vazut eu cat am stat pe acolo).
Andu vorbeste toata ziua,face propozitii,zice poezioare,cere bomboane si "ceva bun",ar merge cu masina toata ziua.......
Cam atat despre noi,poze nu am ptr ca nu prea facem din pacate!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
neataaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am creirii flenduri de mai bine de o ora..se maraie si e asa fitzoasa dom'soara de imi vine sa dau cu ea de pamant
aia nu vrea,pe cealalta nu,nimica nu-i convine...nici nu o mai bag in seama,o ignor ca altfel ma apuca dracii si chiar ii ard una.
Oficial,de azi am terminat CIC-ul..eu sunt asaca si astept un telefon de la firma..deci, wtf..
multumesc din suflet fetelor pentru urarile sectoristei mele,care m-a scos din sarite la ora asta,dar o sa-i treaca
ca dupa ce-mi beau eu nesul mergem sa ne jucam cu ce a primit ea.O sa pn si pozele pe mailul comun..nu sunt multe,dar ne-am simtit tare bine.
LA MULTI ANI SEBASTIAN !!!,sa cresti mare si voinic,sa fi cuminte si sa asculti de mai si tati

laurao sa-ti traiasca baiatul,acum avem copii mari
.Te-a aranjat ieir Sebi si pe tine cu somnul
azi cum e ?
lali si noi weekendul care vine o sa mergem la plaja,stie soata o locatie cu plaja nu prea aglomerata si nisipul curat si fin
cuscra multa sanatate fata,si tie si ginericului
sori ma gandeam eu ca stai cu razvanel
dragul de el,cred ca atunci cand oi incepe si eu munca pe teren,eu o sa fiu mai distrusa decat Miruna si o sa-i duc dorul.Astept cu nerabdare sa nu-i arati si noua pe dolofan
lavi multam de tratatie
acum daca ai tot adus vorba ca o sa ne povestesti de sambata,vezi ca nu mai scapi asa usor![]()
Sa va spun si eu de ieri:la 6 fara putin dimineta ne-a dat trezirea maimutica,iar daca tot ne-am trezit odata cu gainile,ta-su a plecat la peste pana la 11 jumate si eu am stat cu domnisosra acasa si s-a facut varza cu nisisp..am bagat-o la dus si apoi nani putin.Am luat-o di somn si am plecat ca aveam masa rezervata in oras .A fost foarte frumos,mai erau parinti veniti cu copiii si kinderii au socializat
.Dupa,am plecat trupa mare in parc si acolo joaca la greu..abea la 7 am plecat sprea casa si asta cu tam-tam ca ea ar mai fi vrut la copii,dar ii picau ochii pe jos de obosita ce era.S-a facut ca o p-urcica..pantalonii ei albi erau cenusii
s-a tavalit si s-a catarat pe toate cele.Dar o sa vedeti in poze
Mirunel
terorista 

BAZAR
getik1 spune:
neata fetele eu plec in oras azi sa vedem ce rezolv este legat de bani si gaze va poveztesc cand vin
acu sunt mai ok din punct de vedere psihic sper sa tina asa pana la adanci batraneti

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:

La multi ani, Miruna! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, iubita si rasfatata! 

La multi ani, Karina! Sa cresti mare si sanatoasa, fericita! O asteptam pe mami cu vesti despre voi! 
La multi ani, Adina! Sa fii sanatoasa si fericita! Sper ca iti este bine acum si ca cu prima ocazie mai intri pe la noi sa ne mai spui ce mai faceti? 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Fetelor, vineri fi-miu a cazut cu fata de trotuar si si-a spart buza si nasul, cand l-am vazut seara m-am ingrozit, era asa umflat, arata ca un boxer tocmai ce a iesit din ring 
si ca sa fie tacamul complet, sambata si-a spart si arcada 
Vai de noi!!!
Peste toate cele de la cazatura da vineri i s-a declansat si o curgere de nas, de mi-a mucit tot wkd-ul, dar doar atat, nu tuse, febra... 

Asa ca am avut un wkd plin de maraieli, plin de treaba si foarte obositor.
Una peste alta am ajuns aseara la cumparaturi si printre cele de mancare i-am cumarat lui fi-miu si costum de baie si cadouasul pt 1 iunie. Asa ca mai ramane sa-i fac tortul.
Am vazut poze cu Lali si Paul si sot de Lali, o familie foarte frumoasa. Recunosc ca cel mai frumos e Paul si s-a distrat super la plaja, se vedea pe fetisoara lui cat era de fericit
Lali, si tu arati fff bine 
Crisule, tu ai pus pozici? 
Citesc si revin 
10+
Simina1980 spune:
Anna-offf ce rau imi pare ca s-a lovit Vladut!un
mare sa treaca repede.Tu cu sarcina cum stai?au mai trecut ametelile?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, mie mi-e rau in continuare, greturi, oboseala, varsaturi ocazionale... Astept sa treaca perioada asta ca nu mai pot, sunt sfarsita, si Vladut ma solicita f tare de ma epuizeaza de tot 
Am citit despre Andutu la gradi, ma bucur ca i-a placut
Dar de ce vrei sa-l lasi toata ziua? Nu poate la pranz sa-l ia bunica ta si sa faca nani acasa? Eu pe Vladut o sa-l dau din toamna la program scurt, doar la activitati, apoi il iau acasa ca tot stau si eu cu cel mic. Ceva pozici cu voi nu ne mai arati? 
Ema, sanatate multa! 
11+
elena_adina spune:
Salut fetele!
Imi era dor de voi si am ramas surprinsa cand am vazut ca ieri v-ati adus aminte de mine,va multumesc
.
Eu nu sunt prea bine,am mari probleme in casnicie si cred ca in curand vom trage linie,este cea mai buna decizie pentru amandoi.
Razvanelul creste,vorbeste si este obraznic din cale afara ![]()
Cateva poze aici si aici
la multi ani Mirunasa cresti mare si frumoasa

Multi pupici!

Razvan si mamy va 
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
POZICI
anna-mama spune:
Adina, ce ma bucur ca ai scris! Am vazut pozicile si sunteti foarte frumosi si nazdravani
Din pacate ma intristeaza vestea despre relatia dintre tine si sot, sper totusi ca nu se va sfarsi si ca o sa gasiti o solutie pentru ca va iubiti
Te asteptam mai des cu vesti 
11+
Picky_toto spune:
Salutare
La multi ani Sebastian, sa cresti mare si la fel de frumos 
Eu tot cu treburi dupa cum ma stiti, azi am avut de umblat pe la primarie si am stat mai bine de 2 ore la coada cu 2 copii dupa mine..era plina sala si doamnele de la birouri de abia isi faceau treaba...Am ajuns acasa cu un copil plangand...na ca s-a trezit..
mai trec eu pe la voi ..pupici
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai